Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujospūdis nėštumo metu

labas mirksiukas.gif o mano spaudimas normalus. 120-70, arba 115-70,80, bet va kartais pastebejau kad pulsas buna koks 70-80 unsure.gif gal zinot ka ci butu galima pagerti? g.gif
Atsakyti
Ir per nestuma ir siaip spaudimas visada 80/50 gydytojai daznai klausia a ne silpna ir pan, o man liuks thumbup.gif , va kai pakyla iki 100/70 ar pan, jau galva sukas, negera kazko g.gif
Atsakyti
mano spaudimas laikosi normalus 100/60

QUOTE(Auriuxe_ @ 2010 07 30, 11:57)
labas mirksiukas.gif  o mano spaudimas normalus. 120-70, arba 115-70,80, bet va kartais pastebejau kad pulsas buna koks 70-80 unsure.gif  gal zinot ka ci butu galima pagerti? g.gif

o kuo tau tavo pulsas nepatinka? geras jis, o nestukems ir didesnis buna-cia normalu smile.gif
Atsakyti
Mano kol kas nedidelis spaudimas buna .. Del to ir zvaigzdutes kartais akyse matosi, ir silpnoka buna .. Bet kai paskaiciau apie auksto spaudimo pasekmes, galvoju, kad jau geriau zemas nei aukstas blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2010 07 30, 21:42)
Mano kol kas nedidelis spaudimas buna .. Del to ir zvaigzdutes kartais akyse matosi, ir silpnoka buna .. Bet kai paskaiciau apie auksto spaudimo pasekmes, galvoju, kad jau geriau zemas nei aukstas  blush2.gif  unsure.gif

as irgi dziaugiuosi, kad pas mane neaukstas, tikrai daug bedeliu merginoms su aukstais...
Atsakyti
QUOTE(eturib9 @ 2010 07 30, 18:11)
Ir per nestuma ir siaip spaudimas visada  80/50 gydytojai daznai klausia a ne silpna ir pan, o man liuks thumbup.gif , va kai pakyla iki 100/70 ar pan, jau galva sukas, negera kazko g.gif

Oho doh.gif numirciau su tokiu spaudimu turbut, ir dar jei istisai toks butu... Mano siaip visada normalus, bet ir sio, ir praeito nestumo pradzioj - 90\50... Lovoj guliu, nes jegu 0. Jei darau kazka, atrodo, kad tuoj nualpsiu doh.gif Tikiuos, jau nebe ilgai taip...
Atsakyti
Man nukrito spaudimas vos pastojus doh.gif . 90-60 pastoviai. Jegu nera,pasikelt nelabai pavyksta. Sirdis isvis makaluojasi,pulsas 80 buna doh.gif . Daktares tik skestelna rankomis - nestumo metu buna doh.gif . Kava kazkiek pagelbeja,bet negaliu gert..pykina vien nuo kvapo. O tirpi isvis.. vien pagalvojus vemt vercia. Nors ji ir slakelis konjako pakeltu greit spaudima unsure.gif
Atsakyti
Ir man spaudimas nestumo metu yra nukrites, svyruoja apie 90/60. Silpna, jegu nebera, o dar dukryte maza, demesio reikalauja. Is ryto isgeriu kavos, geriau pasidaro, bet ir tas karstis nuo koju nuvercia doh.gif
Atsakyti
pas mane irgi 90/60, bet as negaliu skustis, visai normaliai jauciuos- is ryto buna silpnoka, bet atsigeriu kavos su pienu lyg ir geriau pasidaro smile.gif
Atsakyti
Sveikos! o mano spaudimas 70/50 sad.gif ziauriai siplna, jegu nulis.... o dar tas karstis, darbas.... mums jau 14 savaiteliu smile.gif
Papildyta:
o siaip as cia naujoke , visai zalia... tad man labai idomu kur nustatymuose galeciau paieskoti kad ir man, kaip Jums, rasytu kelinta jau savaitele ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritulele @ 2010 08 04, 14:08)
Sveikos! o mano spaudimas 70/50 sad.gif  ziauriai siplna, jegu nulis.... o dar tas karstis, darbas.... mums jau 14 savaiteliu smile.gif
Papildyta:
o siaip as cia naujoke , visai zalia... tad man labai idomu kur nustatymuose galeciau paieskoti kad ir man, kaip Jums, rasytu kelinta jau savaitele ir pan. smile.gif

as nemoku ikelti nuorodos blush2.gif , bet forumo temoje Skaitliukai ir liniuotes (Bendras -Dazniausiai uzduodami klausimai) yra paaiskinta ir galima issirinkti liniuote 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gica: 04 rugpjūčio 2010 - 14:00
Pas mane tai visa nestuma spaudimas 100/80 ir jauciuosi gerai, beto gydytoja sake, kad daugelis turi individualu spaudima, todel ir jauciasi gerai, nors mums atrodytu, kad siaubas mirksiukas.gif
Atsakyti