Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaito dėmės, kvapas

QUOTE(Baracuda* @ 2012 01 11, 11:54)
Kvapas pas mane kazkaip neisigeria. Bet va kaip isnaikinti atsiradusias baltas demes pazastyse ant juodu rubu ir geltonas ant baltu... Bandziau su amoniako-druskos tirpalu, ne velnio...  g.gif

Geltonas dėmes pažastyse iš balto švarkelio išėmiau tik su SA8 Pre Wash spray purškikliu. Daugiau niekaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 01 27, 09:30)
Geltonas dėmes pažastyse iš balto švarkelio išėmiau tik su SA8 Pre Wash spray purškikliu. Daugiau niekaip  schmoll.gif

kur toki gauti, kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 01 27, 09:30)
Geltonas dėmes pažastyse iš balto švarkelio išėmiau tik su SA8 Pre Wash spray purškikliu. Daugiau niekaip  schmoll.gif

o sa8 milteliai netinka?jei juos paslapint ir itrint?nes tik juos turiu
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 01 27, 08:30)

Man tai šitas nepadėjo.
Atsakyti
Tiesa sakant man tai naujiena ka cia perskaiciau, na nesusiduriau dar as su tuom demem. Tik ant juodu drabuziu budavo nuo blogo dezodoranto balti plemai, bet pakeiciau i ritulni ir isnyko. Tik skaitydama suvokiau kad kartai ant vyro baltu apatiniu demiu tokiu buna kur gumos, bet atsiskalbia lengvai su milteliais ir kartais vanisho papilu.
Atsakyti
sveikos,

Aš esu girdėjusi, kad prakaito dėmes iš baltų skalbinių padeda išvalyti kepimo milteliai. Reiktų iš kepimo miltelių ir vandens padaryt košytę ir užtepus patrinti. Tada gerai išskalauti 4u.gif
Dar neišbandžiau šio būto, bet tikiu, kad padeda
Atsakyti
pabandykit TENSO demiu valikli.
Atsakyti
Sveikos,
aš pati tokios problemos beveik neturiu, mažai prakaituoju ir dezodorantų nenaudoju, o štai mano vyras, tiksliau jo pažastys - nuolat šlapios, tai ir jo apatiniai baltieji marškiniai po dienos nešiojimo būna nekokie. Taigi, kai kartą jisai surinko visą krūvą savo baltų apatinių marškinių ir susiruošė juos išmest, nes marškinėlių pažastys buvo nuolat geltonos ir niekaip neidavos atskalbt, juos paėmusi pabandžiau pačias marškinių pažastis atmirkyti su Vanish - tiesiog kiekvieną tą geltoną vietą suvilgiau Vanishu ir padėjau kokiam pusvalandžiui dar mirkt. Po to į skalbimo mašiną įpyliau dar Vanish (kartu su skalbimo milteliais) ir išskalbiau. Taip pakartojus kelis kartus - marškiniai buvo kaip nauji. Ir dabar prieš kiekvieną skalbimą apatinių, o ir viršutinių marškinių pažastis visada suvilgau Vanish ir palieku pusvalandžiui, po to skalbiu kaip įprasta.
Atsakyti
QUOTE(plynce @ 2011 12 05, 14:59)
Aliuminio kalio sulfatas - Sinonimai- KALIO ALŪNAS, potašo alūnas .

Apibrėžimas- Cheminis pavadinimas- Aliuminio kalio sulfato dodekahidratas
manau, čia tik gražesnis pavadinimas, reklama ir tiek...

Oj, labai klystate. Yra didžiulis skirtumas tarp tam tikrų aliuminio druskų. Skirtingai nei kenksmingos aliuminio druskos (aluminum chlorohydrate ar aluminum zirconium), aliuminio kalio sulfatas ar tiesiog kalio alūnas neįsigeria į odą, kadangi jo molekulės yra gerokai didesnės. Būtent todėl dezodorantus su kalio alūnu reikia palikti išdžiūti, druskos lieka ant odos paviršiaus neįsigerdamos ir sugeria perdidelį dregmės kiekį. Tuo tarpu anksčiau minėtos aliuminio druskos įsigeria į odą ir stabdo patį prakaitavimą, dėl ko padidėja vėžio atsiradimo, limfmazgių užsikimšimo ir estrogeninės sistemos pažeidimo tikimybė.

Apie tai daugiau galite pasiskaityti internete. Tik patarčiau informacijos ieškoti anglų, rusų kalba, kadangi lietuviškuose tinklapiuose pernelyg daug tikslios, pagrįstos informacijos neradau.
Atsakyti
Ar galima drabuzius skalbti aluno muilu, ar vis gi ta priemone skirta tik paties zmogaus prasimuisi. 4u.gif Vyras turi ta pacia problema del drabuziu naudojimo. Isskalbi drabuzi- lyg kvepia ir viskas gerai. Tik susyla- ir iskart jauciasi prakaito kvapas. Dezodoruojancios priemones padeda, bet trumpam. Is darbo pareina suprakaitaves ir drabuziai vis tiek skleidzia kvapa. Kaip pasalinti ta kvapa is tu drabuziu? kokias skalbimo priemones rekomenduotute tam kvapui salinti, jog suprakaitavus jo nesijaustu. Klausimas konkreciai apie skalbimo priemones, nes su dezodorantu naudojimu problemos nera. ax.gif
Atsakyti
pasiskaičiau šitą temą ir pabandžiau prakaito kvapą išimt su druska, bet nesuveikė, paskui rankomis drabužių pažastis ploviau su grynu FAIRY, o paskui visą drabužį skalbiau skalbimo mašina normaliai ir prakaito kvapo nebėra. Dariu tai jau daug kartų ir visada pavyko. Gal kam irgi padės mano patirtis.
Atsakyti
Mergaitės, labiausiai drabužius nuo prakaito dėmių apsaugau nešiodama spec. maikutę kurią įsigyjau internete (p.s. pagaliau pagaminta Lietuvoje!), tokia su pažastyse įmontuotu sluoksniu, super dalykas, atlaiko visą dieną, po to išskalbiu ir vėl į trasą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo porcelainsun: 24 sausio 2016 - 21:53