QUOTE(merga @ 2008 09 25, 22:15)
neužtilo, tiesig džiaugiuos jog prie SM prisėst randu laiko, o susibėgt seniai laikas,

tiesa dar laukiam savo pensijų, algų ir t.t.nes męs siatėsim, o Klaipėda dundės

QUOTE(Lexana @ 2008 09 27, 00:03)
Klaipėdietės, kiek gražių geliukų užvežė šiandien į Maximą Šilutės pl./Statybinikų pr.
Būčiau bent penkias šešias pirkusi, jei finansai būtų leidę, o ne romansus giedoję...
Tokių spavų ir tokio gero stovio orchidėjų Maximoje dar nebuvau mačiusi. 

o ne

QUOTE(OwReLee @ 2008 09 27, 01:37)
sveikos merginos
ar ta actara nekenkia pačiai gėlytei? nes mano vieną orch (dendobri spring) kažkoks biesas užpuolė, nuotraukose tokio bieso neatpažįstu, lapų kita pusė tokia pabalus ir visi visi lapai tokie, net nauji ūgliukai.. nu tai va, aš ją jau laistau, purškiu ir mirkau actaroje kelias savaites, bet nieko, tirpalą dariau kaip parašyta ant pakuotės... ir dabar po vieną kitą lapą vis pagelsta.. o gal jau neišnyks tie nubalimai lapų, gal sugadinti jie jau... :
kaip manot ar dar laistyt/purkšt su actara ar leist pailsėt gėlytei?

ar ta actara nekenkia pačiai gėlytei? nes mano vieną orch (dendobri spring) kažkoks biesas užpuolė, nuotraukose tokio bieso neatpažįstu, lapų kita pusė tokia pabalus ir visi visi lapai tokie, net nauji ūgliukai.. nu tai va, aš ją jau laistau, purškiu ir mirkau actaroje kelias savaites, bet nieko, tirpalą dariau kaip parašyta ant pakuotės... ir dabar po vieną kitą lapą vis pagelsta.. o gal jau neišnyks tie nubalimai lapų, gal sugadinti jie jau... :

matai, tau reikia nuo ligų, o gydai ją nuo vabalų