Įkraunama...
Įkraunama...

Dviragė/vienragė gimda

QUOTE(egliuzke @ 2008 06 26, 23:14)
Dėkui merginos, dabar jau tikrai pas jį planuoju eiti, o dar norėjau paklausti pas jį važiuojant reikia būt pasidarius gimdos nuotrauką? ar nebus taip kad pasidarysiu ir jis lieps pakartoti ją  doh.gif

Aš turėjau nuotrauką ir ji, anot pono K, buvo bloga (ne viskas įžiūrima), bet pakartoti neliepė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niridė: 26 birželio 2008 - 22:28
QUOTE(Niridė @ 2008 06 26, 23:27)
Aš turėjau nuotrauką ir ji, anot pono K, buvo bloga (ne viskas įžiūrima), bet pakartoti neliepė.

Tai gerai, nes aš jos taip bijau, o jei dar pakartoti reikės tai iš vis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Niridė @ 2008 06 19, 22:53)
Pieno lasa, ji ir pati is savo senos krutines, sake, galetu isspausti labai noredama. bigsmile.gif 

nu man spaudė irgi stirpiai, bet absoliučiai nieko neišspaudė, taigi nereikia taip sakyti, kad išspaus taip spausdamas betkam, gal jau maitinusioms taip
o jis vieninteles jau ne vienai normalią priežastį nustatė taip paspausdamas

egliuzke
būtinai nueik pas Klimą, pas mane irgi pertvara didžiulė buvo, parodyčiau gimdos nuotraukos tai išsigąstum, gimdoje vietos ten nebuvo, vos siūliukai du kaip kiaušintakių, atliko man plastiką gimdos ir išnešiojau kuo puikiausiai leliuką

o nuotrauka netokia ir baisi procedūra, man darė tris kartus gydytoja Miežėnienė(prieš gimdos operaciją, po operacijos ir po apendicito operacijos kai viskas ten suaugo), ji jas daro labai profesionaliai
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2008 06 27, 10:12)
egliuzke
būtinai nueik pas Klimą, pas mane irgi pertvara didžiulė buvo, parodyčiau gimdos nuotraukos tai išsigąstum, gimdoje vietos ten nebuvo, vos siūliukai du kaip kiaušintakių, atliko man plastiką gimdos ir išnešiojau kuo puikiausiai leliuką

o nuotrauka netokia ir baisi procedūra, man darė tris kartus gydytoja Miežėnienė(prieš gimdos operaciją, po operacijos ir po apendicito operacijos kai viskas ten suaugo), ji jas daro labai profesionaliai

Nu tikiuosi Klaipėdoje ir profesionaliai darys scare.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuzke @ 2008 06 27, 10:22)
Nu tikiuosi Klaipėdoje ir profesionaliai darys  scare.gif

O pas ką darysi Klaipėdoje??
Atsakyti
QUOTE(Kurmaitiene @ 2008 06 27, 10:56)
O pas ką darysi Klaipėdoje??

Jūrininkų ligoninėje, šiaip pas S lankausi, tai gal ji ir darys g.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos,

Pas mane atsirado tokia beda ir net nezinau sedziu strese ir ieskausi kokios nors informacijos. Nuejau pas gydytoja ginekologe frofilaktiskai pasitikrinti, vis delto istekejau ir ruosiames seimos pagausejimui. Ir setau naujiena pasirodo pas mane dviguba gimda. Net nezinau gal ji ir vadinasi dvirage kaip cia daug kartu yra mineta. As noriu jusu paklausti ta dviguba gimda tai ir yra dvirage gimda blush2.gif
Labai dekinga uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2008 06 27, 10:12)
nu man spaudė irgi stirpiai, bet absoliučiai nieko neišspaudė, taigi nereikia taip sakyti, kad išspaus taip spausdamas betkam, gal jau maitinusioms taip
o jis vieninteles jau ne vienai normalią priežastį nustatė taip paspausdamas

Tik nepamanyk, kad as cia kazkaip noriu ji apsmeizt, bet, kaip sako "bukim biedni, bet teisingi" - su jo siuntimu nuejau pas mamologe, padare man nuotrauka,apziurejo kaip reikiant ir pasake, kad nuotraukos superines (nieko ten blogo ner) ir kad tikrai nereikia sitaip stipriai spaust,nes piena galima isspaust net is visai pagyvenusiu moteriskiu,nes fiziologiskai tas laselis liaukose yra susikaupes. Ir jei jau butu tas mastitas (kruties liaukos uzdegimas), tai pati matyciau,kad pienas bega, tepa liemenele, skaudetu - o dabar gi nieko, visikai nieko, tik visai nereikalinga streso doze... Sita fakta paminejau tik todel, kad kitos merginos, paneles ar ponios, eidamos pas K, zinotu, ko tiketis ir nestresuotu del "nustatyto" mastito, kurio gal net nera, nes dabar, panarsiusi interneta, radau, kad ne viena as verkiau kruvinom asarom del to, ko realiai ner.. ax.gif

QUOTE(lialia:) @ 2008 09 05, 12:19)
Sveikutes merginos,

Pas mane atsirado tokia beda ir net nezinau sedziu strese ir ieskausi kokios nors informacijos. Nuejau pas gydytoja ginekologe profilaktiskai pasitikrinti, vis delto istekejau ir ruosiames seimos pagausejimui. Ir setau naujiena pasirodo pas mane dviguba gimda. Net nezinau gal ji ir vadinasi dvirage kaip cia daug kartu yra mineta. As noriu jusu paklausti ta dviguba gimda tai ir yra dvirage gimda  blush2.gif
Labai dekinga uz atsakyma.

O Tau dare kokia nors echoskopija? Is ko nustate? Palauk, nesinervink dar - gal Tau, kaip ir man kad buvo, net nera dviguba - tai atskleide tolimesni tyrimai ( ji tik ilinkusi, balno formos, bet ne dviguba, kaip sake pradzioj).
Atsakyti
QUOTE(Niridė @ 2008 09 05, 13:44)
O Tau dare kokia nors echoskopija? Is ko nustate? Palauk, nesinervink dar - gal Tau, kaip ir man kad buvo, net nera dviguba - tai atskleide tolimesni tyrimai ( ji tik ilinkusi, balno formos, bet ne dviguba, kaip sake pradzioj).

man dare gydytoja ir is vidaus ir is virsaus eschoskopija. po to issiunte i santariskes, kad paziuretu ir kita gyditoja. smile.gif Tai kaip cia paaiskinusiman blush2.gif pas mane yra tokia kaip du dobilelio lapeliai sueina i viena koteli, taip ir pas mane jos atskiros dvi gimdeles - na gal kasnors aiskiau blush2.gif . tai pat minejo, kad pastoti galiu kazkokioje vienoje gimdeleje, bet is nesioti sunku gali but. tai dar turesiu eit pas ja neuzilgo. Reiks susirasyt klausimus ant lapelio nes kitaip pamirstu doh.gif o kas del streso truputuka keista ir baisu. bet stengiuos nebe negalvot mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane taip pat yra dvi atskiros gimdos, ir vienas inkstas, nuo pat gimimo, vaikelio dar neplanuoju todel nesidomejau tuom atskirai taciau skaiciau straipsnį kad berods Anglijoje moteris pagimdė dvynukus vienas vienoj gimdoj kitas kitoj, beje tokiu atvejų nera labai daug taciau yra, pati penkis metus nenaudojau jokiu apsaugos priemoniu taciau pastoti nepastojau.
Atsakyti
Labas, visoms 4u.gif
Noriu paklausti, gal kuri turejote stora pertvara gimdoje? Ir pasidarete operacija? Ta prasme, pasalinote ja? Kokiam mieste? pas koki gydytoja? Ir kaip visa tai vyksta? Koks gyjimo laikas? kokios galimos pasekmes? Aciu labai uz atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(Homonoja @ 2008 12 14, 12:29)
Labas, visoms  4u.gif
Noriu paklausti, gal kuri turejote stora pertvara gimdoje? Ir pasidarete operacija? Ta prasme, pasalinote ja? Kokiam mieste? pas koki gydytoja? Ir kaip visa tai vyksta? Koks gyjimo laikas? kokios galimos pasekmes? Aciu labai uz atsakymus.

Homonoja, parašyk asmeninę žinutę merginai, kurios nikas paiduke, ji darėsi tokią operaciją, o dabar turi šaunų sūnelį mirksiukas.gif Jai operaciją darė V.Klimas, manau pati mielai papasakos 4u.gif
Atsakyti