Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(3lena @ 2009 01 03, 15:16)
Ačiū, taip ir darysiu.  4u.gif Bet sakykit, ar praeito ciklo 3, 3, 5 cd daryti tyrimai galios, t.y. ar reikia ar nereikia  jų tada perdaryti, ar tiesiog palikti pradžios tyrimus ano ciklo, o galinius ciklo darytis kitą ciklą?  g.gif kažkoks košmaras...visai susipainiojau... ot metų pradžia...  doh.gif tongue.gif

hmm g.gif as turbut palikciau vienus vieno ciklo, kitus - kito. Bet, jei negaila pinigeliu, gali pasidaryti is naujo palyginimui g.gif Bet nesu tikra, nes kolkas tik pati renkuosi visa info apie tai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(patinka @ 2009 01 03, 12:31)
o kaip atsakymai, kada buna?

"Geromedoje" atsakymai būna po 3 valandų. AIDS centre nežinau po kiek laiko atsakymai būna smile.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif tai tikriausiai man teks pavarinet i vilniu, mat siauliuose per 2 savaites padaro, siuncia i vilniu ir t.t, nu as tiek laukt negaliu doh.gif
Atsakyti
patinka, o kodėl tyrimų nedarai Italijoje?
Atsakyti
Labutis, snd. mano 4-ta mmm diena, bet jau mmm labai lengvos, o ryt gali tik teplioti, kaip manot, ar galiu rytoj darytis hormonų tyrimus (LH, FSH ir E2), kurie daromi 3-5 CD, bet kaip suprantu, dar turi būti mmm? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2009 01 04, 23:14)
Labutis, snd. mano 4-ta mmm diena, bet jau mmm labai lengvos, o ryt gali tik teplioti, kaip manot, ar galiu rytoj darytis hormonų tyrimus (LH, FSH ir E2), kurie daromi 3-5 CD, bet kaip suprantu, dar turi būti mmm? ax.gif

sveika 4u.gif kaip as suprantu tai sitie tyrimai turi buti atlikti 3.4 arba 5 cd. tai tu galejai vakar{3cd}, siandien{4 cd} arba rytoj{5 cd} atlikti mirksiukas.gif man tai atrodo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikiuosi: 04 sausio 2009 - 23:43
QUOTE(Sella @ 2009 01 04, 22:08)
patinka, o kodėl tyrimų nedarai Italijoje?

tai galvoju,kad jei ta pacia diena gauciau rezultatus is kart pas gydytoja nuvaryciau.vienu suviu 2 zuikiai mirksiukas.gif Sella, as pas visus gydytojus varau i lietuva, nuo dantisto iki ginekologo, cia gal toks mano isitikinimas kvailas,beje dar ir su saviskiais pabunu thumbup.gif
Atsakyti
Kas galetu pakomentuoti mano 4CD tyrimu rezultatus ax.gif

LH 5,63 (norma 2,4-12,6)
FSH 5,73 (norma 3,5-12,5)
E2 143 (norma 46-607)
PRL 235 (norma 102-496)

Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2009 01 05, 14:51)
Kas galetu pakomentuoti mano 4CD tyrimu rezultatus  ax.gif

LH 5,63 (norma 2,4-12,6)
FSH 5,73 (norma 3,5-12,5)
E2 143 (norma 46-607)
PRL 235 (norma 102-496)

Viskas super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 01 05, 14:54)
Viskas super  thumbup.gif

Nu aciu dievui. O ar gali su tokiais ciklo pradzios duomenimis buti prastas progesteronas po O? ax.gif Nes progesterona dar tik darysiuos si cikla g.gif
Atsakyti
sveikutes ,ketvirtadieni varau i vaisingumo centra tai nezinau ka daryt ar valgyt pusrycius ar ne? vistiek daris kokius tyrimukus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2009 01 05, 19:04)
sveikutes ,ketvirtadieni varau i vaisingumo centra tai nezinau ka daryt ar valgyt pusrycius ar ne? vistiek daris kokius tyrimukus? g.gif

O čia pirmas vizitas apskritai ? g.gif
Jei taip aišku gali valgyti. Per pirmą vizitą nieko dar nedarys, nebent echoskopu pažiūrės ir tepinėlį paims. O šiaip paskirs vyrui pasidaryti spermos tyrimą, o tau surašys kokius hormonus išsitirti.
Atsakyti