QUOTE(Axxa @ 2009 03 13, 15:57)
Buvau šią savaitę pas gydytoją, tai pasakysiu atvirai, buvau net nerandu tinkamo žodžio, gal "apakus" dėl nesiskaitymo, kad jinai net spaudimo nematavo (ir daug kitų dalykų), nors kaip anksčiau rašiau, man jis visą III trim. buvo labai žemas 90/60, atseit nėra būtina, nes blogai tik, kai jis aukštas. Bet iš kur man žinot koks jis dabar, jei paskutinį kartą buvo matuotas prieš 3 sav.??? Nors aš asmeniškai galvoju, kad jinai gal ir pabijojo matuoti, nes jei būtų vėl mažesnis, turėtų gal kažką rimtesnio daryti, pvz. kažką išrašyti ir pan., tai kam čia papildomas darbas, jei nematuoji - nėra problemų.
Persirašyti pas kitą gyd.? Būtinai, jei būtų ilgesnis laikas iki gimdymo, o dabar liko 3 sav...
O dėl to stikliuko išgėrimo, tai aš pati esu prieš alkoholį nėštumo metu, bet jei per mėn. paragauji porą gurkšnių šampano, vyno ar per visą nėštumą išgeri 1 stikliuką brendžio - tikrai nieko neatsitiks
Persirašyti pas kitą gyd.? Būtinai, jei būtų ilgesnis laikas iki gimdymo, o dabar liko 3 sav...
O dėl to stikliuko išgėrimo, tai aš pati esu prieš alkoholį nėštumo metu, bet jei per mėn. paragauji porą gurkšnių šampano, vyno ar per visą nėštumą išgeri 1 stikliuką brendžio - tikrai nieko neatsitiks

Nieko sau gydytoja.. Man tai spaudimą matuoja kaskart (būna kad ir vieno apsilankymo metu kelis kartus matuoja) ir būtinai abiejose rankose. Ir taip sakė daro visoms

Na likus 3 savaitėms nemanau, kad geriausia išeitis būtų mėtytis nuo vienos gydytojos prie kitos, gal geriau jau tokiu atveju susirasti gydytoją iš GN ir prašytis, kad ji papildomai prižiūrėtų iki gimdymo ir gimdymo metu.