Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujospūdis nėštumo metu

mums irgi jau 36 savaites pradejo streikuot sveikata unsure.gif
padidejo kraujo spaudimas 155/100, galva paskauda, daktare israse dopegyt, tikiuosi pageres sveikata ir lelius gims laiku ir naturaliai, labai nenoreciau kad darytu cp verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura2: 27 liepos 2009 - 18:38
man irgi buvo padidėjęs kraujospūdis kai karštos dienos buvo, bet vaistukų neprireikė smile.gif o dabar normalizavosi 4u.gif 120/70 laikosi biggrin.gif
Atsakyti
tai man irgi tikriausiai nuo visu karsciu prasidejo negerumai blush2.gif dar daktarai aciu dievui tokie kad, nelabai ziuri tu nescia ar ne eilej turi sedet valanda! nors visur tipo priimamos be eiles. kazkaip kelinta diena nuo vaistu gerimo geriau, tik labai jau miegas ima rolleyes.gif
gal ir gerai issimiegosiu pries bemieges naktis! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

Pas mane tai per zemas spaudimas g.gif ,labai tai pasijaucia darbe, (darbas- padaveja) o lakstymo ten nemazai, tai kuria diena net juoda akyse pasidare ir pamaniau kad alpsiu,bet paskui ramiai pasedejau atsigeriau vandes ir praejo, tai daktare liepe gerti juodos, zalios arbatos daug, tonusa kelia. Net pati gine sake kad zemas spaudimas bet liepia ramiai but, neskubet, bet man taip neiseina bent darbe, o namie stengiuos viska leciau daryt, bet ir tai kartais sedint pradeda sirdis smarkiai plakt atrodo kad tuoj isoks verysad.gif gal kam irgi tokia situacija yra? ka jus darot kad didint spaudima? kavos galit nesiulyt nes negeriau niekada ir nemegstu as jos schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erniuke2: 30 liepos 2009 - 10:04
QUOTE(Erniuke2 @ 2009 07 30, 11:04)
Sveikos mamytes  4u.gif

Pas mane  tai per zemas spaudimas g.gif ,labai tai pasijaucia darbe, (darbas- padaveja) o lakstymo ten nemazai, tai kuria diena net juoda akyse pasidare ir pamaniau kad alpsiu,bet paskui ramiai pasedejau atsigeriau vandes ir praejo, tai daktare liepe gerti juodos, zalios arbatos daug, tonusa kelia. Net pati gine sake kad zemas spaudimas bet liepia ramiai but, neskubet, bet man taip neiseina bent darbe, o namie stengiuos viska leciau daryt, bet ir tai kartais sedint pradeda sirdis smarkiai plakt atrodo kad tuoj isoks  verysad.gif  gal kam irgi tokia situacija yra? ka jus darot kad didint spaudima? kavos galit nesiulyt nes negeriau niekada ir nemegstu as jos schmoll.gif  ax.gif

Labuka..OI buna ir man taip ir ne vien atrodo kad sirdis issoks bet ir ausis uzgula baisiai. O del budu kaip to isvengti, tai as sau taikau kavute(anskciau dievinau, dabar ziuret negaliu), bet is tikruju padeda super ir grynam ore stengiuosi daug buti, ypac kai uzeina silpnumas-atsisedu kur papuola ir giliai kvepuoju..Irgi prasvieseja akyse..arba sokolada nuryju, irgi saldumas pakelia ant koju smile.gif) su zemu spaudimu nestukems stovet ilgai negalima..O dar tavo darbas intecyvus tai pagal istatyma darbdavys tavae turetu perkelti i kitas pareigas, pasidomek sia galimybe. sekmes smile.gif
Atsakyti
Sveikos, busimosios mamytes wink.gif
Na, kraujospudzio tema ir as turiu kuo pasidalinti smile.gif Iki nestumo jokiu bedu nebuvo, o kikia 20 savaite spaudimas pradejo kristi (110/50), pulsas kilti (iki 135) Kardiologe israde NON-SALT (magnis su kaliu), Gudobeles, o vakar gine VERAPAMIL, sita sake gerti kai pulsas bus virs 100.
Tai stai, gal kam pades wink.gif
Beje, kaip viena priezasciu tokio pulso medikai nurodo zema hemoglobina (106), neva sirdele turi daugiau dirbti, kad aprupintu pakankamu kiekio hemoglobino.
Atsakyti
Spaudima kelia zalioji arbata su zenseniu bigsmile.gif
Ir slakelis konjako, balzamo (pz.:Rygos) smile.gif
Atsakyti
gal kas kokiu naturaliu patarimu kas "numusa" spaudima?
Atsakyti
QUOTE(Laura2 @ 2009 08 14, 11:32)
gal kas kokiu naturaliu patarimu kas "numusa" spaudima?

Krapų vaisių arbata (yra pirkti vaistinėse).

Merginos rašė, kad ir cinamonas muša spaudimą (nors man gydytojas sakė, kad jis kaip tik veikia priešingai- kelia spaudimą, tad aš nebandžiau), tai kam jis padėdavo, jos šaukštelį cinamono suvalgydavo ir po kurio laiko krisdavo spaudimas.

Aš spaudimą reguliuodavausi homeopatiniais žirniukais, kuriuos man paskyrė gydytoja homeopatė. Ir gerdavau krapų arbatą. Pagimdžiau pati. Greitai ir lengvai. 4u.gif
Atsakyti
Nors pati nesijauciau blogai,bet kraujospudis buvo per didelis.Nezinau ar tai turejo itakos,bet teko daryt cezario pjuvi ir dar anksciau laiko verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, man tai daktaras sake kad zemas kraujo spaudimas, bet nieko daugiau ypatingo nepasake, tik paklause ar daznai taip buna. As tai kai silpna buna pasivaikstau ore, atsigeriu arbatos rolleyes.gif
Atsakyti
Ligoninej matavo kraujo spaudima, tai buvo tik 97/57, gydytoja sake, kad normalu... bet kazkaip man neitikinamai nuskambejo...
Atsakyti