Įkraunama...
Įkraunama...

Kas jus labiausiai erzina (nervuoja)?

Apklausa: Kas dažniausiai tampa jūsų susierzinimo priežastimi? (232 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Braun @ 2010 07 08, 23:35)
- Kai žiūrėti futbolo prisijungia žmogus, kuris apskritai nežiūri futbolo, ir visiems akis įbedus į ekraną, susidomi "Kaip tau sekasi";
- Kai tas žmogus, kuris nežiūri futbolo nutaiso išraišką "Čia visiems ne viskas gerai" ir kreivai šypsosi visiems esantiems patalpoj staugiant ant televizoriaus "Ko tu nespiri, ***";
- Kai visiems draugiškai geriant už tai, kad arbitras turbūt aklas, jog nemato nuošalės, žmogus, kuris nežiūri futbolo, paklausia "kodėl jie spiria kamuolį nuo aikštės kampo".

Kam kviesti ziureti kartu futbola toki personaza?
Atsakyti
Labai daug kas nervuoja biggrin.gif
Bambantys pikti seniai, tokie kur aiskina kad visur zulikai vagys, viskas blogai, prie ruso geriau buvo ir panasiai.
Negaliu pakest visokiu mazybiniu zodziu "labukas, darbukas, zmogiukas" ir kitoks sudukas . Nepaaiskinama cia, bet man varo alergija. Apsimestinis gerumas ir saldybes visokios. Ir kai valytoja kas ryta iseidama is ofiso paliki "gero darbuko" tai man kraujas uzverda. lotuliukas.gif
Nekenciu kai lenda i mano asmenine erdve, grudasi eilej prie pat arba prie bankomato gun_rifle.gif Kai aiskina man kazka, apie ka ne velnio nenusimano. Plepalu. Smirdaliai ,vazinejantys viesuoju transportu. Girti mazvaikiai. Kai zmones skundziasi savo gyvenimu, bet nedaro nieko, kad situacija keistusi. Snarglius gatvej puciantys diedai. ir siaip chamai visokie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 07 09, 03:58)
Kam kviesti ziureti kartu futbola toki personaza?

Nu iš mandagumo kažkaip..
Bet fsio, finalui jokių prietrankų.
Atsakyti
o mane siaubingai erzinai, kai bunu imigus ir kasnors prizadina, nu atrodo priplot galiu doh.gify patingai kokios babules po langu sustojusios papliurpt kokia 7 ryto, nu taip ir noris is pagalves jom paleist. doh.gif Arba net ryte jei reikai keltis o dar siaubingai noriu miego, nors pati atsikeliu nes zinau kad reikia, bet vistiek bunu pikta, nervuota ir rekiu ant visu. laimei kad tai trunka nedaugiau nei valanda biggrin.gif
Atsakyti
siaip esu nervingas sutverimas, bet ne vienas is temoj isvardintu dalyku manes nenervuoja. greiciau juoka kelia.
bet tiksliai zinau, kad as vien savo buvimu galiu sunervuot kita zmogu, pvz uosviene
Atsakyti
Pasibaigęs čempionatas..
Atsakyti
QUOTE(Braun @ 2010 07 12, 00:39)
Pasibaigęs čempionatas..

Ir,kad olandai pralose
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 07 12, 01:00)
Ir,kad olandai pralose

Joo..
Blin, visas rungtynes prasėdėjau beveik rami, nes olandų gynyba pasirodė beveik nuostabi, o ir pavojingų epizodų pastarieji daugiau sudarė, ale še tai tau..
Visas kabakas už olandus buvo, išskytus vieną stalą, bet ir tam pagrasinta apmėtymu kepta duona ir alaus padėkliukais..
Atsakyti
buitis, banalybes, stereotipai ir standartai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 07 12, 01:00)
Ir,kad olandai pralose

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

O šiandien stačiai pašėlau, nuėjau į darbą iš anksto džiaugdamasi, kad atsivėdinsiu, o ten siurprizas- neveikia kondicionierius.
Atsakyti
šiuo metu - karštis, lietaus nebuvimas ir kaimynai užpylę sieną. bent jau čempionatas baigės kartu su visa ta psichoze dėl jo, nes jau irgi buvo rimtai atsibodę..
Atsakyti
Naktį kaukianti automobilio signalizacija doh.gif
Atsakyti