Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(etno @ 2008 12 18, 14:04)
aciu uz atsakymus merginos. as cia biski i ateiti nusokau, nes iseis ssausio menei sestadienis ir sekmadienis  blush2.gif  o gal kas zino kur dirba kaune sestadieniais laboratorija?  blush2.gif  as skambinau i vk, tai jie nedirba sestadieniais sake  schmoll.gif

Vilniuje tai zinau kur daromi tyrimai ir sestadieni, o kaune nezinau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(etno @ 2008 12 18, 12:04)
o gal kas zino kur dirba kaune sestadieniais laboratorija?  blush2.gif  as skambinau i vk, tai jie nedirba sestadieniais sake  schmoll.gif

Aš ne Kaunietė, bet jei jau Klaipėdoje visos tyrimų klinikos dirba šeštadieniais (beje iki 13 val man rodos) tai Kaune tuo labiau dirbs. Pažiūrėk internete kokios Endemik, ar Via Medica ar dar kokios darbo laiką, tikrai dirbs.
Atsakyti
Gal kas gali pakomentuoti, ka reiskia, kai LH ir FSH santykis yra 0,56. Mano LH - 1,8, o FSH - 3,2. Kaip ir visi hormonai geri, tik sitas santykis mane neramina. Radau parasyta, jei santykis maziau uz 1, tai kaip ir vienas is galimos menopauzes pozymiu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele: 22 gruodžio 2008 - 22:04
QUOTE(liepsnele @ 2008 12 22, 23:04)
Radau parasyta, jei santykis maziau uz 1, tai kaip ir vienas is galimos menopauzes pozymiu  unsure.gif

ne menopauze, o womenpauze...
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 12 22, 23:04)
...tai kaip ir vienas is galimos menopauzes pozymiu  unsure.gif

nesijaudink dėl tos menopauzės smile.gif tikrai nieko panašaus tau nėra smile.gif
bet santykis tikrai turėtų būti kuo arčiau vieno. pasiklausk savo vaisingumo gydytojos kaip išspręsti šitą klausimą wink.gif
Atsakyti
Labutis, norėjau paklausti, o kaip kinta Progesteronas artėjant mmm ir joms atėjus. Kadangi buvo šventės, negalėjau pasidaryti šio tyrimo anksčiau, šnd. man 10 DPO, liut. fazė mano tik 10 dienų, ryt turėtų būti mmm, o Prog. tik 28,21 (norma 0,5- 72) g.gif
Žodžiu, ar šis hormonas sumažėja artėjant mmm, ar man O iš vis galėjo nebūti g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madi: 29 gruodžio 2008 - 15:51
sveikos aš ir turiu savo tyrimukus jau daryti 4c.d.

FSH 7,12(norma folikulinė f. 2,80-11,3)
LH 4,65 ( norma folikulinė.f. 1,10-11,6)

FSH ir Lh santykis 2,47 ar čia blogai g.gif
Atsakyti
QUOTE(mocarela @ 2008 12 29, 16:50)
sveikos aš ir turiu savo tyrimukus jau daryti 4c.d.

FSH 7,12(norma  folikulinė f. 2,80-11,3)
LH 4,65 ( norma folikulinė.f. 1,10-11,6)

FSH  ir Lh santykis 2,47 ar čia blogai  g.gif

Tai kad santykis 0,65. Viskas gerai
Atsakyti
o va gydytoja sakė reiks pagerti kontraceptines tik nesupratau kodėl , nes progesteronas irgi mano geras 38, g.gif
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2008 12 29, 16:50)
Labutis, norėjau paklausti, o kaip kinta Progesteronas artėjant mmm ir joms atėjus. Kadangi buvo šventės, negalėjau pasidaryti šio tyrimo anksčiau, šnd. man 10 DPO,  liut. fazė mano tik 10 dienų, ryt turėtų būti mmm, o Prog. tik 28,21 (norma 0,5- 72) g.gif
Žodžiu, ar šis hormonas sumažėja artėjant mmm, ar man O iš vis galėjo nebūti g.gif  bigsmile.gif

Labutis, Artejant mm progesterono kiekis kraujyje mazeja. Bet skaicius 28.21 reiskia, kad tau O buvo. Ar ateis tavo mm ryt sunku pasakyti, nes skaicius pakankamai aukstas...
Atsakyti
QUOTE(Saulegele @ 2008 12 29, 20:25)
Labutis, Artejant mm progesterono kiekis kraujyje mazeja. Bet skaicius 28.21 reiskia, kad tau O buvo. Ar ateis tavo mm ryt sunku pasakyti, nes skaicius pakankamai aukstas...

Ačiū labai už atsakymą aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(mocarela @ 2008 12 29, 18:27)
o va gydytoja sakė reiks pagerti kontraceptines tik nesupratau kodėl , nes progesteronas irgi mano geras 38, g.gif

Tai gal kontraceptikus skyrė dėl kokios kitos priežasties, reikėjo paklausti.
Atsakyti