Įkraunama...
Įkraunama...

NAN mišinukai

QUOTE(T.A.K. @ 2009 03 15, 13:47)
bet atrodo tame active yra bifido bakteriju g.gif

Tikriausiai, pažiūrėjau, parašyta su gyvosiomis bakterijomis smile.gif

Na va ir išsiaiškinome biggrin.gif
Atsakyti
O as yra tinklapis kur raso apie Nan misinukus, pvz Hipp,Milupa . o apie Nan nera. Mers irgi naudojam Nan1, dukryte patenkinta, bet man jis nesotus atrodo
Atsakyti
QUOTE(spurgela @ 2009 03 19, 21:19)
bet man jis nesotus atrodo

iš ko sprendžiat, kad ne sotus?
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2009 03 19, 21:37)
iš ko sprendžiat, kad ne sotus?

kai gere milumil jis toks tirstesnis buvo, o sitas liesas atrodo ax.gif ir dazniau praso valgyti......
Atsakyti
QUOTE(spurgela @ 2009 03 19, 22:19)
O as yra tinklapis kur raso apie Nan misinukus, pvz Hipp,Milupa . o apie Nan nera. Mers irgi naudojam Nan1, dukryte patenkinta, bet man jis nesotus atrodo

sito nepastebejau g.gif
Atsakyti
Kai man pradejo trukti MP, pediatore patare misinuka NAN HA1, bet prakankinau as savo mergyte su to misinuko,skrandukas jo nepriimdavo kakojo jinai zaliai nuo jo doh.gif , o pediatore vis sakydavo palaukite, pripras schmoll.gif , man visa tai atsibodo, ir nupirkau as Aptamila thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , naudojame iki siol, ir mums jis tinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir 1, 2, siandien 3 pradejome, ziuresime, kaip bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Voje @ 2009 03 21, 21:16)
Kai man pradejo trukti MP, pediatore patare misinuka NAN HA1, bet prakankinau as savo mergyte su to misinuko,skrandukas jo nepriimdavo kakojo jinai zaliai nuo jo doh.gif , o pediatore vis sakydavo palaukite, pripras  schmoll.gif , man visa tai atsibodo, ir nupirkau as Aptamila thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , naudojame iki siol, ir mums jis tinka thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ir 1, 2, siandien 3 pradejome, ziuresime, kaip bus g.gif

naudojam NAN HA 1, nes buvo pradeje berti, berimas is karto praejo. O zaliai kakokti nuo HA misinuku - normalu ir nereikia laukti kol pripras ar nerpripras. Kai kurie nekakoja nuo ju zaliai, kai kurie - kakoja. Gyd sake, kad tai visai normalu
Atsakyti
Mamytes, nuo kada pradejot naudoti misinuka NAN HA 2? nuo 6 men?

Mano maziukas nuo gimimo turi odeles problemu, akyciu vokai paraude, vis paberia laiks nuo laiko, bet pediatre sako kad cia ne alergija, normalu ir praeis.. bet kad vis nepraeina.. Pradzioj naudojom NAN 1, paskui perejom prie NAN HA 1, lyg ir grazesne odele, bet vistiek pasitaiko paberimu.. gal cia ir ne alergija.. Ismatos anksciau lyg ir nebuvo tokios zalios, o dabar tai visalaik zalios tokios chaki splavos, gyd. sako kad gali buti del to kad pradejom tyreles valgyti.. g.gif
Atsakyti
Labuka,

as cia su klausimeliu.. nuo vakar pradejom naudot nan2, bet jo tirpima skitoks visai. Daug ilgiau tirpsta ir plakt reik. Ar cia taip turi but? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Migeil @ 2009 04 04, 09:17)
Labuka,

as cia su klausimeliu.. nuo vakar pradejom naudot nan2, bet jo tirpima skitoks visai. Daug ilgiau tirpsta ir plakt reik. Ar cia taip turi but? blush2.gif

teisingiau nan HA 2 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sursule @ 2009 03 22, 18:04)
naudojam NAN HA 1, nes buvo pradeje berti, berimas is karto praejo. O zaliai kakokti nuo HA misinuku - normalu ir nereikia laukti kol pripras ar nerpripras. Kai kurie nekakoja nuo ju zaliai, kai kurie - kakoja. Gyd sake, kad tai visai normalu

mes isbandem dauguma ir tiko tik nan h.a1 priprato ir dabar super thumbup.gif susitvarke viduriukai, nes buvo kietoki ir kakoja zaliai bet sake tai normalu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Migeil @ 2009 04 04, 14:54)
teisingiau nan HA 2 ax.gif

as tai stipriai suplaku ir gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kareivike @ 2009 04 05, 22:37)

as tai stipriai suplaku ir gerai mirksiukas.gif

bet pakankamai ilgai? nes lb daug grudeliu buna. Pazejau siand kazkur 3min plakiau, o nan HA1 uztekdavo vos puse min smile.gif
Atsakyti