Įkraunama...
Įkraunama...

NAN mišinukai

mes nuo 2men valgom NAN1 HA, dabar perejom prie NAN2 HA, tai visai blogai pasidare.. verysad.gif mazyle pradejo po kiekvieno maitinimo misineliu skystai tustintis, nelabai noriai valgo, ir misinys kazkaip man blogai issiplaka g.gif
beje jeigu mazulei duodu pieniskos kosytes ir dar plius tyrele su 5% varskytes valgom, ar gali but kad praejo alergija pienui? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TimbaLimba: 28 rugpjūčio 2007 - 17:25
QUOTE(renatukasss @ 2007 08 27, 15:05)
Mes pradėjome nuo mišinuko NAN 1, bet kadangi pradėjo berti, tai gydytoja liepė pereiti prie HA. Pasirinkome Aptamil HA, tačiau nuo jo vaikas pradėjo viduriuoti. ir vėl grįžom prie NAN 1, viduriukai susitvarkė, tačiau dar labaiu pradėjo berti. Dabar bandom jau savaitę NAN HA1, bėrimų yra, bet dabar vėl kita problema atsirado - kakutis pasidarė tamsiai žalias, tarsi juodas, bet neskystas. Buvo tekę girdėti, kad taip gali būti. Ar buvo kam nors taip

Dėl išmatų spalvos, tai nuo HA būna tamsiai žalios .Bet mums NAN netiko, viduriai žiauriai buvo užkietėję,tai pasirinkom Aptamil HA1, o dabar HA2 geriam.
Bėrimas nuo žandukų turėtų praeiti kai organizmas pripras prie mišinio, per 10-14 dienų. Ir kai pakeitėt mišinį, tai reikėjo palaipsniui, įvedant po 1 maitinimą per dieną ir didinat, kol visi maitinimai būtų naujo mišinio.
Atsakyti
sesers mergytė irgi geria šį mišinuką,sakė ,kad reikia ieškot "kaip su žiburiu" mad.gif
Atsakyti
Mes gerdavom NAN HA 1,dabar jau NAN 3,bet visada budavo Iki, Maximoj,Norfoj,nera taip buve,kad nerastume smile.gif
Atsakyti
Sveikos,mamytes 4u.gif neberandu pirkti NAN1 misinelio verysad.gif visas parduotuves aplakstem nu niekur neradom schmoll.gif yra tik NAN2 ir NAN3.ir nebezinau ka ir bedaryti,paskutine dezute baigiam sunaudoti g.gif gal zinote kodel sio misinelio nebera prekyboje?
Atsakyti
Isbandysim Nan2 ax.gif ,nors dar ankstoka,bet kitu firmu nevalgo g.gif
Atsakyti
Pasiskambink importuotojams.
Kai keitėsi NAN HA mišinuko pakuotės, aš irgi buvau išsigandus, kad dingsta iš prekybos. Staigiai susiradau telefoną (nebeturiu po ranka, bet pasižiūrėk kas Nestles importuotojai) ir pasiskambinau, nukreipė pas mano miesto vadybininką ir viską išsiaiškinom.
Atsakyti
QUOTE(toscana @ 2008 05 28, 10:29)
Pasiskambink importuotojams.
Kai keitėsi NAN HA mišinuko pakuotės, aš irgi buvau išsigandus, kad dingsta iš prekybos. Staigiai susiradau telefoną (nebeturiu po ranka, bet pasižiūrėk kas Nestles importuotojai) ir pasiskambinau, nukreipė pas mano miesto vadybininką ir viską išsiaiškinom.

Labas rytas,taip tikrai keitesi pakuotes,ir as buvau jau isigandusi doh.gif ,bet mes jau valgom nan2,ir jis jau naujose pakuotese ir man gan patogesnes negu buvo thumbup.gif
Atsakyti
Prisiskambinau,sake turi buti pirkti,bet tikrai nera Panevezyje,nei vienoje parduotuveje g.gif beto pasiskambinau pediatrei kudikiu mitybos klausimais http://www.nestlebaby.lt/ labai maloniai bendravo,dave patarimu thumbup.gif ir visgi bandysiu maitinti NAN2,nes jis su gerosiomis bakterijomis,o pas mano mazyle ju truksta,todel turi tustinimosi problemu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bimkutele: 28 gegužės 2008 - 09:36
Ir Kaune vienu metu nebuvo NAN1. Aplekiau kokias 5ias parduotuves, kol suradau. Po keleto dieneliu vel atsirado 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2008 05 28, 10:34)
Prisiskambinau,sake turi buti pirkti,bet tikrai nera Panevezyje,nei vienoje parduotuveje g.gif

I Vilniuj nebuvo nei vienoj parduotuvej daugiau nei savaite. Gerai, kad kaip tik tuo metu keitem misineli, tai labai ir nepergyvenom. Bet ka jie sau galvoja? Juk vaikuciams valgyti tai reikia doh.gif
Atsakyti
o dabar nebera nestle tyreliu pirkt doh.gif
Atsakyti