jei cia dar kam idomu tai parasysiu savo istorija. Su vyru bandem pastoti du metus, kai nesigavo kreipiausi i Vaisingumo klinika. Ten padare gimdos nuotrauka, kuria tikrino kiausidziu praeinamuma. Taigi nustate, kad turiu dvirage gimda. Sake tai nera nepastojimo priezastis, bet isnesioti bus sunku. Tada po dar daug brangiu tyrimu nustate, kad man nevyksta ovuliacija. Israse vaistu ir liepo po menesiniu pradeti gerti. Tai as tu menesiniu laukiau laukiau ir nesulaukiau....pasidariau nestumo testa, pasirodo laukiuosi...zinoma negalejau tuo patiketi....kai nuejau vel i ta pacia vaisingumo klinika pasitikrinti - tikejausi dziaugsmingu ovaciju, o gavau tik pasakyma, kad taip laukiuosi, bet sansu isnesioti beveik nera. Duok Dieve is kokio 4-5 karto... Isejau is ten nezinodama kaip jaustis, ar dziaugtis jog visdelto laukiuosi ar neleisti sau net galvoti apie tai, kad as nescia...
Neiskentusi po dvieju dienu nuejau pas savo gydytoja...ji mane pasveikino, kad laukiuosi ir sako nelabai matau as ko cia taip gazdinti. Zinoma pirmasis trimestras buvo tikrai sunkus, ir kraujavau ir ligonineje gulejau, bet dabar viskas gerai. Mano mazius jau spardosi, jau 19 savaiciu kaip

Taigi Vaisingumo klinika tikrai ne ta vieta kuri suteikia vilciu...priesingai...galejo gi pasakyti po kiausidziu nuotraukos, kad buna tokiu atveju, jog po jos lengviau pastoja. Vadinasi man ir ovuliacija vyko ir gimda netaip jau baisiai raguota, tik kiausides buvo truputi uzsikimsusios. Taigi mergaites, negalvokit, kad kur brangiai lupa ten viska zino...as labai nusivyliau sia klinika...zmogiskumo 0.

Ir zinokit, kad ta dvirage gimda nevisada jau tokia didele ir neisprendziama problema:) Sekmes visoms...