sveikutes merginos ir as jau turiu savo kudik
eli..nors spaudimas iki galo isliko normalus 120/80 vistiek dare cezari nes vaikiukas nemazas 4kg 56 cm ir dar pirmas cezaris buvo tad rinkausi cezari ir kaip sake daktare neapsirikau nes buciau vistiek pati neisgimdzius nes randas buvo jau per plonas beto vaikiuko vandenys jau buvo zali

na man spaudimas sokinejo nuo 160 iki 130, bet gimdziau naturaliai, cezario niekas nesiule
Pas mane visa nestuma spaudimas buvo liuks,o likus savaitei iki gimdymo pakylo,del to pagulde i ligonine,ten ir pragulejau iki pat gimdymo.primaitino tabletykem
.
Man net nesijaute kad tas spaudimas aukstas

QUOTE(sssvetacka59 @ 2009 06 07, 17:40)
Pas mane visa nestuma spaudimas buvo liuks,o likus savaitei iki gimdymo pakylo,del to pagulde i ligonine,ten ir pragulejau iki pat gimdymo.primaitino tabletykem
.

man tas pats buvo, ligonine, tabletikes, po to isveze i didesni miesta.. As taip pat nejauciau to spaudimo

mano spaudimas didokas, bet, jei toks išliks iki pabaigos, tai sakė nieko tokio, bet jei dar smarkiau užkils, tada jau teks važiuot į Kauną
(šiaip gyvenu Kėdainiuose)

pas mane tai laikosi apie 110/60
ryte isgeriu kavos tai gerai
o jei neisgeriu pradeda galva skaudeti

QUOTE(MAILUTE @ 2009 06 06, 14:28)
eli..nors spaudimas iki galo isliko normalus 120/80 vistiek dare cezari nes vaikiukas nemazas 4kg 56 cm ir dar pirmas cezaris buvo tad rinkausi cezari ir kaip sake daktare neapsirikau nes buciau vistiek pati neisgimdzius nes randas buvo jau per plonas beto vaikiuko vandenys jau buvo zali

o ankstesnis randas kuo cia detas? manau butum tikrai pagimdziusi, nes antras gimdymas nesudetingas. Na bet gerai, kad viskas gerai

Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2009 06 10, 09:10)
pas mane tai laikosi apie 110/60

as tai galiu gerti kava tik be kofeino, antraip sukyla spaudimas
QUOTE(MAILUTE @ 2009 06 06, 15:28)

Sveikinimai dideliausi

QUOTE(skruzdeda @ 2009 06 12, 20:05)
as tai galiu gerti kava tik be kofeino, antraip sukyla spaudimas
Ir po gimdymo taip?
Aš tai geriu kavą po gimdymo, kasdien 1 puodelį (didelį) su pienu, kartais 2 puodelius per dieną.

mano spaudimas buvo geras, bet pulsas buvo per daznas ir pastoviai man sirdele permusinejo. Tai vartojau gudobeliu ekstrakta, kuris sunormalizuodavo, bet laikinai
O veliau nieko nebegeriau, kad ir pasikartodavo periodiskia
PO gimdymo viskas susitvarke

QUOTE(Svajūnė @ 2009 06 15, 12:02)
Ir po gimdymo taip?
Aš tai geriu kavą po gimdymo, kasdien 1 puodelį (didelį) su pienu, kartais 2 puodelius per dieną.

aha, ir po gimdymo. jau paskutiniai 5 metai negaliu gerti kavos visai. Po kavos is karto 140/100.
2 puodelius per diena? Bet taigi negerai vaikui

Sveikos, man nestumo metu beveik nuo pat pradzios pradejikilti kraujos spaudimas, nors iki nestumo visada buvo pazemintas...
Pries pora savaiciu pas gyd. per apziura buvo 140/100, is karto gavau siuntima i klinikas. Klinikuose spaudimas dar labiau pakilo, cia gal nuo streso ir karsto oro... tai teko guleti ligoninei. Dabar nuolat vartuoju Dopegyt spaudimui mazinti, kol kas laikosi normalus 120/70, tikiuosi toks isliks ir iki gimdymo
Pries pora savaiciu pas gyd. per apziura buvo 140/100, is karto gavau siuntima i klinikas. Klinikuose spaudimas dar labiau pakilo, cia gal nuo streso ir karsto oro... tai teko guleti ligoninei. Dabar nuolat vartuoju Dopegyt spaudimui mazinti, kol kas laikosi normalus 120/70, tikiuosi toks isliks ir iki gimdymo

Mano spaudimas iki nestumo buvo 120/80, taciau dabar randa tai 100/60 , tai 130 / 70. Galva pastoviai svaigsta, silpna, pulsas silpnas, taciau daktare jokiu preparatu kol kas neskiria (yra 14 sav.).
Ar pakankamai vaikutis aprupinamas deguonimi ir kitomis medziagomis, jei pastoviai zemas spaudimas ?
Ar pakankamai vaikutis aprupinamas deguonimi ir kitomis medziagomis, jei pastoviai zemas spaudimas ?