Labukas, o as is pradziu maitinau panele mazaja iki 6 menesiu pati, po to pradejau duoti Similac, nes tiko, o NAN netiko ir gydytoja nepatare, nes ten nera pakankaai medziagu kudikio organizmui, o del atpilinejimu, tai yra Aptamil atpilinejantiems ir gal dar yra kokiu specialiu net nezinau nes nereikejo, o dabar panele jau valgo pienuka ir nei beria, nei kokia kitokia alergija yra. Sekmes jums renkantis misineli ir gero augimo
nemaciau tokio uzraso, cia ant kurio tiksliau?
QUOTE(Ingredd @ 2009 02 21, 18:54)
nemaciau tokio uzraso, cia ant kurio tiksliau?
NAN1 active, skardinėse
ir man idomu paliko kuom skiriasi, mes esam bande ta sena...
gyd nurodymu pakeiciau nana i semper bifidus, nes turim tustinimosi problemu...
gyd nurodymu pakeiciau nana i semper bifidus, nes turim tustinimosi problemu...
Mes irgi, geriam kai pritruksta MP NAN HA. Man labai
. Ir mazoji nesirauko, kaip nuo kitu, pajusdavo, jad ne MP ir spjaudydavosi.
Tikrai idomu kuom skiriasi, as net nemaciau parduotuvej, tokios pakuotes su uzrasu active...
Tikrai idomu kuom skiriasi, as net nemaciau parduotuvej, tokios pakuotes su uzrasu active...
as duodu NAN HA1, veliau NAN HA2 ir duosiu iki vieneriu metu
Patare gydytoja ligoninej
Ir man idomu ar tas uzrasas Actice tik del dizaino ar tikrai kazkap NAN patobulintas
Siaip dukrai nuo NAN kietejo viduriai o sunui apie 2 men
tiko ir tik neseniai paaisejo kad netinka nes alergija prasidejo, turim prisipirke 5 dezutes po 350 gr kad daznai nenesiot is parduotuves ir ka su juo dabar daryt
tiko ir tik neseniai paaisejo kad netinka nes alergija prasidejo, turim prisipirke 5 dezutes po 350 gr kad daznai nenesiot is parduotuves ir ka su juo dabar daryt
QUOTE(T.A.K. @ 2009 03 14, 17:29)
Ir man idomu ar tas uzrasas Actice tik del dizaino ar tikrai kazkap NAN patobulintas

Aš manau, kad tas užrašas vis tik kažką reiškia.
Ant to "active" parašyta, kad virintą vandenį reikia atvėsint iki kūno temperatūros, o ant to paprasto, nėra tokio užrašo.
beto pastebėjau, kad active milteliai geriau tirpsta
QUOTE(Emerencija @ 2009 03 14, 18:49)
Aš manau, kad tas užrašas vis tik kažką reiškia.
Ant to "active" parašyta, kad virintą vandenį reikia atvėsint iki kūno temperatūros, o ant to paprasto, nėra tokio užrašo.
nemanau kad butent tas uzrasas skyria tuos du misineliu
beto gerai ir tas paprastas tirpsta o ant pakuotes parasyta kad miltelius pilt i drungna vandeni tai kad beveik lygiai tas pats kas iki atvesinimo iki kuno temperaturos juk ne viena is musu neduos vaikui verdancio vandens.