Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(milduxe @ 2009 02 27, 12:48)
Tai va bandziau ieskotis tu normu, bet niekaip nerandu... sakau dauguma is jusu darosi tam aids centre, gal zinosit... Ar turesit is savo rezultatu normas..
Jo visus pasidariau 5 cd, kaip veliau supratau progesterono darytis nevertejo  unsure.gif

Būtent Progesterono tikrai nevertėjo darytis, o toliau FSH, LH norma, santykis geras, PRL irgi norma, kitų normų nežinau.
Atsakyti
Aciu ir uz tiek 4u.gif Kazkaip buvau jau sunerimusi, kad LH/FSH santykis 0,612 per mazas.. g.gif
Bet nuraminai smile.gif
Atsakyti
Merginos gal galesite mano tyrimus pakomentuoti 4u.gif

Per apziura pamate policistines kiausides, dabar dariausi 5 c.d. tyrimus, gydytoja sake, is ju pasitvirtino, kad man policistiniu kiausidziu sindromas, bet nieko daugiau nepaaiskino, kas cia ka reiskia:

estradiolis <73,4 pmol/L (folik.f. norma 73,4-587)
folitropinas 6,65 IU/L (folik.f. norma 3,5-12,6)
liutropinas 22,3 IU/L (folik.f. norma 1.1-11.6)

Matau kad estradiolis ir liutropinas ne normoj, bet ka tai is esmes reiskia? Kad nebresta folikulai, ar dar kazkas?..
Atsakyti
QUOTE(Miestiete @ 2009 02 28, 12:46)
Per apziura pamate policistines kiausides, dabar dariausi 5 c.d. tyrimus, gydytoja sake, is ju pasitvirtino, kad man policistiniu kiausidziu sindromas, bet nieko daugiau nepaaiskino, kas cia ka reiskia:
estradiolis <73,4 pmol/L (folik.f. norma 73,4-587)
folitropinas 6,65 IU/L (folik.f. norma 3,5-12,6)
liutropinas 22,3 IU/L (folik.f. norma 1.1-11.6)
Matau kad estradiolis ir liutropinas ne normoj, bet ka tai is esmes reiskia? Kad nebresta folikulai, ar dar kazkas?..

Del estradiolio nieko pakomentuoti negaliu, bet aukstas LH (liutropinas) kaip tik ir budingas policistukems. Sveikos moters cikle LH dideja antroje (liutejinineje) ciklo fazeje, o pas policistukes jis daznai per aukstas nuolat, ir ciklo pradzioj neleidzia uzaugti folikului, t.y. pasireiksti folikulus stimuliuojanciam hormonui (arba FSH, arba folitropinui). PKS nustatymui svarbus LH/FSH santykis. Idealus yra apie 1, taip pat geras iki 1. Prie PKS jis yra zymiai aukstesnis (laikoma, kad nuo 2 yra pats tikriausias PKS, bet ir 1,5 irgi nurodo polinki i PKS).
Pas tave LH/FSH santykis yra 3,4 (22,3/6,65 = 3,4).
Policistiniu kiausidziu sindromo temeles pimame puslapyje yra siek tiek info apie PKS 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valerie: 28 vasario 2009 - 13:00
QUOTE(valerie @ 2009 02 28, 13:59)
Pas tave LH/FSH santykis yra 3,4 (22,3/6,65 = 3,4).
Policistiniu kiausidziu sindromo temeles pimame puslapyje yra siek tiek info apie PKS  4u.gif

Aciu Valerie 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tu fantastiska, taip informatyviai viska parasei, man tiesiog aukyse svieciau pasidare, dabar galesiu gaudytis kas cia ir prie ko bigsmile.gif
Aisku tas santykis neramina, bet vis tiek tau laaaaabai aciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miestiete @ 2009 03 01, 12:05)
Aciu Valerie  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Tu fantastiska, taip informatyviai viska parasei, man tiesiog aukyse svieciau pasidare, dabar galesiu gaudytis kas cia ir prie ko  bigsmile.gif
Aisku tas santykis neramina, bet vis tiek tau laaaaabai aciu  bigsmile.gif

Ner uz ka 4u.gif Kad tik macytu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Gal kuri žinote normas:
1) gliukozės
2) insulino
3) homa indekso

Internete insulino ir gliukozės galima rasti, o kas tas homa neaišku...... g.gif g.gif g.gif
Ačiū
Atsakyti
mergaites, gal pakomentuotumet :
4c.d daryti tyrimai..LH 12,1
FSH 7,04 ir PROLAKTINAS 34,9 aciu
Atsakyti
http://www_peticija_lt/visos/2334 PETICIJA NEVAISINGUMO GYDYMAS - KOMPENSUOJAMAS
Atsakyti
QUOTE(patinka @ 2009 03 04, 20:43)
mergaites, gal pakomentuotumet :
4c.d daryti tyrimai..LH 12,1
                            FSH 7,04 ir PROLAKTINAS 34,9 aciu

Santykis 1,71, nelabai gerai jau polinkis į PKS. O prolaktinas tai nežinau kokia čia norma ? Nes manau čia tais mažaisiais vienetais. g.gif
Atsakyti
verysad.gif ACIU
Atsakyti
QUOTE(nuotaika @ 2009 03 04, 15:24)
Sveikutės  4u.gif
Gal kuri žinote normas:
1) gliukozės
2) insulino
3) homa indekso

Internete insulino ir gliukozės galima rasti, o kas tas homa neaišku...... g.gif  g.gif  g.gif
Ačiū

Taip, insulinui reikia matuoti bent du kartus: glikemija ryte nevalgius (norma 4.4-6,7 mmol/l) ir po valgio (norma maziau negu 9.0 mmol/l).

O del to indekso as irgi negirdejus ax.gif
Atsakyti