Sveikos mergytės. Gal atsirastų kuri man galėtų hormonus pakomentuot? Ciklo dienos nerašysiu, nes jis užsitęsęs ir mmm dingusios.
Labai sunku ribas atsekt, nes daug variantų bet bandysiu:
LH 11.4 IU/L Pagal NORMĄ: folikulinė fazė
PRL 169 mIU/L Pagal NORMĄ: pirmas trimestras ?????? blink.gif blink.gif
FSH 5.84 IU/L Pagal NORMĄ: FOLIKULINĖ FAZĖ 2.80-11.3 OVULIACIĖ FAZĖ 5.80-21.0 LIUTEININĖ FAZĖ 1.20-9.00 blink.gif blink.gif
PGN <0.636 nmol/L Pagal NORMĄ: KALIBRACIJOS RIBOS 0.636-63.5 (PATI ŽEMIAUSIA verysad.gif )
TES 2.08 nmol/L Pagal NORMĄ: TELPU Į MOTERIŠKAS NORMAS (2.20-4.10)
LH ir FSH santykis: 1.952
SBHG: 62.1 Normos viduriukas arba pirmas trimestras lotuliukas.gif (26.0-241)
LAISVŲJŲ ANDROGENŲ INDEKSAS: 3.4 (norma <4.5) Kas čia toks????
QUOTE(Siguliukas @ 2009 03 05, 10:26)
Sves mergytės. Gal atsirastų kuri man galėtų hormonus pakomentuot? Ciklo dienos nerašysiu, nes jis užsitęsęs ir mmm dingusios.
Na taip santykis 1,95, nėra gerai, greičiausiai PKS, ovuliacijos nebuvo. O daugiau kaip ir viskas norma.
QUOTE(Singerita @ 2009 03 05, 10:32)
Na taip santykis 1,95, nėra gerai, greičiausiai PKS, ovuliacijos nebuvo. O daugiau kaip ir viskas norma.
AČIŪ
Gal galetumete pakomentuoti mano rezultatus - noriu zinoti, ko tiketis einant pas gydytoja
Testosteronas 0,862 (0,22-2,9)
SHBG 84,2 (26-110)
LAI 1,02 (0,5-6,5)
Viskas kaip ir telpa i normas. Bet mano akim ziurint gal didokas SHGB ir mazokas LAI?
Kokia jie reiksme pastojimui turi? Si tyrima man skyre nereguliaraus ciklo priezasciu ieskojimui. LH, FSH, E2, PRL, PRG, skydliauke - viskas ok.

Testosteronas 0,862 (0,22-2,9)
SHBG 84,2 (26-110)
LAI 1,02 (0,5-6,5)
Viskas kaip ir telpa i normas. Bet mano akim ziurint gal didokas SHGB ir mazokas LAI?

Sveikos mergaites
Norejau paklausti, ar nieko tokio, jei FSH, LH, E2 harmonu tyrimus darysiu 6 CD.(kitaip neiseina).
Ir ar reik daryt butinai is ryto?
Aciukas uz ats.

Norejau paklausti, ar nieko tokio, jei FSH, LH, E2 harmonu tyrimus darysiu 6 CD.(kitaip neiseina).

Aciukas uz ats.

Sveikos, merginos, kreipiuosi į tas kurios hormonų tyrimus darėtes KMUK. Reikalas tas, kad ginė nusiuntė mane į endokrinologijos sk. konsultacijai, po konsultacijos endokrinologė liepė nueiti į procedūrinį, sutrikus, net nepaklausiau nei kam nei kodėl..
o pasirodo paėmė kraują hormonams ištyrt, o atsakymai sako bus po mėn.
skambinu po mėn, sako iš 8-nių tyriamų hormonų, atėjo tik 2
skambink dar po mėn.
žinočiau, tai nueičiau mokamai pasidaryti tyrimus..

QUOTE(munytte @ 2009 03 07, 08:30)
Sveikos mergaites
Aciukas uz ats.

Aciukas uz ats.

Geriausia daryti 3-5 c.d. Orientuotis į 4 c.d

Geriau palauk mėnesiuką, jei šį nesigauna, nes jei bus netikslūs - tik pati nerimausi

Šiaip nebūtina darytis iš ryto, aišku priklauso nuo vietos kur daraisi

QUOTE(munytte @ 2009 03 07, 08:30)
Sveikos mergaites
Aciukas uz ats.

Aciukas uz ats.

Siuos hormonus reikia darytis 3-5CD, tad jei neiseina kitaip, geriau palauk kito menesio. O ar reikia darytis ryte - priklauso nuo laboratorijos, kurioje darysies. As visada pasiskambinu ir paklausiu. Bent man nei vienu hormonu nereikejo butinai ryte ir butinai nevalgius.
QUOTE(Famili @ 2009 03 07, 10:06)
Kaune Via Medicoj (prie Topolio) atsakymas buna ta pacia diena, jei krauja priduodi iki pietu

QUOTE(Famili @ 2009 03 07, 11:06)
Sveikos, merginos, kreipiuosi į tas kurios hormonų tyrimus darėtes KMUK. Reikalas tas, kad ginė nusiuntė mane į endokrinologijos sk. konsultacijai, po konsultacijos endokrinologė liepė nueiti į procedūrinį, sutrikus, net nepaklausiau nei kam nei kodėl..
o pasirodo paėmė kraują hormonams ištyrt, o atsakymai sako bus po mėn.
skambinu po mėn, sako iš 8-nių tyriamų hormonų, atėjo tik 2
skambink dar po mėn.

Sveika.
Nezinia koki tyrima nusiunte daryt endokrinologas. Man sausio 5 endokrinologas pasiunte, vienas is tu tyrimu iki siol nepadarytas, IGF-1 sis sake skiriamas retai, daromas mazai kur, nelabai yra kur nueiti mokamai pasidaryt, tai va ir skambinu kas savaite ir vis dar laukiu....
sveikutes,norejau paklaust apie tyrimus,pati nepastoju apie 2 metus,pries tai buvo isoperuota gimdos mioma,gal turi reiksmes nepastojimui
,dabar daktarai paima is venos krauja ir tada is jo daro 5 tyrimus,gal kas zinot kokius?Siuo metu gyvenu ne Lietuvoj,tai cia ir nelabai suprasi ka jie cia daro,lauksiu ziniu,aciu

Sveiki, turi toki klausima, tiksliau galvosuki.
Del menesiniu nebuvimo o tiksliau del labai didelio FSH geriu pakaitine harmonu terapija "Trisequens". Daktare pasake padaryti pakartotinai tyrimus po triju menesiniu gerimo siu vaistu 3-5 c.d. bet zinau kad jeigu gersiu siuos vaistukus ir darysiuu tyrimus tai atsakymai nebus tikslus.
Bet jeigu negersiu jus nebus mmmm.... ir kaip tada padarysiu 3-5 c.d.????
Nes vienas daktaras pasake kad maziausiai reikia negerti 2 savaites kad parodytu tikslus atsakymus. tai kaip man daryti
Del menesiniu nebuvimo o tiksliau del labai didelio FSH geriu pakaitine harmonu terapija "Trisequens". Daktare pasake padaryti pakartotinai tyrimus po triju menesiniu gerimo siu vaistu 3-5 c.d. bet zinau kad jeigu gersiu siuos vaistukus ir darysiuu tyrimus tai atsakymai nebus tikslus.
Bet jeigu negersiu jus nebus mmmm.... ir kaip tada padarysiu 3-5 c.d.????
Nes vienas daktaras pasake kad maziausiai reikia negerti 2 savaites kad parodytu tikslus atsakymus. tai kaip man daryti

QUOTE(aida12 @ 2009 03 09, 17:41)
O neiseina paskambinti gydytojai ir paklausti?