Tai gal tau nereikės operacijos, pirma gimdos nuotrauką pasidaryk
Taigi operaciją man darė, mano mylimas gydytojas Klimas, Vilniuje, raudono kryžiaus ligoninėj, plastinės chirurgijos ir rekonstrukcijos skyriuje gulėjau, nors aš ten visai neįsipaišiau, nes ten visi su meniskų, sanarių operacijom, tai aš ten buvau kaip infekcija, ypač kai negijo mano siūlė.
Taigi operacija truko apie 4val, ilgai plastikavo, sakė labai kraujavau, po operacijos kitą dieną jau atsikėliau, ėjau į toletą ir tt. tik pooperacinis laikotarpis buvo nekoks, bet čia mažai kam taip būna
Taigi po operacijos buvo griežtai draudžiama 6mėn pastoti, taigi gėriau KT(kontrac. tabl.), poto reikėjo pasidaryti vėl nuotrauką, išpradžių dėl įvairių zarazų negalėjau pasidaryti, vėliau pasdariau, viskas atrodo daug gražiau, tik kažkaip kairys kiaušitakis ties kiaušide kažkoks neaiškus, gali būti, kad sąaugos
Dabar 2ciklus stimuliavausi ir inseminaciją dariau, nes turiu problemų su pastojimu, nevyksta ovuliacija, policistinės kiaušidės, vyro sperma prasta, pastoti nepavyko, bet tam įtakos gimda tikrai nepadarė
praitą ciklą buvo hiperstimuliacija, tai šį ciklą sakė nereikės stimuliuojančių, bet 9c.d. nebuvo dominuojančio folikulo, eisiu ryt pas savo daktarėlį, pažiūrės kas gero
Nu ir prirašiau, atsibos skaityti, prašei į klausimus atsakyti, o aš beveik pusė savo ligos istorijos papasakojau
tikrai skaityt neatsibodo, tik kad puses terminu nesuprantu.
ne taip seniai visais tais reikalais dometis pradejau: geda prisipazint, bet kol 25 nesulaukiau, net pas ginekologa nesugebejau nueiti, tai tik dabar pasiryzau... o gal ir gerai - nors iki siol ramiai gyvenau