QUOTE(Bangine @ 2009 04 29, 13:24)
man tai nei viena gydytoja nesake, kad pas mane dvirage, tik viena, pas kuria dabar lankausi. O pas genetike, tai ten paklausineja apie gimines, kiek seseru, broliu, ar buvo seimoje pas ka nors apsigimimu. ir siuncia kartu su vyru kariotipo tyrimams (krauja paima ir rezultatai po 1.5 men mazdaug), dar pasiule AFS pasidaryt, bet uz ji jau reikejo moketi, na ir pasakiau, kad lyg itaria dvirage, tai sake, kad pasidaryciau histeroskopija. o siaip tai gryn pasikalbi ir krauja priduodi.
o man cia idomu, ta balno forma tai tas pats kas dvirage ar ne?
aiskutis,o tas kariotipo tyrimas nemokamas buvo-nes dabar tai as siuntima gava ten,tai vadins paciaigenetikei moket nereikes tada ,o del tyrimu kaip?
o kiek AFS kaina nepamynejo tau?
balno forma tai cia lengvesne forma man kazkaip sake,tik nes dvirage tai ten daugiau ilenkta ar kaip nemoku as cia nupasakoti

bet zodziu,panasiai tik ne taip blogai
Papildyta:
matai dar kaip buna-kad neiskarto pasirodo tas gimdos dviragiskumas-mano draugei buvo taip kad,jei nieko nemate,o va kai pagimde sunu ,tada pasirode kad gimda dvirage,ir pertvara yra -pasake su tavo gimda didziausias stebuklas kad galejai pagimdyti sveika vaika,sake kd jei gali paskutinis nestumas but toks sekmingas. bet po to ji turejo dar 3 nestumus

,aisku negimde -dares isvalyma....
va taip buna kam nereikia duoda,o kas nori -skriaudzia......