Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos KT Yaz 24+4

Labux,
Geriu ketvirtą pakuotę. Mėnesinės sumažėjo iki minimumo nuo labai gausių po 2 gimdymo iki praktiškai 1-2 dienų patepliojimų. Krūtinė papilnėjo tikrai iš D tapo DD. Geriant pirmas pakuotės tablėtes truput. pykina. Vienintelis minusas - prakaitavimas naktinis (bet , kad jis padidėja yra šalutiniuose reiškiniuose yra parašyta). Žodžiu kol kas viskas kaip ir o.k. 4u.gif
Atsakyti
Pamirsau parasyti, kad svorio priaugau per tuos 3,5 men kokius 3 kg tai tikrai.
Noras niekur nedingo biggrin.gif na bent kol kas
Atsakyti
4-ą pakuotę geriant (įpusėjau) prasidėjo kraujavimas g.gif
Atsakyti
i dar vis tesiasi blink.gif nusibodo schmoll.gif
Su gydytoja aiskinomes ka tai galetu reikst -tai issiaiskinom, kad pradzioj poko 1 tablete ne vakare (pamirsau) isgeriau o ryte, bet 12 val dar nebuvo praeje g.gif tai ji sako ,kad del to gali buti...
Atsakyti
Sveikos merginos, man gydytoja del ypac sunkaus pms pasiule gerti YAZ . Kaip manote ar verta ? mano pms labai sunkus tiek fiziskai tiek emociskai. Skausmai sone per ovuliacija ir mms. Sako Yaz man padetu smile.gif bet as bijau... doh.gif prasau atsiliepkit vartojancios yaz ! ar jums gyde pms ar kanors su yaz?
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 04 13, 14:09)
Sveikos merginos, man gydytoja del ypac sunkaus pms pasiule gerti YAZ . Kaip manote ar verta ? mano pms labai sunkus tiek fiziskai tiek emociskai. Skausmai sone per ovuliacija ir mms. Sako Yaz man padetu smile.gif bet as bijau... doh.gif prasau atsiliepkit vartojancios yaz ! ar jums gyde pms ar kanors su yaz?

Man labai budavo skausmingas pms, ant zemes susirietus guledavau..bet geriu yaz jau mazdaug 1.5m ir vargo nematau. +susitvarke oda smile.gif tai nei skausmo nei spuogu smile.gif ir dar galvos sukt nereik del vaikuciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute88 @ 2010 04 14, 16:20)
Man labai budavo skausmingas pms, ant zemes susirietus guledavau..bet geriu yaz jau mazdaug 1.5m ir vargo nematau. +susitvarke oda smile.gif tai nei skausmo nei spuogu smile.gif ir dar galvos sukt nereik del vaikuciu biggrin.gif

Aš geriau gal 3 mėn.
Noras tikrai sumažėjo, tiesiog budavau sausa pastoviai... aišku naudojom liubrikantus, bet vis tiek lb sunkiai susijaudindavau...

Man skausmingu mm nebudavo, tačiau nutraukus KT pirmos menesinės buvo tokios, kad alpdama iš skausmo, atėjau į darbą, apsivemiau , pabuvus darbe 15 min. vos kelią matydama važiavau namo, MB turėjo iš mašinos mane parsivesti į lovą, atsigavau tik išgerus nuskausminamujų...
Prisimenu kaip košmarą kažkokį...
Bet kitos jau buvo neskausmingos, o dabar besilaukiant as visai pamiršau ką reiškia menesinės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodinka @ 2010 03 24, 10:41)
TURIU UZSILIKUSIAS 4 PAKUOTES YAZ (sorry uz reklama). Parduociau uz puse kainos wink.gif Pakuotes neardytos, galiojimo data kazkur iki 2013 metu. Pirkau is karto daugiau, bet neprireike... Jei kam reiketu - AZ :4u

Kadangi vis dar gaunu klausimu, pranesu, kad jau visas pakuotes pardaviau smile.gif
Atsakyti
Sveikos, man rado cista ir israšė JAZ KT. Gal kas zino kur pigiausiai jas galima įsigyt? Gal kokia vaistine pigiau parduoda, ar visur kainos vienodos? O gal kas turi ir nebegeria, mielai nupirkciau smile.gif
Atsakyti
man pirmas menuo buvo kosmariskas - pastovus skausmingas pilvo putimas buvo...atrode kad bombos sprogineja viduje. veliau viskas prapuole, taciau svoris padidejo gerais 3 kg., aisku krutine padidejo verysad.gif o ir kazkoks pastovus maudimas krutineje yra. nors palyginus su diane ar yasmin sios KT man labiau patinka.
Atsakyti
sveikos 4u.gif teko isbandyt kelias rusis KT, apie Yaz prisiminimai blogiausi, jos man didele zala padare sad.gif o aplamai, tai nuo visu KT jauciausi kaip uzblokuota, istinus, krutine skaudi, pripusta, svoris gal ir padidejo, nezinau, ar nuo ju, nes ir taip buvau papilnejus keliais kg. Metus KT sugryzau i savo kuna, jauciuos kaip is kalejimo paleista, pradejau dziaugtis gyvenimu, o buvau jau puolus i depresija. Dziaugiuosi, kad nebereikia ju vartoti, nes vartojau pries savo nora-tik gydymui 4u.gif
Atsakyti
6 men geriau, baigineju 6-a pakuote...zadu nutraukt ir ko kito paieskot smile.gif
Atsakyti