Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

Sveikos mergytės. Gal atsirastų kuri man galėtų hormonus pakomentuot? Ciklo dienos nerašysiu, nes jis užsitęsęs ir mmm dingusios.

Labai sunku ribas atsekt, nes daug variantų bet bandysiu:

LH 11.4 IU/L Pagal NORMĄ: folikulinė fazė
PRL 169 mIU/L Pagal NORMĄ: pirmas trimestras ?????? blink.gif blink.gif
FSH 5.84 IU/L Pagal NORMĄ: FOLIKULINĖ FAZĖ 2.80-11.3 OVULIACIĖ FAZĖ 5.80-21.0 LIUTEININĖ FAZĖ 1.20-9.00 blink.gif blink.gif
PGN <0.636 nmol/L Pagal NORMĄ: KALIBRACIJOS RIBOS 0.636-63.5 (PATI ŽEMIAUSIA verysad.gif )
TES 2.08 nmol/L
Pagal NORMĄ: TELPU Į MOTERIŠKAS NORMAS (2.20-4.10)

LH ir FSH santykis: 1.952

SBHG: 62.1 Normos viduriukas arba pirmas trimestras lotuliukas.gif (26.0-241)

LAISVŲJŲ ANDROGENŲ INDEKSAS: 3.4 (norma <4.5) Kas čia toks????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 05 kovo 2009 - 10:52
QUOTE(Siguliukas @ 2009 03 05, 10:26)
Sves mergytės. Gal atsirastų kuri man galėtų hormonus pakomentuot? Ciklo dienos nerašysiu, nes jis užsitęsęs ir mmm dingusios.

Na taip santykis 1,95, nėra gerai, greičiausiai PKS, ovuliacijos nebuvo. O daugiau kaip ir viskas norma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 05 kovo 2009 - 10:32
QUOTE(Singerita @ 2009 03 05, 10:32)
Na taip santykis 1,95, nėra gerai, greičiausiai PKS, ovuliacijos nebuvo. O daugiau kaip ir viskas norma.

AČIŪ
Atsakyti
Gal galetumete pakomentuoti mano rezultatus - noriu zinoti, ko tiketis einant pas gydytoja blush2.gif

Testosteronas 0,862 (0,22-2,9)
SHBG 84,2 (26-110)
LAI 1,02 (0,5-6,5)

Viskas kaip ir telpa i normas. Bet mano akim ziurint gal didokas SHGB ir mazokas LAI? g.gif Kokia jie reiksme pastojimui turi? Si tyrima man skyre nereguliaraus ciklo priezasciu ieskojimui. LH, FSH, E2, PRL, PRG, skydliauke - viskas ok.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klajone: 05 kovo 2009 - 20:29
Sveikos mergaites smile.gif
Norejau paklausti, ar nieko tokio, jei FSH, LH, E2 harmonu tyrimus darysiu 6 CD.(kitaip neiseina).
Ir ar reik daryt butinai is ryto? blush2.gif 4u.gif
Aciukas uz ats. wub.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, kreipiuosi į tas kurios hormonų tyrimus darėtes KMUK. Reikalas tas, kad ginė nusiuntė mane į endokrinologijos sk. konsultacijai, po konsultacijos endokrinologė liepė nueiti į procedūrinį, sutrikus, net nepaklausiau nei kam nei kodėl.. unsure.gif o pasirodo paėmė kraują hormonams ištyrt, o atsakymai sako bus po mėn. blink.gif skambinu po mėn, sako iš 8-nių tyriamų hormonų, atėjo tik 2 huh.gif skambink dar po mėn. doh.gif žinočiau, tai nueičiau mokamai pasidaryti tyrimus..
Atsakyti
QUOTE(munytte @ 2009 03 07, 08:30)
Norejau paklausti, ar nieko tokio, jei FSH, LH, E2 harmonu tyrimus darysiu 6 CD.(kitaip neiseina).
Ir ar reik daryt butinai is ryto?  blush2.gif  4u.gif
Aciukas uz ats. wub.gif

Geriausia daryti 3-5 c.d. Orientuotis į 4 c.d unsure.gif O paskui tyrimai gali būti netikslūs unsure.gif
Geriau palauk mėnesiuką, jei šį nesigauna, nes jei bus netikslūs - tik pati nerimausi mirksiukas.gif
Šiaip nebūtina darytis iš ryto, aišku priklauso nuo vietos kur daraisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(munytte @ 2009 03 07, 08:30)
Ir ar reik daryt butinai is ryto?  blush2.gif  4u.gif
Aciukas uz ats. wub.gif

Siuos hormonus reikia darytis 3-5CD, tad jei neiseina kitaip, geriau palauk kito menesio. O ar reikia darytis ryte - priklauso nuo laboratorijos, kurioje darysies. As visada pasiskambinu ir paklausiu. Bent man nei vienu hormonu nereikejo butinai ryte ir butinai nevalgius.

QUOTE(Famili @ 2009 03 07, 10:06)
žinočiau, tai nueičiau mokamai pasidaryti tyrimus..

Kaune Via Medicoj (prie Topolio) atsakymas buna ta pacia diena, jei krauja priduodi iki pietu thumbup.gif Aisku viskas mokama, bet Kaune kiek zinau tai pigiausiai cia daro, nes laukti hormonu atsakymu menesi tai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2009 03 07, 11:06)
Sveikos, merginos, kreipiuosi į tas kurios hormonų tyrimus darėtes KMUK. Reikalas tas, kad ginė nusiuntė mane į endokrinologijos sk. konsultacijai, po konsultacijos endokrinologė liepė nueiti į procedūrinį, sutrikus, net nepaklausiau nei kam nei kodėl..  unsure.gif o pasirodo paėmė kraują hormonams ištyrt, o atsakymai sako bus po mėn.  blink.gif  skambinu po mėn, sako iš 8-nių tyriamų hormonų, atėjo tik 2  huh.gif skambink dar po mėn.  doh.gif žinočiau, tai nueičiau mokamai pasidaryti tyrimus..

Sveika.
Nezinia koki tyrima nusiunte daryt endokrinologas. Man sausio 5 endokrinologas pasiunte, vienas is tu tyrimu iki siol nepadarytas, IGF-1 sis sake skiriamas retai, daromas mazai kur, nelabai yra kur nueiti mokamai pasidaryt, tai va ir skambinu kas savaite ir vis dar laukiu....
Atsakyti
sveikutes,norejau paklaust apie tyrimus,pati nepastoju apie 2 metus,pries tai buvo isoperuota gimdos mioma,gal turi reiksmes nepastojimui g.gif ,dabar daktarai paima is venos krauja ir tada is jo daro 5 tyrimus,gal kas zinot kokius?Siuo metu gyvenu ne Lietuvoj,tai cia ir nelabai suprasi ka jie cia daro,lauksiu ziniu,aciu smile.gif
Atsakyti
Sveiki, turi toki klausima, tiksliau galvosuki.
Del menesiniu nebuvimo o tiksliau del labai didelio FSH geriu pakaitine harmonu terapija "Trisequens". Daktare pasake padaryti pakartotinai tyrimus po triju menesiniu gerimo siu vaistu 3-5 c.d. bet zinau kad jeigu gersiu siuos vaistukus ir darysiuu tyrimus tai atsakymai nebus tikslus.
Bet jeigu negersiu jus nebus mmmm.... ir kaip tada padarysiu 3-5 c.d.????
Nes vienas daktaras pasake kad maziausiai reikia negerti 2 savaites kad parodytu tikslus atsakymus. tai kaip man daryti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aida12 @ 2009 03 09, 17:41)
tai kaip man daryti  blink.gif
O neiseina paskambinti gydytojai ir paklausti?
Atsakyti