Įkraunama...
Įkraunama...

NAN mišinukai

QUOTE(Migeil @ 2009 04 06, 09:34)
bet pakankamai ilgai? nes lb daug grudeliu buna. Pazejau siand kazkur 3min plakiau, o nan HA1 uztekdavo vos puse min smile.gif

Vanduo kokios temperatūros būna? na maždaug? Jei vanduo vėsus, normalu, kad ilgiau tirpsta
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2009 04 06, 10:02)
Vanduo kokios temperatūros būna? na maždaug? Jei vanduo vėsus, normalu, kad ilgiau tirpsta

raso kad turi but 37 kazkur, ti mes tokiam tirpinam. bandem ciu ciut karstesniam ~40, tas pats g.gif sakau gak taip turi but, tiesiog keista kad vienas buvo vos 30s uztekdavo plakt, sitam reik 3min doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Migeil @ 2009 04 06, 11:30)
raso kad turi but 37 kazkur, ti mes tokiam tirpinam. bandem ciu ciut karstesniam ~40, tas pats g.gif  sakau gak taip turi but, tiesiog keista kad vienas buvo vos 30s uztekdavo plakt, sitam reik 3min doh.gif

man asmeniškai nesudaro didelių problemų tas plakimas ax.gif jei reikėtų galėčiau plakti, kad ir 10 minučių laugh.gif

svarbiausia, kad tik valgytų doh.gif mes turim daug problemų su valgymu verysad.gif
nevalgi mano dukryte verysad.gif
Atsakyti
As isbandziau ivairiu misinuko,bet NAN man labiausiai patinka,mano zuikis labai mielai geria... Db geriam tik 3kartus per para,nes valgom viska...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miksta @ 2009 04 07, 15:51)
As isbandziau ivairiu misinuko,bet NAN man labiausiai patinka,mano zuikis labai mielai geria... Db geriam tik 3kartus per para,nes valgom viska...smile.gif

O koks jusu meniu ne misinelio? Nan Ha ar paprasta naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Migeil @ 2009 04 04, 09:17)
Labuka,

as cia su klausimeliu.. nuo vakar pradejom naudot nan2, bet jo tirpima skitoks visai. Daug ilgiau tirpsta ir plakt reik. Ar cia taip turi but? blush2.gif

Nan 2 (ne HA) irgi blogiau tirpsta, nuosedu likdavo, o Nan 3 dar kitoks, matyt del sudeties skirtumo g.gif
Atsakyti
As duodu NAN HA 1, viskas man ten istirpsta. Beje sio gamintojo ir labai noriai kose valgom biggrin.gif
Atsakyti
O mes NAN HA atpilinėjom fontanu doh.gif , jis mums visai netiko schmoll.gif
Atsakyti
valgem noriai, neatpilinejom, bet kadangi turejom problemu su viduriuku uzkietejimu, tai nuo jo dar labiau uzkietejo doh.gif
Atsakyti
g.gif Aš taip pat nuo 1 mėn. savo mažylę maitinu Nan mišinuku. Viskas buvo gerai, bet dabar sužinojau, kad Nestle firma kūdikių maiste naudoja genetiškai modifikuotus produktus! bash.gif Taip susinervinau, kad anksčiau tuo nepasidomėjau. Turbūt teks keisti mišinuką. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2009 04 17, 22:31)
g.gif   Aš taip pat nuo 1 mėn. savo mažylę maitinu Nan mišinuku.  Viskas buvo gerai, bet dabar sužinojau, kad Nestle firma kūdikių maiste naudoja genetiškai modifikuotus produktus!  bash.gif  Taip susinervinau, kad anksčiau tuo nepasidomėjau. Turbūt teks keisti mišinuką.  verysad.gif

Jus tiesiog paimkit ir perskaitykit, šito mišinuko NAN 1 sudėtį ir pamatysit yra ten genetiškai modifikuotų produktų ar nėra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emerencija: 18 balandžio 2009 - 09:52
QUOTE(Emerencija @ 2009 04 18, 10:50)
Jus tiesiog paimkit ir perskaitykit, šito mišinuko NAN 1 sudėtį ir pamatysit yra ten genetiškai modifikuotų produktų ar nėra  smile.gif

g.gif Va čia ir yra problema:genetiškai modifikuotų produktų sąraše figūruoja ir Nestle firma. Teko skaityti, jog jau gana seniai jie naudoja GM produktus, tik tai slepia, t.y. nerašo ant pakuočių. cool.gif
Atsakyti