Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(merga @ 2008 09 25, 22:15)
Klausot,devuskos,o tai kaip su sborniku a? kas organizavo ir krumuosna uztilo g.gif  wink.gif

neužtilo, tiesig džiaugiuos jog prie SM prisėst randu laiko, o susibėgt seniai laikas, mirksiukas.gif gerai išgert-irgi(bent jau man) wacko.gif
tiesa dar laukiam savo pensijų, algų ir t.t.nes męs siatėsim, o Klaipėda dundės thumbup.gif

QUOTE(Lexana @ 2008 09 27, 00:03)
Klaipėdietės, kiek gražių geliukų užvežė šiandien į Maximą Šilutės pl./Statybinikų pr. bigsmile.gif Būčiau bent penkias šešias pirkusi, jei finansai būtų leidę, o ne romansus giedoję... unsure.gif Tokių spavų ir tokio gero stovio orchidėjų Maximoje dar nebuvau mačiusi. schmoll.gif

o ne doh.gif taip širdelė stryktelėjo, porą kart apsivertė ir nusiramino:šian., ryt dirbu ir balto žmogaus gyvenimo nematau, o pirmad. jau ten bus tuščia:irnesakyk:

QUOTE(OwReLee @ 2008 09 27, 01:37)
sveikos merginos  4u.gif
ar ta actara nekenkia pačiai gėlytei? nes mano vieną orch (dendobri spring) kažkoks biesas užpuolė, nuotraukose tokio bieso neatpažįstu, lapų kita pusė tokia pabalus ir visi visi lapai tokie, net nauji ūgliukai.. nu tai va, aš ją jau laistau, purškiu ir mirkau actaroje kelias savaites, bet nieko, tirpalą dariau kaip parašyta ant pakuotės... ir dabar po vieną kitą lapą vis pagelsta.. o gal jau neišnyks tie nubalimai lapų, gal sugadinti jie jau...  : unsure.gif kaip manot ar dar laistyt/purkšt su actara ar leist pailsėt gėlytei?

matai, tau reikia nuo ligų, o gydai ją nuo vabalų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gekoniuke: 27 rugsėjo 2008 - 09:06
QUOTE(gekoniuke @ 2008 09 27, 08:59)
o ne doh.gif taip širdelė stryktelėjo, porą kart apsivertė ir nusiramino:šian., ryt dirbu ir balto žmogaus gyvenimo nematau, o pirmad. jau ten bus tuščia:irnesakyk:

console.gif Nu tai sutaupai savo svajoniu kvietkeliui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 09 27, 10:10)
console.gif Nu tai sutaupai savo svajoniu kvietkeliui 4u.gif

dėl šito ir vyrą už gerklės papurtyt galima mirksiukas.gif nors tiesa sakant to bandyt dar neteko, pasižiūri į mano akis ir psio wub.gif na dar pasiguodžia sau jog aš nenumarinsiu, o mergaitėms gėlių reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jakčinskienė @ 2008 09 26, 17:37)
sveikos merginos. na sitos gelytes foto jau buvau karteli idejus,bet dabar prasiskleide visi ziedai..negaliu i ja atsiziuretii wub.gif
http://img524.images...92008291sw6.jpg

blink.gif net zandikaulis atvipo toki grozi pamacius mega_shok.gif
Papildyta:
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 09 26, 19:07)
Na gausi per nauja sūrį spausti  tongue.gif  nieko nežinom tongue.gif
Tai kam pirkt, geriau pačios išsikepsim tongue.gif
va pyragiuke, dar vienas pasiūlymas  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  gal ir skanesni gausis  ax.gif

nu ir ka man dabar daryt? g.gif teks ta suri is naujo spaust lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(merga @ 2008 09 26, 22:15)
O tai kam dabar issidavei lotuliukas.gif

esu biedna bet teisinga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 09 26, 13:41)
Va prieš kokią šiandien neatsilaikiau. O sakiau, kad phal jau nepirksiu  doh.gif
Marijampolės maximoje 20 Lt

pries tokia ir as nelabai atsilaikyciau bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaurė @ 2008 09 26, 15:20)
Taigi orchidėjos afrodizijakai, labai seksovi visi buvo  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif tikiuos vestuves i sex orgija nepavirto hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Jakčinskienė @ 2008 09 26, 20:37)
sveikos merginos. na sitos gelytes foto jau buvau karteli idejus,bet dabar prasiskleide visi ziedai..negaliu i ja atsiziuretii wub.gif
http://img524.images...92008291sw6.jpg

bet jau grozis wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 09 26, 22:07)

Tai kam pirkt, geriau pačios išsikepsim tongue.gif

irnesakyk.gif as tai kai tingine, tai man paprasciau nupirkti biggrin.gif

QUOTE(merga @ 2008 09 27, 01:15)
Nu bliamba as tik is budejimo gryzau, o visos jau liuliuku nuejo.nu ot driauges lotuliukas.gif

as nemiegojau schmoll.gif vakar myte dalyvavau alc.gif tongue.gif

QUOTE(gania @ 2008 09 27, 09:00)
as tai galvoju kad nevisada actara viska gydo, yra ligu kur actara nepadeda, ir kazin ar tiek reikia daznai mirkyt, vis gi chemija.  gal foto idekit, nes neaisku kas yra blogai augalui smile.gif

actara's ligu negydo schmoll.gif jis yra nuo vabaliuku mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pyragiuke @ 2008 09 27, 10:29)
esu biedna bet teisinga  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas dienas...buvau išvykusi 4u.gif
tai grįžusi radau savo NEATPAŽĮSTAMĄ OBJEKTĄ (jei pamenate) patapusį žiedkočiu...ne orinė šaknis visdėlto...ryškėja nariuko kontūrai thumbup.gif žodžiu mano didelės meilės baltąjai savo gražuolei rezultatas bus trys žiedkočiai wub.gif du nauji augantys ant senojo ir vienas visai naujas lendantis iš lapų koto clap.gif clap.gif
Atsakyti
ta gelyte -puokste -mano pasididziavimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2008 09 27, 12:18)
Labas dienas...buvau išvykusi 4u.gif
tai grįžusi radau savo NEATPAŽĮSTAMĄ OBJEKTĄ (jei pamenate) patapusį žiedkočiu...ne orinė šaknis visdėlto...ryškėja nariuko kontūrai thumbup.gif žodžiu mano didelės meilės baltąjai savo gražuolei rezultatas bus trys žiedkočiai wub.gif du nauji augantys ant senojo ir vienas visai naujas lendantis iš lapų koto clap.gif  clap.gif

bigsmile.gif nu ir sekas gi kai kam 4u.gif

bliamba, merginos pasikeitet avatarus, tai kakzaip sunkiai as jus atpazystu doh.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 27 rugsėjo 2008 - 11:51
Šiandien apturėjau vieną medicininę procedūrą, ta proga gavau nuo vyro štai ką

user posted image

Tiksliau pati išsirinkau, bet ta proga biggrin.gif

Vyras sako - šantažas. thumbup.gif

jau 9-ta gražuolė mano namuose wub.gif

P.S> "Vilniaus dienoje" rašė, kad Karoliniškėse ta proga, kad atidarė po remonto Maxmą, vakar buvo dalinamos orchidėjos dykai blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

kažin kur aš buvau doh.gif - kodėl ne ten doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 27 rugsėjo 2008 - 12:44
QUOTE(rena @ 2008 09 27, 12:50)
bigsmile.gif nu ir sekas gi kai kam 4u.gif
bliamba, merginos pasikeitet avatarus, tai kakzaip sunkiai as jus atpazystu doh.gif  blush2.gif  biggrin.gif

nu tik nesakyk...atpažinsi tuoj mirksiukas.gif
sekas...jo....matomai revanšas už rūpestį lotuliukas.gif

QUOTE(Lietuva @ 2008 09 27, 13:42)
P.S> "Vilniaus dienoje" rašė, kad Karoliniškėse ta proga, kad atidarė po remonto Maxmą, vakar buvo dalinamos orchidėjos dykai  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

kažin kur aš buvau  doh.gif - kodėl ne ten  doh.gif

aik tu saaaaaaaaaaaau blink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mačiau,dauguma minėjote,kad orchidėjoms naudojate trąšas Schultz.Peržiūrėjau kelias parduotuves,neradau tokių. Kur jūs jų gaunate?Ar yra dar kokių kitų firmų gerų trąšų? rolleyes.gif

Labai gražios pas visas naujos gėlytės.Pas kai kurias buvau įlindusi į albumiukus,tai apakau,kokių grožių jūs turite wub.gif blink.gif

Geri jūsų vyrai,tik perka ir perka gėles biggrin.gif Maniškis sakė man irgi nupirks,bet sakiau,kad geriau kartu pirktume,nes man gaila,kad jis gali permokėti,kur aš už tą pačią kainą dvi orchidėjas nusipirkčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliu``tave: 27 rugsėjo 2008 - 14:10
[quote=myliu``tave,2008 09 27, 15:09]
Sveikos 4u.gif
Mačiau,dauguma minėjote,kad orchidėjoms naudojate trąšas Schultz.Peržiūrėjau kelias parduotuves,neradau tokių. Kur jūs jų gaunate?Ar yra dar kokių kitų firmų gerų trąšų? rolleyes.gif

Schultz trąšų yra senukuose, bent jau Kaune Megoje, gal dar kokioj Žalioj statolėje galėtų būti. Dar taip pat naudojamos trąšos su guanos ekstraktu, kurių yra orchidėjos.lt puslapyje, ar nusipirkti yra nežinau.
Atsakyti