Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos KT Yaz 24+4

Ei mergytės, negi niekas nebandėte kitų KT, tik YAZ? Ar jautėte kokį skirtumą? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaS @ 2009 05 14, 15:10)
Ei mergytės, negi niekas nebandėte kitų KT, tik YAZ? Ar jautėte kokį skirtumą?  verysad.gif

As Yasminelle pries YAZ geriau, tai man nuotaiku kaita buvo nenormali doh.gif Tokie pykcio protrukiai nei is to nei is sio, kad uzmust buciau galejus ka nors. Su YAZ nera tokiu cirku.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

gal kas galėtų patarti. pries porą savaičių pradėjau vartoti "Jaz" cistos gydymui. prieš tai jokių KT neesu gėrus. pirmą savaitę nuolat pykindavo. TAČIAU dabar ciklo vydurys, 11 ciklo diena aš susirgau mmm. ar taip gali būti? neteplioja, o niormaliai sergu unsure.gif ar tai normalu, kame problemos?
Labai laukiu atsakymo schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(disiel @ 2009 05 15, 09:33)
Sveikutes  smile.gif

gal kas galėtų patarti. pries porą savaičių pradėjau vartoti "Jaz" cistos gydymui. prieš tai jokių KT neesu gėrus. pirmą savaitę nuolat pykindavo. TAČIAU dabar ciklo vydurys, 11 ciklo  diena aš susirgau mmm. ar taip gali būti? neteplioja, o niormaliai sergu  unsure.gif  ar tai normalu, kame problemos? 
Labai laukiu atsakymo  schmoll.gif  4u.gif

Pirmus 3 menesius organizmas taikysis prie hormonu. Taip kad gali visokiu dalyku but. Man trecia men irgi buvo mmm vidury ciklo.
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2009 05 15, 10:27)
Pirmus 3 menesius organizmas taikysis prie hormonu. Taip kad gali visokiu dalyku but. Man trecia men irgi buvo mmm vidury ciklo.

nusiraminau 4u.gif smile.gif ir su gydytoja jau konsultavausi, sakė kad taip gali būti. nebent kartotųsi, tada jau negerai.. g.gif reik tikėtis nesikartos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(neramioji_ @ 2009 05 12, 14:13)
Situacija:
Kiekvieną mėnesį prieš mėnesines prasideda mano gyvenimo košmaras PMS, kuris pasireiškia visišku emocijų nevaldymu ir visokiom neadekvačiom reakcijom į smulkmenas. Kas atrodo visiškai juokinga, dėl ko siautėjau, tai per PMS būna tiesiog kaip didžiausia pasaulio tragedija. Esu pagimdžiusi jau du kartus ir niekad nesu vartojusi KT, nes kažkaip turėjau visad reguliarias mėnesines, be jokių vėlavimų (du vėlavimai baigėsi nėštumais smile.gif ) Per vaisingas dienas naudodavau apsaugas. Taigi, kadangi mano emocinė būklė tapo visiškai nevaldoma prieš sirgimą, tai nusprendžiau nueiti pas gyd ir išsiaiškinti kaip galiu sau padėti ir kaip daugiau neterorizuoti mylimo žmogaus su savo psichoziniais išpuoliais. Taigi, išvada tokia, kad reikia gerti KT, kad nuotaikų svyravimus sutvarkyti. Gal kas galite pasidalinti panašia patirtimi?
Ačiū

Man labai didelių nuotaikos kaitų nebūna, bet vis šiokios tokios, MB visada žino, nes prieš mm nuotaika genda. Tai KT tas nuotaikas šiek tiek sunormalizuoja. Jaz geriu dar tik keli mėnesiai, tai negaliu tiksliai pasakyti jo poveikio, bet savijauta nebloga, o svarbu, spuogai išnyko, kurie nustojus naudoti KT buvo aplankę doh.gif

QUOTE(JurgaS @ 2009 05 14, 14:10)
Ei mergytės, negi niekas nebandėte kitų KT, tik YAZ? Ar jautėte kokį skirtumą?  verysad.gif

Vartojau Cilest, kol kas jokių ypatingų skirtumų nematau schmoll.gif
Atsakyti
vartoju YAZ jau 2 pakuote,dingo noras smileysex.gif o kaip jums? pries jas tai labai labai noredavau, kone kasdien verysad.gif
Atsakyti
Į pabaigą eina pirma pakuotė, kolkas viskas thumbup.gif , nei pykino, nei nuotaikų kaitos nebuvo, tik truputuką patepliojo. Kolkas esu labai patenkinta, nes labai bijojau, kad nebūtų blogą kaip nuo Logesto.
Kumiko, o tu pabandyk pagerti nakvišų aliejaus kapsulių, blogiau tikrai nebus. O šiap tai nuo jo PMS švelnėja ir noras didėja. Pati geriu Lietuviškas (1000 mg + vit.E).
Atsakyti
Sveikutes

pradejau naudoti Yaz.. viskas buvo gerai kol nepradejau vidury ciklo kraujuoti... bandysiu gerti toliau ir tikiuosi, kad viskas susitvarkys smile.gif
Atsakyti
[quote=sauliale_,2009 06 12, 12:23]
Sveikutes

pradejau naudoti Yaz.. viskas buvo gerai kol nepradejau vidury ciklo kraujuoti... bandysiu gerti toliau ir tikiuosi, kad viskas susitvarkys smile.gif
[/quote
man tai jau du menesius vidury ciklo pradeda tepliot rudom issskyrom verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 06 19, 20:00)
g.gif
o koie tie sutrikimai?

4u.gif
išgėriau tik vieną pakuotę-iki sekančių mėnesinių...
sutikimai tokie-prieš mėnesines atsirado nemažas sukietėjimas vienoje krūtinėje,lydimas skausmo.Jau antrą mėnesį esu stebima mamologo Tutkaus(atlikta echo,mamografija,punkcija).Iki kontraceptikų gėrimo neturėjau jokių problemų su krūtinėm,iki metų beveik maitinau abu vaikus.Dar atliekami tyrimai,ir tikslios diagnozės gydytojas dar neįvardijo,neatmetama galimybė,kad įtakojo kontraceptikai verysad.gif nors YAZ man paskyrė ginekologė dėl gausių mėnesinių.

dabar galvoju,kad prieš pradedant gert kontraceptikus reikėjo pasirodyti mamologui g.gif

tai tiek mano patirties su YAZ
Atsakyti
puse metu geriu yaz, viskas buvo thumbup.gif kaip laikrodukas iki siol... jau antra balta tablete, bet dienu nei kvapo... tuoj pradesiu panikuot g.gif
Atsakyti