Įkraunama...
Įkraunama...

Dviragė/vienragė gimda

QUOTE(patrija @ 2005 06 16, 14:42)
Mano pusbrolio žmona, turėjo 2 gimdas. Pagimdė mergytę, tik kad paskui jas abi išpjovė. cry.gif

[tegu po to pjauna, kad nors viena pagimdyciau... sad.gif ]
Atsakyti
QUOTE(patrija @ 2005 06 16, 15:42)
Mano pusbrolio žmona, turėjo 2 gimdas. Pagimdė mergytę, tik kad paskui jas abi išpjovė. cry.gif

o kodėl išpjovė???o išnešiojo normaliai?
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2005 06 16, 14:45)
Tai gal tau nereikės operacijos, pirma gimdos nuotrauką pasidaryk mirksiukas.gif

Taigi operaciją man darė, mano mylimas gydytojas Klimas, Vilniuje, raudono kryžiaus ligoninėj, plastinės chirurgijos ir rekonstrukcijos skyriuje gulėjau, nors aš ten visai neįsipaišiau, nes ten visi su meniskų, sanarių operacijom, tai aš ten buvau kaip infekcija, ypač kai negijo mano siūlė.
Taigi operacija truko apie 4val, ilgai plastikavo, sakė labai kraujavau, po operacijos kitą dieną jau atsikėliau, ėjau į toletą ir tt. tik pooperacinis laikotarpis buvo nekoks, bet čia mažai kam taip būna

Taigi po operacijos buvo griežtai draudžiama 6mėn pastoti, taigi gėriau KT(kontrac. tabl.), poto reikėjo pasidaryti vėl nuotrauką, išpradžių dėl įvairių zarazų negalėjau pasidaryti, vėliau pasdariau, viskas atrodo daug gražiau, tik kažkaip kairys kiaušitakis ties kiaušide kažkoks neaiškus, gali būti, kad sąaugos

Dabar 2ciklus stimuliavausi ir inseminaciją dariau, nes turiu problemų su pastojimu, nevyksta ovuliacija, policistinės kiaušidės, vyro sperma prasta, pastoti nepavyko, bet tam įtakos gimda tikrai nepadarė
praitą ciklą buvo hiperstimuliacija, tai šį ciklą sakė nereikės stimuliuojančių, bet 9c.d. nebuvo dominuojančio folikulo, eisiu ryt pas savo daktarėlį, pažiūrės kas gero

Nu ir prirašiau, atsibos skaityti, prašei į klausimus atsakyti, o aš beveik pusė savo ligos istorijos papasakojau

aciu smile.gif
tikrai skaityt neatsibodo, tik kad puses terminu nesuprantu. blush2.gif ne taip seniai visais tais reikalais dometis pradejau: geda prisipazint, bet kol 25 nesulaukiau, net pas ginekologa nesugebejau nueiti, tai tik dabar pasiryzau... o gal ir gerai - nors iki siol ramiai gyvenau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ne-mama @ 2005 06 16, 15:51)

tikrai skaityt neatsibodo, tik kad puses terminu nesuprantu.  blush2.gif ne taip seniai visais tais reikalais dometis pradejau

Tikiuosi visų šių dalykų kuriuos aš jau dariau, tau neprireiks mirksiukas.gif Labai tau to linkiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2005 06 16, 14:59)
Tikiuosi visų šių dalykų kuriuos aš jau dariau, tau neprireiks  mirksiukas.gif Labai tau to linkiu drinks_cheers.gif

labai aciu. sita svetaine man patinka thumbup.gif
mano gyvenime buvo labai daug laimingu pabaigu ir visos jos po dideliu dideliu nervu. tikiuosi, si karta bus taip pat. isbandymu as nebijau, kad tik viskas baigtusi gerai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2005 06 16, 14:46)
o kodėl išpjovė???o išnešiojo normaliai?

Ji pagimdė jauna, išnešiojo ir viskas buvo kuo puikiausiai, ir tik po kelių metų daktarai tipo pastebėjo, gal jai kažkas buvo, ir tada išpjovė viską dvidešimtmetei mergaitei. cry.gif
Atsakyti
sveikutes
vis as su savo dviem gimdom nerimstu... sad.gif
gal galetumet parekomenduot koki gera gera gydytoja Kaune, su kuriuo pasikonsultuot galeciau? ar tiesiai i Vilniu lekt? gal turit kokiu numeriuku, o tai internete nieko nerandu g.gif
Atsakyti
radau smile.gif
pasirodo cia pas jus paie viska galima rasti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ne-mama @ 2005 06 17, 11:49)
radau smile.gif
pasirodo cia pas jus paie viska galima rasti thumbup.gif

Visko visko, ko tik širdelė geidžia. O jei ko nerandi - klausk. Atsakymus į savo klausimus gausi mažiau nei per parą. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane irgi dvaragė gimda. Sužinojau apie tai po persileidimo (mano pirmas nėštumas). Na, bet nieko baisaus - vėliau pagimdžiau dvi dukras. Tik nėštumo metu labai skaudėjo pilvo apačią, o gimdžiau gan lengvai.
Atsakyti
na o aš nesugebėjau išnešioti savo žirniuko cry.gif prieš savaitę persileidau cry.gif
Atsakyti
console.gif uzjauciu.......gerai pailsek per vasarele ir tikrai kita karta turi pasisekti.
Atsakyti