Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Sakykit kaip jūsų orchytės tokiu šaltu metu kambariuose jaučiasi?

Pas mane rasos lašeliai nedingsta nuo sienelių jau nežinia kiek laiko?
Nu jau tikrai senai.
Ar tai reiškia, kad negalima lieti?
Atsakyti
Aš tai nelieju, nes galvoju, jei dar viduje drėgna, o aš dar paliesiu, tai bijau puvinio įleisti. Dabar išdėliojau ant pietinės palangės, tai va biškį šiandien pasišildė, ba taip šąla kartu su šeimininkais. Ir papurškalioju labai retai
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 09 24, 22:39)
Aš tai nelieju, nes galvoju, jei dar viduje drėgna, o aš dar paliesiu, tai bijau puvinio įleisti. Dabar išdėliojau ant pietinės palangės, tai va biškį šiandien pasišildė, ba taip šąla kartu su šeimininkais. Ir papurškalioju labai retai

Aš tai tupiu tam kambaryje kur orchės ir šildausi tuo pučiamu šildytuvu. tai šiek tiek gauna šilto oro, bet vos išjungiu - ir vėl Aliaska doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 09 24, 18:07-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 24, 18:07)
O sita ziurejai  blush2.gif ]

aa, as endaugiau pas tave apziurejau ax.gif

QUOTE(pionas @ 2008 09 24, 18:33)
sakykit ar visos perkat substrata ar pacios gaminot? nes mes su mama pacios darom

as perku ax.gif

QUOTE(Gaurė @ 2008 09 24, 18:49)
Ir aš perku, tingiu žaisti  su gamyba  blush2.gif
Pyragiuke, matau tu iš Marijampolės  mirksiukas.gif  Maximoje yra dendrobių phal baltų gražių po 16.99 Lt.

o as galvojau, kad tu is vln g.gif
Atsakyti
Sakyčiau kad daba ir padžiovinti jas biski galima,kad tik nesupudyt.
Atsakyti
sunervino, jau 3-cia karta noriu atsakyt bet vis atsakymo neismeta bash.gif

Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 24, 20:17)
nu va,tuoj kurpsim nuskriautuju sarasa lotuliukas.gif Tu,asir kitos (kur dar nepasikelbe) lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

Ei ponios, paneles ir visi orchi....mylėtojai (-os) nepykit ant manes, nes dariau ale sarasiuka, kas sakė norėtų... tai rašėm, kas tuo metu buvo ax.gif nuskriausti nieko nenorėjau...

Viskas prasidėjo nuo Pyragiukės veselės pyrago 4u.gif ir su gekoniuke pradėjom plana huliganą lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Aduka,2008 09 24, 20:58]
Papildyta:
Klausot,miargos,jus,ka tylejimo izadus priemet ar koki biesa? g.gif doh.gif lotuliukas.gif
AAAAAAAAUUUUUUUUUUUUU(uuuu) wacko.gif
[/quote]

Aha visos kakur dingusios arba mus ignoruoja g.gif
O extra substratas tinka smulkiasaknem, jei aš pasmulkinčiau?
O kokį substratą prinkti raibuolei?
[/quote]

smulkiasaknem kitas substratas jame gerokai smulkesne zieve pusies, kokoso gabaliukai, paphikams yra kitas substratas su kriauklem del kalcio ir drusku, kalkiamegis yra paphiopedilum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 24, 21:52)
as perku ax.gif
o as galvojau, kad tu is vln g.gif

Tai gi gaurė mano miestietė(marti gi ji pas mane mirksiukas.gif )

P.S. oi duos ji man dabar in kuprą doh.gif
Atsakyti
na cia ir tuscia.. turbut visoms rankoss prie klaveturos ussalo.... biggrin.gif
Atsakyti
Raibuolėms tinka vidutinio smulkumo substratas,kai kurios mėgsta kalkingą substratą,o tai galima kompensuoti paliejus su kalkingu arba kreiduotu vandeniu
Papildyta:
QUOTE(Debesiene @ 2008 09 24, 22:37)
na cia ir tuscia.. turbut visoms rankoss prie klaveturos ussalo.... biggrin.gif

Aš tai svečius neseniai išlydėjau,o vyras kašę žiūri tai pliurti galiu,vaikis numigo 2 valandas tai iki 2 nakties kukuosim,o vyras 6 kels į darbą hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2008 09 24, 22:39)
Raibuolėms tinka vidutinio smulkumo substratas,kai kurios mėgsta kalkingą substratą,o tai galima kompensuoti paliejus su kalkingu arba kreiduotu vandeniu
Papildyta:
Aš tai svečius neseniai išlydėjau,o vyras kašę žiūri tai pliurti galiu,vaikis numigo 2 valandas tai iki 2 nakties kukuosim,o vyras 6 kels į darbą hihihi.gif

mano tai dar maziausias nemiega... doh.gif nera kam paguldyt.. kosti, nera baisiau kai vaikai serga verysad.gif
Atsakyti