QUOTE(paiduke @ 2008 06 27, 10:12)
nu man spaudė irgi stirpiai, bet absoliučiai nieko neišspaudė, taigi nereikia taip sakyti, kad išspaus taip spausdamas betkam, gal jau maitinusioms taip
o jis vieninteles jau ne vienai normalią priežastį nustatė taip paspausdamas
Tik nepamanyk, kad as cia kazkaip noriu ji apsmeizt, bet, kaip sako "bukim biedni, bet teisingi" - su jo siuntimu nuejau pas mamologe, padare man nuotrauka,apziurejo kaip reikiant ir pasake, kad nuotraukos superines (nieko ten blogo ner) ir kad tikrai nereikia sitaip stipriai spaust,nes piena galima isspaust net is visai pagyvenusiu moteriskiu,nes fiziologiskai tas laselis liaukose yra susikaupes. Ir jei jau butu tas mastitas (kruties liaukos uzdegimas), tai pati matyciau,kad pienas bega, tepa liemenele, skaudetu - o dabar gi nieko, visikai nieko, tik visai nereikalinga streso doze... Sita fakta paminejau tik todel, kad kitos merginos, paneles ar ponios, eidamos pas K, zinotu, ko tiketis ir nestresuotu del "nustatyto" mastito, kurio gal net nera, nes dabar, panarsiusi interneta, radau, kad ne viena as verkiau kruvinom asarom del to, ko realiai ner..
QUOTE(lialia:) @ 2008 09 05, 12:19)
Sveikutes merginos,
Pas mane atsirado tokia beda ir net nezinau sedziu strese ir ieskausi kokios nors informacijos. Nuejau pas gydytoja ginekologe profilaktiskai pasitikrinti, vis delto istekejau ir ruosiames seimos pagausejimui. Ir setau naujiena pasirodo pas mane dviguba gimda. Net nezinau gal ji ir vadinasi dvirage kaip cia daug kartu yra mineta. As noriu jusu paklausti ta dviguba gimda tai ir yra dvirage gimda
Labai dekinga uz atsakyma.
O Tau dare kokia nors echoskopija? Is ko nustate? Palauk, nesinervink dar - gal Tau, kaip ir man kad buvo, net nera dviguba - tai atskleide tolimesni tyrimai ( ji tik ilinkusi, balno formos, bet ne dviguba, kaip sake pradzioj).