Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos KT Yaz 24+4

QUOTE(JurgaS @ 2009 09 08, 17:43)
Sarmine, tepliojimas "normalu" yra net 3 mėn  mirksiukas.gif O pas mane kita problema: dingo noras smileysex.gif . Jau 2 mėn. net pagalvoti apie tai negaliu:( O KT geriu 5 pakuotę. SOS

bigsmile.gif ir mergyciu atsirado. Niu zinok keistai ta viena diena patepliojo ir viskas db liko 3 tabletes ir tas baltas jau pradesiu gerti. Niu man kaip tik yra labai noras smileysex.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(neimanoma @ 2009 09 09, 12:15)
JurgaS man ir ta pati problemele...  blush2.gif nuo sausio geriau, o si menesi meciau. Nes kazkaip keista net paciai, tai po dvieju savaiciu vel viskas  thumbup.gif

Ir as negerciau KT ale reikia... verysad.gif
Atsakyti
be to jas geriau nes mano dienos baisiai skausmingos, tai ziuresiu, gal kas nors pasikeite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neimanoma @ 2009 09 09, 15:48)
be to jas geriau nes mano dienos baisiai skausmingos, tai ziuresiu, gal kas nors pasikeite  biggrin.gif

Tai gerai, kai tik tiek 4u.gif Man tokios iki gimdymo buvo, po jo susitvarke, bet kita beda uzpuole doh.gif
Atsakyti
tai ir man ginė išrašė jas, nes cistą rado. Dabar jos jau nebėra thumbup.gif ir per savo dienas nebeplaukiu. Ginė siūlė gerti ir toliau, tipo vyrui gerai ir pačiai ramiau. Jo, aš rami, o vyras gun_bandana.gif protest.gif
Tai ir nebežinau ką daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaS @ 2009 09 09, 18:29)
tai ir man ginė išrašė jas, nes cistą rado. Dabar jos jau nebėra  thumbup.gif  ir per savo dienas nebeplaukiu. Ginė siūlė gerti ir toliau, tipo vyrui gerai ir pačiai ramiau. Jo, aš rami, o vyras gun_bandana.gif  protest.gif
Tai ir nebežinau ką daryti  g.gif

Niu va kaip gerai bigsmile.gif .
Man blogiau verysad.gif endometrioze .
Niu jo tada sunkiau, o tai jis nenori, kad tu gertum toliau ar kaip?
Atsakyti
Jis šiaip nera už chemiją visokią, bet pradžioje buvo gerai, kai nebereikėjo įsijautus sustoti dėl apsaugos. Tačiau kai negauna, tai tikrai nesidžiaugia rolleyes.gif , bet dar nesakė nebegerk KT. Tai ir blaškausi ką daryti, ar taip būna ir kitoms? g.gif
Atsakyti
man irgi israse sias tabletes,pirma syki vartosiu kontracepcijq ir taip nenoriu. g.gif schmoll.gif nzn ka daryt.ziuresiu kaip cia bus.
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2009 09 14, 11:41)
man irgi israse sias tabletes,pirma syki vartosiu kontracepcijq ir taip nenoriu. g.gif  schmoll.gif nzn ka daryt.ziuresiu kaip cia bus.

Tai va ir as nenorejau, ale kai reikia nepabegsi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarmine @ 2009 09 14, 11:49)
Tai va ir as nenorejau, ale kai reikia nepabegsi  doh.gif

na man tai,kai apsisaugojimo priemone,ne del ligos,tai galeciau ir negerti.nemanau,kad gersiu nuolat,nes vyras i uzsieni pavazineja.gerai ir prezervatyvai smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos mielos mamytes!

Trys metus naudojau yazmina,bet del visu pasaliniu poveikiu pakeicau i YAZ, baigiau pirma pakuote bet mmm taip ir nera,gal kuriai taip nutiko?
Atsakyti
Aš paskutinius tris mėnesius gėriau Yaz, ginekologas patarė Diane pakeisti į šias, ir tikrai pajutau, kad žyyymiai sumažėjo noras mylėtis.
Atsakyti
o jus,kai pirma karta pradejot vartot,nebijojot kazkaip myletis?leisti baigti viduj? 4u.gif man kazkaip baisoka g.gif smile.gif
Atsakyti