Įkraunama...
Įkraunama...

Dviragė/vienragė gimda

QUOTE(zarza @ 2009 04 30, 19:09)
Su pastojimu problemu nebuvo, bet va pirmas leliukas uzduso 32 savaiciu. Dabar vel  nestuke.gif , tai labai bijau kad nepasikartotu. O nustate echoskopu, ziurejo gal net trimis echoskopais. Visi gyditojai, ziureje echoskopais, tikrai kompetetingi ir gerai zinomi. Jie net tarpusavyje taresi.

Na, tada jei taresi vadinasi, klaidos tikimybe maza. g.gif O ka jie pasiule daryti, nustate tokia diagnoze?
Atsakyti
QUOTE(Niridė @ 2009 04 30, 20:34)
Na, tada jei taresi vadinasi, klaidos tikimybe maza. g.gif  O ka jie pasiule daryti, nustate tokia diagnoze?

Sake kad isnesioja ir pagimdo su dvirage gimda. Bet buna sunkiau isnesioti. Taigi jai pirma karta nebuvo problemu su pastojimu, tai sake nieko nedaryti.
Atsakyti
QUOTE(zarza @ 2009 05 01, 19:36)
Sake kad isnesioja ir pagimdo su dvirage gimda. Bet buna sunkiau isnesioti. Taigi jai pirma karta nebuvo problemu su pastojimu, tai sake nieko nedaryti.

Na, tada belieka tiketi,kad viskas bus gerai. Neigiamos emocijos tik pakenkti gali, o padeti siame reikale-tikrai ne ax.gif Linkiu Tau sekmes 4u.gif
Atsakyti
Atsiprasau jei ne cia pataikiau, nes ne viska skaiciau, taciau noriu zuzinoti man ginekologe sake jog maniske yra uzsilenkusi blush2.gif tai gal galetu buti taip pat dvirage??ar nea blush2.gif manau kad ateityje turesiu problemu del pastojimo...
Atsakyti
QUOTE(ascionka @ 2009 05 09, 09:34)
Atsiprasau jei ne cia pataikiau, nes ne viska skaiciau, taciau noriu zuzinoti man ginekologe sake jog maniske yra uzsilenkusi blush2.gif tai gal galetu buti taip pat dvirage??ar nea blush2.gif manau kad ateityje turesiu problemu del pastojimo...

Dvirage - tai gimdos forma siek tiek kitokia.
Nepergyvenk is anksto, pasikonsultuok su gyditoja del pastojimo.
Atsakyti
QUOTE(ascionka @ 2009 05 09, 10:34)

Nemažai moterų turi užsilenkusią( vad. lot. retroversio) gimdą, ypač negimdžiusios. tai ne tas patas , kas dviragė gimda. Vienu atveju- tai gimdos padėtis, kitu atveju- tai gimdos forma. dėl gimdos užsilenkimo- gali būti kažkiek įtakos pastojimui, arba ir ne. Užsilenkusi gimda dažniau yra skausmingų mėnesinių priežastis.
Atsakyti
mielos mamytes, mano gimda irgi dvirage, suzinojau tik po cezario operacijos, nors operacija daryta skubos tvarka, o ne planuota...

Visas nestumas buvo idealus, ir tikiuos, ir kitas bus tox pat sklandus bigsmile.gif
visoms sekmes ir tikejimo nestuke.gif
Atsakyti
laba diena, turiu klausimeli, mano gydytoja mano kad pas mane dvirage gimda, kitos gydytojos nei viena nemato. man dare histeroskopija ir gydytojas sake, kad negaletu teigti jog pas amne dvirage, tai negi histeroskopijos metu nesimato?
Atsakyti
QUOTE(Bangine @ 2009 11 03, 18:16)
laba diena, turiu klausimeli, mano gydytoja mano kad pas mane dvirage gimda, kitos gydytojos nei viena nemato. man dare histeroskopija ir gydytojas sake, kad negaletu teigti jog pas amne dvirage, tai negi histeroskopijos metu nesimato?

Tirkai histeroskopijos metu matosi 4u.gif
Atsakyti
mano gimda ne dvirage, nebent as apie tai nezinau, bet mano bendradarbe su dvirage gimda turi dvi grazias nuostabias mergytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuzke @ 2009 11 03, 21:23)
Tirkai histeroskopijos metu matosi  4u.gif

tai vat ir as apie ta pati, o svarbiausia pasake, negaleciau teigti kad ji dvirage, bet ir nepasake, kad ne dvirage g.gif isprotet galima su tais gydytojais, kiekvienas savaip pabludes blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangine @ 2009 11 04, 10:31)
tai vat ir as apie ta pati, o svarbiausia pasake, negaleciau teigti kad ji dvirage, bet ir nepasake, kad ne dvirage  g.gif isprotet galima su tais gydytojais, kiekvienas savaip pabludes  blink.gif

Gal pas tave yra nedidelė pertvarėlė gimdoje todėl ir sako kad negalėtų teigti... g.gif
Atsakyti