Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujospūdis nėštumo metu

Visą nėštumą mano spaudimas buvo normalus 120/70, bet dabar į pabaigą pradėjo kilti 130/80, o pulsas apie 100 k/min. Tai mane neramina, nes su pirma irgi tas pats buvo, tai gimdymo metu daug problemų turėjau.
Atsakyti
Laba, mano spaudimas ir 100/50.
Atsakyti
Mano irgi žemas kraujospūdis, bet gal cia dėl to, kad hemoglobinas pas mane žemas, anemija verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike22 @ 2010 08 09, 14:54)
Mano irgi žemas kraujospūdis, bet gal cia dėl to, kad hemoglobinas pas mane žemas, anemija  verysad.gif

mano irgi zemas spaudimas,visa nestuma sviroja nuo 90/60 iki 110/60.. klausiau daktares kaip galima pakelti spaudima,tai pasake:'nieko jau cia ne padarisi,toks jau tavo spaudimas" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrutux @ 2010 08 07, 16:27)
Visą nėštumą mano spaudimas buvo normalus 120/70, bet dabar į pabaigą pradėjo kilti 130/80, o pulsas apie 100 k/min. Tai mane neramina, nes su pirma irgi tas pats buvo, tai gimdymo metu daug problemų turėjau.

Cia gydytoja turetu pasakyti savo nuomone, taciau kiek zinau, truputuka spaudimas gali pakilti, ebt nedaug, nestumo metu.
O pulsas ar visada 100?
pas mane uzeina tokie kaip sirdies permusinejimai, tai tada buna ir 100 ir daugiau, su pirmu nestuke.gif dariausi visus tyrimus ir echoskopija bet nieko nerado, tad dbr paprasciausiai kaltinam mazyli, kad jis matyt tam tikru metu paspaudzia koi nerviuka ir viskas, sirdute smarkiau plaka.
Taciau kardiologui vertetu pasirodyti, bus ramiau paciai mirksiukas.gif

QUOTE(edvin @ 2010 08 10, 14:37)
mano irgi zemas spaudimas,visa nestuma sviroja nuo 90/60 iki 110/60.. klausiau daktares kaip galima pakelti spaudima,tai pasake:'nieko jau cia ne padarisi,toks jau tavo spaudimas" mirksiukas.gif

110/60 yra zemas?
Pas mane visa nestuma toks ir as dziaugiuosi, o gydytoja tikrai nieko nesake, kad kas blogai.
90/60 cia jau zemokas - bet mano toks yra ne nestumo busenoj mirksiukas.gif Jei geri kavyte, vienas puodelis kavos, issigelbejimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu mano spaudimas visada buvo idealus - 120/70, o dabar su antruoju leliuku nukritęs - 90/60, bet šiaip jaučiuosi puikiai. Šiaip daktarė sakė, kad daryti nieko nereikia smile.gif

user posted image
Atsakyti
Labutis
man jau nestumas i pabaiga dabar 38 savaite. Visa nestuma turiu problemu su spaudimu, begerdama vaistus buvau sureguliavusi, taciau jau kokios 2 savaites kaip jis vel didet pradejo, net gerian vaistus. Jis buna apie 140/90. Dar prie spaudimo turiu zema hemoglobina ir auksta pulsa. Pulsas beveik visa laika laikosi apie 100, kartais ir aukstesnis buna pakyla net iki 120, bet tada nukrenta spaudimas ir man labai silpna buna. Nezinau ar cia labai sunerimti ar dar laukti. Pradzioj nestumo buvo 180/110, taciau po truputi sureguliavom su daktare ir i ligonine nereikejo gultis. Kiek stebejo iki siol vaikutis vystesi gerai.
Atsakyti
Man dar tik 6 savaitės, bet kasdieną kankina nuovargis, o šiandien dar prisidėjo ir galvos skausmas. Šių dalykų iki šiol man nebūdavo. Tad galvoju,kad gal pakrito spaudimas, nos jis pas mane ir taip neaukštas 110/60.
Bet ar būna jums taip, kad vis norisi prigulti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2010 08 22, 20:46)
Man dar tik 6 savaitės, bet kasdieną kankina nuovargis, o šiandien dar prisidėjo ir galvos skausmas. Šių dalykų iki šiol man nebūdavo. Tad galvoju,kad gal pakrito spaudimas, nos jis pas mane ir taip neaukštas 110/60.
Bet ar būna jums taip, kad vis norisi prigulti?  biggrin.gif

Ypač pradžioje man buvo labai didelis nuovargis, pykinimas ir galvos skausmai doh.gif Ginius patarė man gerti magnį diasporal-jį galima gerti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2010 08 22, 21:46)

pradzioj ir man taip budavo - tik veliau daugiau energijos atsirado. taip, kad reikia pakentet siek tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2010 08 22, 21:46)

Man taip pat neštumo pradžia, tai miego noriu nereliai tik grįžtu iš ir lekiu pamiegoti, krujospūdis normalus ale pulsas 90, kaip po geros mankštos, matyt viską daro suintensyvėjęs širdžiai tenkntis krūvis
Atsakyti
Aš kraujospūdį matuojuos praktiškai kasdien, tai kai būna 100/60 galiu šventę švęst, nes tai aukščiausias mano spaudimas ax.gif o šiaip dažnai būna 80/50 ar 80/40... va tada būna prastai... daktarė leido gert kavos (ne daugiau 2 puodukų), bet ta kava tai padeda laikinai... tai taip ir gyvenam su zuikiu nestuke.gif
Atsakyti