Įkraunama...
Įkraunama...

Dviragė/vienragė gimda

Va čia labai viskas aiškiai, su paveiksliukais:

Gimdos anomalijos

Pastot dviragės gimdos netrukdo, va išnešiot sunku, arba įvyksta persileidimai.
O ir pas kiekvieną būna viskas labai individualu, pertvaros tai pilnos, tai dalinės, elastingos ragai visokiausių formų ir dydžių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2008 03 13, 11:08)
Va čia labai viskas aiškiai, su paveiksliukais:

Gimdos anomalijos

Pastot dviragės gimdos netrukdo, va išnešiot sunku, arba įvyksta persileidimai.
O ir pas kiekvieną būna viskas labai individualu, pertvaros tai pilnos, tai dalinės, elastingos ragai visokiausių formų ir dydžių  doh.gif

kaiptik ieškojau vieno gero tinklapiuko, kur viskas labai vaizdingai, kažkada buvai įdėjusi, bet ir šitam gerai pavaizduota, ačiū, kad įdėjai
pas mane kažkas panašaus tarp D ir E buvo labiau į D panašu prieš operacija, po operacijos į E. gimda normalios formos, iš išorės, bet viduje pertvara, o kitos kaip matot atrodo kad įlinkę
o ten kur leliukas pavaizduotas, tai dviragė gimda, pas mano puseserę dviragė, jai su pirmu leliuku 24 sav. prasidėjo gimdymas verysad.gif o antras irg anksčiau gimė, berods 31 sav.
Papildyta:
va radau panšią nuotrauką internete, kai prieš operacija atrodė mano gimda verysad.gif nu ir kaip su tokia gimda gali išnešioti, kai vietos ten leliukui nėra
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2008 03 13, 11:21)
Nepakanka vien tik echoskopo, kad nustatytų jog gimdoje yra pertvara mirksiukas.gif

Mano atveju pakako mirksiukas.gif , bet vis dar pamastau,kad gal rektu pas koki kita gydytoja,-sisyk privatu,-issitirt g.gif Juk man tai net neparode ekrane jos unsure.gif O gal, pvz., jos nera,ar ka g.gif Bet kadangi mano abeji inkstai dvigubi, tai ne itin nustebino,pranese,kad ir gimda "dviguba"... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niridė: 13 kovo 2008 - 13:31
Sveikos. Mano istorija tokia: pastojau tik po 4 metu bandymo, isnesiojau kuo geriausiai, gime 4,5 kg sveikas berniukas. Dabar norim antro. Pradejau tirtis ir suzinojau ,kad pas mane dvirage gimda, nors anksciau sito nemate. Keista kazkaip. Daktare pasake,kad pastojimui netrukdo, tik isnesiojimui. O kaip tada su pirmu isnesiojau. Daktare tik patampe peciais.
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2008 03 17, 20:54)
Sveikos. Mano istorija tokia: pastojau tik po  4 metu bandymo, isnesiojau kuo geriausiai, gime 4,5 kg sveikas berniukas. Dabar norim antro. Pradejau tirtis ir suzinojau ,kad pas mane dvirage gimda, nors anksciau sito nemate. Keista kazkaip. Daktare pasake,kad pastojimui netrukdo, tik isnesiojimui. O kaip tada su pirmu isnesiojau. Daktare tik patampe peciais.

Matyt nesmarkiai dviragė smile.gif
Atsakyti
Sveikutes ir pas mane dvirage gimda. Pastojau labai lengvai, is pirmo ar antro karto. Nestumas buvo lengvas, jokiu problemu, tik va suejus 32 savaitem, mano vaikutis mire. Skatino gimdyma, pagimdziau pati. vaikucio mirties priezasties nerado, tai itare kad uzdusimas susisukus virkstelei. O po gimdymo praejus 2 menesiams man atliko apziura ultragarsu ir aptiko dvirage gimda. Taigi nezinau, kokia sios nelaimes priezastis, ar dvirage, ar virkstele. Gyditoja pasake kad jei pastojau su dvirage, tai ateity pastojimui problemu nebus, bet apie isnesiojima nieko nesake.
Atsakyti
Sveikutes,
Pas mane taip pat dvirage gimda.Pirmas nestumas baigesi persileidimu 7sav.(iki tol metus nepastojau),po persileidimo pastojau lengvai, nestumas buvo sunkus,visa laika ligonineje,bet pagimdziau sekmingai.Dvirage gimda nustate nestumo metu,sake sirdeles formos.
Atsakyti
Nu pas mane ne dvirage,bet pa mano buvusio vyro sesers yra dvirage.Jin kai pirma kart pastojo tai pasidare atsiurbima(nu sugriesijo jauna budama),o jau antra kart pastojo isnesiojo,visa nestuma labai gerai jautesi,kaip sakoma kaip pukelis jautesi,na ir pagimde laiku ir pati,vat ir dvirage!
Atsakyti
Oi mergaitės man dabar reikia jūsų patarimo unsure.gif , kai sužinojau kad pas mane yra dviragė daktarė sakė kad neįmanoma jos pašalinti... o dabar paklausė ar norėčiau būti bandomuoju triušiu... tai yra atveža pabandymui aparatūrą su kuria yra šalinama pertvara, tai siūlo operuotis doh.gif , kažkaip baisu pasidarė ar darytis ar ne blink.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuzke @ 2008 04 26, 19:50)
Oi mergaitės man dabar reikia jūsų patarimo  unsure.gif , kai sužinojau kad pas mane yra dviragė daktarė sakė kad neįmanoma jos pašalinti... o dabar paklausė ar norėčiau būti bandomuoju triušiu... tai yra atveža pabandymui aparatūrą su kuria yra šalinama pertvara, tai siūlo operuotis  doh.gif , kažkaip baisu pasidarė ar darytis ar ne  blink.gif

Pala, tai ar pas Tave dviragė, ar vis tik - gimda su pertvara? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Niridė @ 2008 04 26, 18:54)
Pala, tai ar pas Tave dviragė, ar vis tik - gimda su pertvara? g.gif

su pertvara 4u.gif , tiesiog atsikrai tokios temos nėra, kaip gimdos pertvaros, o čia merginos rašo ir apie pertvaras ir apie dvirages smile.gif

Per daug minčių pas mane galvoje dabar doh.gif, vietoj pertvaros parašiau dviragė ir tik dabar pati pastebėjau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliuzke: 26 balandžio 2008 - 18:59
QUOTE(egliuzke @ 2008 04 26, 18:57)
su pertvara 4u.gif , tiesiog atsikrai tokios temos nėra, kaip gimdos pertvaros, o čia merginos rašo ir apie pertvaras ir apie dvirages  smile.gif

Per daug minčių pas mane galvoje dabar  doh.gif, vietoj pertvaros parašiau dviragė ir tik dabar pati pastebėjau  blush2.gif

O tau imanoma pastoti ar ne? Ar klausei mediku ka daro kitos moterys panasioje situacijoje? As tai bijociau buti bandomuoju triusiu. Pirma reikia issiaiskinti visas galimybes.
Atsakyti