Sakykit kaip jūsų orchytės tokiu šaltu metu kambariuose jaučiasi?
Pas mane rasos lašeliai nedingsta nuo sienelių jau nežinia kiek laiko?
Nu jau tikrai senai.
Ar tai reiškia, kad negalima lieti?
QUOTE(Aduka @ 2008 09 24, 22:39)
Aš tai nelieju, nes galvoju, jei dar viduje drėgna, o aš dar paliesiu, tai bijau puvinio įleisti. Dabar išdėliojau ant pietinės palangės, tai va biškį šiandien pasišildė, ba taip šąla kartu su šeimininkais. Ir papurškalioju labai retai
Aš tai tupiu tam kambaryje kur orchės ir šildausi tuo pučiamu šildytuvu. tai šiek tiek gauna šilto oro, bet vos išjungiu - ir vėl Aliaska

QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė
@ 2008 09 24, 18:07)

aa, as endaugiau pas tave apziurejau

QUOTE(pionas @ 2008 09 24, 18:33)
sakykit ar visos perkat substrata ar pacios gaminot? nes mes su mama pacios darom
as perku

QUOTE(Gaurė @ 2008 09 24, 18:49)
Ir aš perku, tingiu žaisti su gamyba
Pyragiuke, matau tu iš Marijampolės
Maximoje yra dendrobių phal baltų gražių po 16.99 Lt.

Pyragiuke, matau tu iš Marijampolės

o as galvojau, kad tu is vln

sunervino, jau 3-cia karta noriu atsakyt bet vis atsakymo neismeta

QUOTE(merga @ 2008 09 24, 20:17)
Ei ponios, paneles ir visi orchi....mylėtojai (-os) nepykit ant manes, nes dariau ale sarasiuka, kas sakė norėtų... tai rašėm, kas tuo metu buvo

Viskas prasidėjo nuo Pyragiukės veselės pyrago

[quote=Aduka,2008 09 24, 20:58]
Papildyta:
Klausot,miargos,jus,ka tylejimo izadus priemet ar koki biesa?

AAAAAAAAUUUUUUUUUUUUU(uuuu)
[/quote]
Aha visos kakur dingusios arba mus ignoruoja
O extra substratas tinka smulkiasaknem, jei aš pasmulkinčiau?
O kokį substratą prinkti raibuolei?
[/quote]
smulkiasaknem kitas substratas jame gerokai smulkesne zieve pusies, kokoso gabaliukai, paphikams yra kitas substratas su kriauklem del kalcio ir drusku, kalkiamegis yra paphiopedilum
Papildyta:
Klausot,miargos,jus,ka tylejimo izadus priemet ar koki biesa?

AAAAAAAAUUUUUUUUUUUUU(uuuu)

[/quote]
Aha visos kakur dingusios arba mus ignoruoja

O extra substratas tinka smulkiasaknem, jei aš pasmulkinčiau?
O kokį substratą prinkti raibuolei?
[/quote]
smulkiasaknem kitas substratas jame gerokai smulkesne zieve pusies, kokoso gabaliukai, paphikams yra kitas substratas su kriauklem del kalcio ir drusku, kalkiamegis yra paphiopedilum

QUOTE(rena @ 2008 09 24, 21:52)
Tai gi gaurė mano miestietė(marti gi ji pas mane

P.S. oi duos ji man dabar in kuprą

na cia ir tuscia.. turbut visoms rankoss prie klaveturos ussalo....

Raibuolėms tinka vidutinio smulkumo substratas,kai kurios mėgsta kalkingą substratą,o tai galima kompensuoti paliejus su kalkingu arba kreiduotu vandeniu
Papildyta:
Aš tai svečius neseniai išlydėjau,o vyras kašę žiūri tai pliurti galiu,vaikis numigo 2 valandas tai iki 2 nakties kukuosim,o vyras 6 kels į darbą
Papildyta:
QUOTE(Debesiene @ 2008 09 24, 22:37)
Aš tai svečius neseniai išlydėjau,o vyras kašę žiūri tai pliurti galiu,vaikis numigo 2 valandas tai iki 2 nakties kukuosim,o vyras 6 kels į darbą

QUOTE(mamytė23 @ 2008 09 24, 22:39)
Raibuolėms tinka vidutinio smulkumo substratas,kai kurios mėgsta kalkingą substratą,o tai galima kompensuoti paliejus su kalkingu arba kreiduotu vandeniu
Papildyta:
Papildyta:

mano tai dar maziausias nemiega...