Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

sveikinu thumbup.gif clap.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 26, 21:11)
Po karsto duso as tu vabaliuku ir nematau  thumbup.gif

pas mane irgi galutinai po karsto duso dingo, pries tai dar actara buvau purskus, o tos zalios demes neisnyks, cia kaip ikandimai, eina sau kaip sirdi skaudejo pradzioj budavo atsikeli ir orches ziedas apleipes, jau zinau kad ju darbas doh.gif dabar jau kuri laika ramu, vis groziuosi ziedais
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2008 09 26, 21:58)
O mano vienas Phal,augantis orchidariume ant žievės leidžia žiedstiebį,dar nepilni metai kaip ten patupdytas valio valio valio clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif

lotuliukas.gif dziaugiuos su tavim biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 09 26, 21:50)
Aš tai paskutiniu metu kažkaip visai lengvai atsilaikau. Laukiu kol pražys turimos. Na bet šita  wub.gif  sužavėjo  mirksiukas.gif

Sita nereali wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ferarri @ 2008 09 26, 22:10)
lotuliukas.gif dziaugiuos su tavim biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ačiū mergičkos thumbup.gif
Atsakyti
Klaipėdietės, kiek gražių geliukų užvežė šiandien į Maximą Šilutės pl./Statybinikų pr. bigsmile.gif Būčiau bent penkias šešias pirkusi, jei finansai būtų leidę, o ne romansus giedoję... unsure.gif Tokių spavų ir tokio gero stovio orchidėjų Maximoje dar nebuvau mačiusi. schmoll.gif

Ir dar prekiauja parodoje prie Verslo ir technologijų kolegijos orchidėjomis. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexana: 26 rugsėjo 2008 - 23:42
QUOTE(laurindre @ 2008 09 26, 20:39)
Tai kad jose geliu nepardavineja schmoll.gif Zalios stoteles yra dvi parduotuves, viena senajam turguj, kita Silutes plente 4u.gif

Ir dar prie Sutdlendo ax.gif smile.gif

QUOTE(pyragiuke @ 2008 09 26, 16:32)
nu jei pati imaisysiu tai jau nebebus svocios pyragas  ax.gif

O tai kam dabar issidavei lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2008 09 26, 20:39)
Tai kad jose geliu nepardavineja schmoll.gif Zalios stoteles yra dvi parduotuves, viena senajam turguj, kita Silutes plente 4u.gif

Ir dar prie Sutdlendo ax.gif smile.gif

QUOTE(pyragiuke @ 2008 09 26, 16:32)
nu jei pati imaisysiu tai jau nebebus svocios pyragas  ax.gif

O tai kam dabar issidavei lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lexana @ 2008 09 27, 00:03)
Klaipėdietės, kiek gražių geliukų užvežė šiandien į Maximą Šilutės pl./Statybinikų pr. bigsmile.gif Būčiau bent penkias šešias pirkusi, jei finansai būtų leidę, o ne romansus giedoję... unsure.gif Tokių spavų ir tokio gero stovio orchidėjų Maximoje dar nebuvau mačiusi. schmoll.gif

Nu nu taip jau ir isivaizdiju save lotuliukas.gif
Ir dar prekiauja parodoje prie Verslo ir technologijų kolegijos orchidėjomis. ax.gif

anu kalys kurioj vietoj blush2.gif tongue.gif
Papildyta:
Nu bliamba as tik is budejimo gryzau, o visos jau liuliuku nuejo.nu ot driauges lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 27, 01:15)
anu kalys kurioj vietoj blush2.gif  tongue.gif

Nu bliamba as tik is budejimo gryzau, o visos jau liuliuku nuejo.nu ot driauges lotuliukas.gif

Nu prie mano namų Maximoje. ax.gif Ir parodoje prie tavys. smile.gif

Ir nemiega visos dar. doh.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexana: 27 rugsėjo 2008 - 00:23
sveikos merginos 4u.gif
ar ta actara nekenkia pačiai gėlytei? nes mano vieną orch (dendobri spring) kažkoks biesas užpuolė, nuotraukose tokio bieso neatpažįstu, lapų kita pusė tokia pabalus ir visi visi lapai tokie, net nauji ūgliukai.. nu tai va, aš ją jau laistau, purškiu ir mirkau actaroje kelias savaites, bet nieko, tirpalą dariau kaip parašyta ant pakuotės... ir dabar po vieną kitą lapą vis pagelsta.. o gal jau neišnyks tie nubalimai lapų, gal sugadinti jie jau... : unsure.gif kaip manot ar dar laistyt/purkšt su actara ar leist pailsėt gėlytei?
Atsakyti
QUOTE(gania @ 2008 09 26, 20:14)
as irgi is maximos ar is senuku parsinesiau su skydamariais, sunkiai isnaikinau tai jie pazeidzia ziedus ir tokios kaip demes gaunasi zalsvos, jegi ju jau nera tai saunu gelei viskas bus gerai 4u.gif

vadinas man pasisekė, nes turiu 4 orch ir 2 iš jų (phalenopsiai) buvo nukainuoti, vienas iš maximos, kitas iš senukų. Abi nuostabiai dabar gyvena, ilsisi po žydėjimo, leidžia naujus lapus. Iš senukų tai tik apatinius lapus pašalinau, nes man jie tokie įtartini atrodė, o šia vasarą prikrovė man ūsų ir jau spėjo peržydėt. O iš maximos tai tik kad šaknys truputį apdžiūvę, parsinešiau su pora likusių žiedų, tai dar žydėjo apie pora mėnesių, dabar ruošiuos persodint ir sutvarkyt tas šaknis. Dėl kenkėjų visas profilaktiškai purškiau tik dabar, kaip apsirgo trečioji orch (dendobris), tai ji dabar pas mane izoliuota kitam kambario kampe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(OwReLee @ 2008 09 27, 01:37)
sveikos merginos  4u.gif
ar ta actara nekenkia pačiai gėlytei? nes mano vieną orch (dendobri spring) kažkoks biesas užpuolė, nuotraukose tokio bieso neatpažįstu, lapų kita pusė tokia pabalus ir visi visi lapai tokie, net nauji ūgliukai.. nu tai va, aš ją jau laistau, purškiu ir mirkau actaroje kelias savaites, bet nieko, tirpalą dariau kaip parašyta ant pakuotės... ir dabar po vieną kitą lapą vis pagelsta.. o gal jau neišnyks tie nubalimai lapų, gal sugadinti jie jau...  : unsure.gif kaip manot ar dar laistyt/purkšt su actara ar leist pailsėt gėlytei?

as tai galvoju kad nevisada actara viska gydo, yra ligu kur actara nepadeda, ir kazin ar tiek reikia daznai mirkyt, vis gi chemija. gal foto idekit, nes neaisku kas yra blogai augalui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(OwReLee @ 2008 09 27, 01:37)
sveikos merginos  4u.gif
ar ta actara nekenkia pačiai gėlytei? nes mano vieną orch (dendobri spring) kažkoks biesas užpuolė, nuotraukose tokio bieso neatpažįstu, lapų kita pusė tokia pabalus ir visi visi lapai tokie, net nauji ūgliukai.. nu tai va, aš ją jau laistau, purškiu ir mirkau actaroje kelias savaites, bet nieko, tirpalą dariau kaip parašyta ant pakuotės... ir dabar po vieną kitą lapą vis pagelsta.. o gal jau neišnyks tie nubalimai lapų, gal sugadinti jie jau...  : unsure.gif kaip manot ar dar laistyt/purkšt su actara ar leist pailsėt gėlytei?

O negali tai buti miltlige ar netikroji miltlige g.gif , grybines ligos, isnaikinamos fungicidais [pvz., Previkuru].
Maniskes nukainuotosios orchidejos ne viena neturejo nei gyviu, nei kitokio brudo. Didysis phalenopsis Noid [originaliai kainaves netoli 150 lt] vis delto parnese i namus skydamariu. Aciu Jums uz informacija, nes taip ir nebuciau atkreipusi demesio i juos-galvojau, kad kokie voriukai doh.gif ax.gif Bandysiu siandien naikinti...
Primenu, kad dabar su laistymu jau atsargiai-vesu, saulute jau taip negarina vandens is vazonu, o ir vejo namuose nelabai g.gif Cia tokioms, kaip as, kurios MEGSTA PALAISTYTI doh.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti