Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Debesiene @ 2008 09 24, 22:45)
mano tai dar maziausias nemiega... doh.gif  nera kam paguldyt.. kosti, nera baisiau kai vaikai serga verysad.gif

o jo,fu fu fuper kairį petį
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 09 24, 21:37)
na cia ir tuscia.. turbut visoms rankoss prie klaveturos ussalo.... biggrin.gif

kad turbūt ne tik rankos užšąlo user posted image
Atsakyti
a as raibuolems prisirinkau kriaukliu, joms labai patinka.. tik reik susmulkint ir ant virsaus pripilt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 09 24, 22:56)
kad turbūt ne tik rankos užšąlo user posted image

na kad istikruju salta.. gerai kad dar saulute pasviecia.. tai ji nors kiek namus pasildo unsure.gif
Atsakyti
Merginos radau labai gražiai pasodinta phalika, bet toks mažiukas 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 09 24, 22:37)
na cia ir tuscia.. turbut visoms rankoss prie klaveturos ussalo.... biggrin.gif

Tai aš tada tik tyliai pasakysiu, pas mus šillllta ax.gif aš iki šiol vaikštau su maikute ant petnešėliu
Atsakyti
sakot tuščia tuščia, o pačios per naktį tris psl tikrai pripliurpiat, aš tai tokiu metu dažniausiai miegu, tik dabar užtrukau, nes Žalgiris žaidžia, o aš sirgaliauju
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 09 24, 21:58)
a as raibuolems prisirinkau kriaukliu, joms labai patinka.. tik reik susmulkint ir ant virsaus pripilt smile.gif
Papildyta:

na kad istikruju salta.. gerai kad dar saulute pasviecia.. tai ji nors kiek namus pasildo unsure.gif

Aš nieko prieš kad ji ir dabar šviestų, gėlytėms saulutė patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 09 24, 23:03)
Merginos radau labai gražiai pasodinta phalika, bet toks mažiukas 4u.gif

as dar mazesne turiu irgi balta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klastune @ 2008 09 24, 22:04)
Tai aš tada tik tyliai pasakysiu, pas mus šillllta  ax.gif  aš iki šiol vaikštau su maikute ant petnešėliu

aš dantis baigiu sukalenti...
QUOTE(zuzla @ 2008 09 24, 22:04)
sakot tuščia tuščia, o pačios per naktį tris psl tikrai pripliurpiat, aš tai tokiu metu dažniausiai miegu, tik dabar užtrukau, nes Žalgiris žaidžia, o aš sirgaliauju

matom matom, kaip miegat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klastune @ 2008 09 24, 23:04)
Tai aš tada tik tyliai pasakysiu, pas mus šillllta  ax.gif  aš iki šiol vaikštau su maikute ant petnešėliu

mes kai y teviske gryztam tai ten prisikurene buna apie 30laipsniu karscio blink.gif tada jau eini ir nepaeini, nuo karscio galva svaigsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 09 24, 22:07)
as dar mazesne turiu irgi balta ax.gif

Nu nu prašom pasirodyk user posted image
Atsakyti