QUOTE(Erniuke2 @ 2009 07 30, 11:04)
Sveikos mamytes
Pas mane tai per zemas spaudimas

,labai tai pasijaucia darbe, (darbas- padaveja) o lakstymo ten nemazai, tai kuria diena net juoda akyse pasidare ir pamaniau kad alpsiu,bet paskui ramiai pasedejau atsigeriau vandes ir praejo, tai daktare liepe gerti juodos, zalios arbatos daug, tonusa kelia. Net pati gine sake kad zemas spaudimas bet liepia ramiai but, neskubet, bet man taip neiseina bent darbe, o namie stengiuos viska leciau daryt, bet ir tai kartais sedint pradeda sirdis smarkiai plakt atrodo kad tuoj isoks

gal kam irgi tokia situacija yra? ka jus darot kad didint spaudima? kavos galit nesiulyt nes negeriau niekada ir nemegstu as jos
Labuka..OI buna ir man taip ir ne vien atrodo kad sirdis issoks bet ir ausis uzgula baisiai. O del budu kaip to isvengti, tai as sau taikau kavute(anskciau dievinau, dabar ziuret negaliu), bet is tikruju padeda super ir grynam ore stengiuosi daug buti, ypac kai uzeina silpnumas-atsisedu kur papuola ir giliai kvepuoju..Irgi prasvieseja akyse..arba sokolada nuryju, irgi saldumas pakelia ant koju

) su zemu spaudimu nestukems stovet ilgai negalima..O dar tavo darbas intecyvus tai pagal istatyma darbdavys tavae turetu perkelti i kitas pareigas, pasidomek sia galimybe. sekmes