Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(pyragiuke @ 2008 09 24, 18:40)
as perku  ax.gif

š pirksu tą, kur ermitaže maišiukas 10LT, bet ten jau viskas ko reikia
Atsakyti
Na sveikos sveikos, tik dienelė kita neprisėdau, o jau į antrą emelę iš kart papuoliau. Nu ir tempeliai jūsų, nebespėju doh.gif
Norėjau paklausti ar smulkesnio gero substrato yra Kaune (Tarp gėlių ar žalioj stotelėje) Ar tik extra galima rasti?
Atsakyti
Nu nempykit, kad tai retai jus aplankau blush2.gif , atrasykit ir man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 24, 14:09)
doh.gif o tu ka galvoji as savo mergytes-uogytes is trg tempciau lotuliukas.gif

O ka cia su jumi zinosi,dauk nepirksi,saus kokia baika galvon ir baigta lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(ievune @ 2008 09 24, 13:02)
Ir as cia smile.gif

Aciu, merga, gydziausi ir stipriais, bet matyt neatitaikiau ju  lotuliukas.gif

Bandyk su namine "ruginuke",ale kaip pavarys visi virusai per ausis ir kunui gerai ir malonumui lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O mano viena mergike ziedstiebi leidazia vat soske.gif .Ir mano palangines gyventojos turi trys nesciasias vat nestuke.gif nail.gif
Papildyta:
QUOTE(Aduka @ 2008 09 24, 20:09)
Nu nempykit, kad tai retai jus aplankau blush2.gif , atrasykit ir man 4u.gif

Kaip Kaune reikaliukai su substraktu tai nezinau,bet va kur yra geru dalyku KLAIPEDOJ galiu pasidalinti drasiai tongue.gif
Ir nieks nepyksta,visos sukas,ruosiasi Hauso seansui lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pionas @ 2008 09 24, 18:33)
sakykit ar visos perkat substrata ar pacios gaminot? nes mes su mama pacios darom

Pagal nuotaika:ir darau ir perku blush2.gif ax.gif

smile.gif+2008 09 24, 17:45-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 24, 17:45)
Registruojuosi ir as  friends.gif
          Ir jau toookia laime mano namuose smile.gif  prazydo dar viena orchyte is nukainuotu smile.gif  Nieko ypatingo, bet labai miela http://public.fotki....s/20080924.html
      Ji mazaziede, taip?

Sveikinu 4u.gif 4u.gif

Maniske didziaziede, panasios spalvos ir su pumpurais jau apsikrovus smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Debesiene @ 2008 09 24, 17:35)
tai kad visos zemes tokios super... su stiklo gabalais, celofano gabalais.. jau apie visokius vabalus nekalbu blink.gif

Tai trioba gausis thumbup.gif thumbup.gif .Ir pigiai stayb.medziagos kainuoja pora pakiu zemikes psio :-ir langai ir duris,mediena su vinimis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Klausot,miargos,jus,ka tylejimo izadus priemet ar koki biesa? g.gif doh.gif lotuliukas.gif
AAAAAAAAUUUUUUUUUUUUU(uuuu) wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 24, 20:51)
Klausot,miargos,jus,ka tylejimo izadus priemet ar koki biesa? g.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Cia todel,kad skaityt maziau reiketu biggrin.gif
Atsakyti
Papildyta:
Klausot,miargos,jus,ka tylejimo izadus priemet ar koki biesa? g.gif doh.gif lotuliukas.gif
[/quote]

Aha visos kakur dingusios arba mus ignoruoja g.gif
O extra substratas tinka smulkiasaknem, jei aš pasmulkinčiau?
O kokį substratą prinkti raibuolei?
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 09 24, 20:58)
Aha visos kakur dingusios arba mus ignoruoja  g.gif

Orchidejos.lt paskaityk prie kiekvieno substrato parasyta kam tinka. Raibuole prie kazkurio substrato maciau.
Atsakyti
[quote=Aduka,2008 09 24, 20:58]
Papildyta:
[/quote]

Aha visos kakur dingusios arba mus ignoruoja g.gif
[/quote]

nu vamzdec,siandien turiu proga pasedeti prie kompo,o ne doctor.gif ,taip sakant papletkint uz visa savaite,o jos smyk ir i kojas g.gif A supratau doh.gif ,panos jau klaipedietiska meeta pesciomis isvare(iki sestadienio Klaipedon ateis) lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O tai tavo raiboji maziuke,kad nori smulkinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 24, 13:43)
Sveikos,atuskaliukes
Papildyta:
gathering.gif  gossip.gif  bis.gif .Nu nesu savus lasinius ir as i naujus namus lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 09 24, 10:01)
gaila as KLP nepazystu  man palyginus visai netoli cia 
KLP nėra didelė, bus proga susipažinti 

Tai sąrašiukas toks:
Gekoniuke
pyragiuke
rena
kulwerstukas

Aha,pacios meetus ruosia,o as tipo uzborto ania,nu neiko as ir atslubousiu,tik douket zinot kur ir kada lotuliukas.gif
P.S NU JAU SAVO MERGIKIU PASISVECIUOTI NESIVESIU sleep.gif  gathering.gif  clap_1.gif  lotuliukas.gif

Mane tai pamirsai drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Na jo pėčiom Klaipėdom pats tas - su dainuškom ir grameliu ir dar kompanija gera. Oi ir aš noriu cry.gif cry.gif, kaži mane priimtų su visa lova ir nosinių vežimaičiu

Kokio substrato raibuolei reikia iš vis nežinau?
O smulkaus reikėtų dendrobiui, cambriai? Atskiro pirkt nenorėčiau, tai ir klausiu ar tinka extra smulkintas?
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 09 24, 21:10)
Mane tai pamirsai drinks_cheers.gif  bigsmile.gif

nu va,tuoj kurpsim nuskriautuju sarasa lotuliukas.gif Tu,asir kitos (kur dar nepasikelbe) lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif

Kokio substrato raibuolei reikia iš vis nežinau?
O smulkaus reikėtų dendrobiui, cambriai? Atskiro pirkt nenorėčiau, tai ir klausiu ar tinka extra smulkintas?

nu tiksliai negarantuojuoju,bet atrodo,kad tinka
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 24, 21:05)
nu vamzdec,siandien turiu proga pasedeti prie kompo,o ne  doctor.gif ,taip sakant papletkint uz visa savaite,o jos smyk ir i kojas g.gif 

likimo ironija čia, ne kitaip ax.gif
Atsakyti