beje jeigu mazulei duodu pieniskos kosytes ir dar plius tyrele su 5% varskytes valgom, ar gali but kad praejo alergija pienui?
mes nuo 2men valgom NAN1 HA, dabar perejom prie NAN2 HA, tai visai blogai pasidare..
mazyle pradejo po kiekvieno maitinimo misineliu skystai tustintis, nelabai noriai valgo, ir misinys kazkaip man blogai issiplaka 
beje jeigu mazulei duodu pieniskos kosytes ir dar plius tyrele su 5% varskytes valgom, ar gali but kad praejo alergija pienui?
QUOTE(renatukasss @ 2007 08 27, 15:05)
Mes pradėjome nuo mišinuko NAN 1, bet kadangi pradėjo berti, tai gydytoja liepė pereiti prie HA. Pasirinkome Aptamil HA, tačiau nuo jo vaikas pradėjo viduriuoti. ir vėl grįžom prie NAN 1, viduriukai susitvarkė, tačiau dar labaiu pradėjo berti. Dabar bandom jau savaitę NAN HA1, bėrimų yra, bet dabar vėl kita problema atsirado - kakutis pasidarė tamsiai žalias, tarsi juodas, bet neskystas. Buvo tekę girdėti, kad taip gali būti. Ar buvo kam nors taip
Dėl išmatų spalvos, tai nuo HA būna tamsiai žalios .Bet mums NAN netiko, viduriai žiauriai buvo užkietėję,tai pasirinkom Aptamil HA1, o dabar HA2 geriam.
Bėrimas nuo žandukų turėtų praeiti kai organizmas pripras prie mišinio, per 10-14 dienų. Ir kai pakeitėt mišinį, tai reikėjo palaipsniui, įvedant po 1 maitinimą per dieną ir didinat, kol visi maitinimai būtų naujo mišinio.
sesers mergytė irgi geria šį mišinuką,sakė ,kad reikia ieškot "kaip su žiburiu"
Mes gerdavom NAN HA 1,dabar jau NAN 3,bet visada budavo Iki, Maximoj,Norfoj,nera taip buve,kad nerastume
Pasiskambink importuotojams.
Kai keitėsi NAN HA mišinuko pakuotės, aš irgi buvau išsigandus, kad dingsta iš prekybos. Staigiai susiradau telefoną (nebeturiu po ranka, bet pasižiūrėk kas Nestles importuotojai) ir pasiskambinau, nukreipė pas mano miesto vadybininką ir viską išsiaiškinom.
Kai keitėsi NAN HA mišinuko pakuotės, aš irgi buvau išsigandus, kad dingsta iš prekybos. Staigiai susiradau telefoną (nebeturiu po ranka, bet pasižiūrėk kas Nestles importuotojai) ir pasiskambinau, nukreipė pas mano miesto vadybininką ir viską išsiaiškinom.
QUOTE(toscana @ 2008 05 28, 10:29)
Pasiskambink importuotojams.
Labas rytas,taip tikrai keitesi pakuotes,ir as buvau jau isigandusi
Prisiskambinau,sake turi buti pirkti,bet tikrai nera Panevezyje,nei vienoje parduotuveje
beto pasiskambinau pediatrei kudikiu mitybos klausimais http://www.nestlebaby.lt/ labai maloniai bendravo,dave patarimu
ir visgi bandysiu maitinti NAN2,nes jis su gerosiomis bakterijomis,o pas mano mazyle ju truksta,todel turi tustinimosi problemu
Ir Kaune vienu metu nebuvo NAN1. Aplekiau kokias 5ias parduotuves, kol suradau. Po keleto dieneliu vel atsirado
QUOTE(bimkutele @ 2008 05 28, 10:34)
Prisiskambinau,sake turi buti pirkti,bet tikrai nera Panevezyje,nei vienoje parduotuveje
I Vilniuj nebuvo nei vienoj parduotuvej daugiau nei savaite. Gerai, kad kaip tik tuo metu keitem misineli, tai labai ir nepergyvenom. Bet ka jie sau galvoja? Juk vaikuciams valgyti tai reikia