Įkraunama...
Įkraunama...

Pirma cigaretė po gimdymo

Apklausa: Kada pirma karta paruket? (339 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(icing sugar @ 2010 08 20, 16:14)
Aš tai kaip tik panašiai ir darau  bigsmile.gif 
Kartais susidaro įspūdis, kad jei turi vaiką, tai reiškia, jog tavo gyvenimas baigtas. Iki nėštumo rūkiau, baigus maitint vėl rūkau ir čia tikrai niekieno reikalas, nepučiu vaikui dūmų į akis, nerūkau arti jo, net namuose to nedarau. Iki pastojant turėjau gyvenimą, dabar irgi turiu, vaikas yra vaikas, su rūkymu jis susijęs tik tiek, kad aš jo mama, kuri rūko. Daugiau niekuo.
Ir beje, jei tėtis rūko, tai turbūt nieko? Jam galima.  ax.gif
Pritariu  mirksiukas.gif  esu mačius, ir dabar dažnai dar vis matau mažus vaikus, purvinus, paliktus be priežiūros, besišlaistančius gatvėmis, besikeikiančius ir t.t...  Tai va tai, iš tiesų atrodo ne kaip..

Nors jau esu tarp nerūkančių, manau, visada suprasiu rūkalius. Nes greičiausiai dar ne vienerius metus apie cigaretę pagalvosių kaip apie gėrį blush2.gif Mečiau rūkyti, nes labai to norėjau, tiesiog mano organizmas matyt buvo pavargęs nuo nikotino. Dažnai blogai jausdavausi,migrena, nuovargis ir t.t. Bet niekada nebūčiau nerūkius tik dėl to, kad kažkam bjauru žiūrėti, šlykštu ir panašiai. Ir lygiai taip pat pritariu, kad vaikelio atsiradimas mamos neturėtų spausti į rėmus. Galima rūkyti ne prie vaiko. Tad, jūs čia galit postrigaut kaip bjauru JUMS, rūkantiems tai visiškai vienodai 4u.gif
Atsakyti
Kartais susidaro įspūdis, kad jei turi vaiką, tai reiškia, jog tavo gyvenimas baigtas. Iki nėštumo rūkiau, baigus maitint vėl rūkau ir čia tikrai niekieno reikalas, nepučiu vaikui dūmų į akis, nerūkau arti jo, net namuose to nedarau. Iki pastojant turėjau gyvenimą, dabar irgi turiu, vaikas yra vaikas, su rūkymu jis susijęs tik tiek, kad aš jo mama, kuri rūko. Daugiau niekuo.

moteriai iki pilnos laimes reikia nusipirkt koki niekuti ir prie gero vyno taures surukyti cigarete mirksiukas.gif na, kadangi niekuciu man netruksta, nuo vyno rugstys kyla, tai belieka cigarete tongue.gif gera atsipalaiduot vakare, ka vaikas miega giliu miegu thumbup.gif
Atsakyti
Maitinau daugiau nei 1m8 men
Visa ta laika sapnavau, kad sedziu kavynej Vis-a-vis ( neznau kodel mano pasamone isrinko butent sia , buvau ten vos kelis kartus) ir geriu kava su cigarete... Ir atrode kad nieko maloniau negali buti lotuliukas.gif
Bet pirma cigarete surukiau,kai dukrai buvo kazkur 1.6 m doh.gif is nervu
Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2010 08 22, 08:39)
Maitinau daugiau nei 1m8 men
Visa ta laika sapnavau, kad sedziu kavynej Vis-a-vis ( neznau kodel mano pasamone isrinko butent sia , buvau ten vos kelis kartus) ir geriu kava su cigarete... Ir atrode kad nieko maloniau negali buti  lotuliukas.gif
Bet pirma cigarete surukiau,kai dukrai buvo kazkur 1.6 m  doh.gif  is nervu

as tai budama nestuke.gif sapnavau, kad rukiau ten, kur draudimo rukyt zenklai prilipdyti doh.gif
Atsakyti
Pritariu  mirksiukas.gif  esu mačius, ir dabar dažnai dar vis matau mažus vaikus, purvinus, paliktus be priežiūros, besišlaistančius gatvėmis, besikeikiančius ir t.t...  Tai va tai, iš tiesų atrodo ne kaip..

Paprasčiausiai vaiko sveikatai kenkiat tiek rūkantis tėtis tiek rūkanti mama, o vaizdas tai tikrai bjaurus kai mamytė graži ir jos veidelis perkreiptas nuo tabako dūmelių.
L'aurora smile.gif Apie nuodėmes niekas nieko nekalbėjo, jei ir prakalbėt tai irgi tiesa, rūkai save žudai, o tai jau ir yra nuodėmė. Jei pamenat 10 Dievo įsakymų tai ten yra toks - NEŽUDYK.
Atsakyti
Kai tik suzinojau, kad laukiuos, meciau iskart. Ir nepradejau ir tuo labai dziaugiuosi. Tai didele priklausomybe ir suorantu visas, kurios ruko...Pabandzius esu is nervu, bet buvo slykstu ir bloga, ir as tuo dziaugiuosi, kad nebereikia man tos cigaretes...Kiek pinigu susitaupo, o kiek laiko!!!! Kai nereik nervotis, jei kisenej nera cigaretes, o taip norisi...Kai nereik nervotis, kaip cia parukyt,, bet aplinkybes to neleidzia. Zodziui esu laiminga, kvepianti, belieka vyrui mest sad.gif Deja, jo valia per silpna....
Atsakyti
kad Jus rukot, tai visa tai zinoma Jusu reikalas..

Tiesa sakant as labai dziaugiuosi, kad mechiau pries pastojima rukyti..is tikro KITO TOKIO SHANSO GALI IR NEBUTI..nes nebus motyvacijos..
o dabar jau po kiek laiko yra kita motyvacija..
Neduok Die Jums aptureti rukancius kaimynus, kurie palina..keturi virs tavo balkono, is eiles, ar visi 4, bei ju draugai..ir dumai, kadangi lakus, tai visi eina pas mus..Ir dar kaimynai is apatinio auksto, jie ruko uzsidare balkone, bet koks pasitychiojimas, kai neruko virsutiniai, kazkaip tiek dumai prasikverbia vis vien pas mus..
o tu kaimynu kosuliai su kiekvienais metais darosi vis stipresni, balsai vis labiau girdzda, o veidai ispurte ir susiraukesleje kaip kempynes..

Kol rukiau, galvojau, kad man JURA IKI KELIU, kas cia tokio pora cigarechiu ir tas malonumas vakare isejus i lauka..
BET KUO TOLIAU, TUO KVAILIAU ATRODE TAI..galu gale net NEMADINGA, jei tai kazkam gali buti motyvu..arba nesveika, JEI DOMIESI EKOLOGIJA, DAUG SPORTUOJI..taip pat kazkaip nesuderinama..
o as visai nenorechiau, kad mano vaikas rukytu ir kazkada mane tokia uzmatytu..IS VIS KAZKAIP GEDA, buti KVAILIU..Nes yra kruvos uzsiemimu vakarais su taure vyno, apseinant be cigaretes...IR DAR NEGI AS NORIU, BUTI TOKIA, KAIP MANO KAIMYNAI..kurie kiaulishkai atima mums galimybe kvepuoti sveikesniu oru, migdyti vaika balkone, kai nera galimybes isvezti i lauka...Yra kitas ne ka svarbus stimulas...NEKENK ..

Icing Sugar ir visos kitos panasiai mastancios...GYVENIMAS taip samprotaujant tikrai baigtas..nes Jus tiesiog nesugebat eiti tolyn, o vergaujat savo kvailiems iprochiams..NESAT LAISVOS IR TOKIOS NEBUSIT...bet tai jusu pasirinkimas..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.w.a.t: 23 rugpjūčio 2010 - 14:37
QUOTE(Jurgulė @ 2010 08 23, 15:02)
Paprasčiausiai vaiko sveikatai kenkiat tiek rūkantis tėtis tiek rūkanti mama, o vaizdas tai tikrai bjaurus kai mamytė graži ir jos veidelis perkreiptas nuo tabako dūmelių.
  L'aurora  smile.gif  Apie nuodėmes niekas nieko nekalbėjo, jei ir prakalbėt tai irgi tiesa, rūkai save žudai, o tai jau ir yra nuodėmė. Jei pamenat 10 Dievo įsakymų tai ten yra toks - NEŽUDYK.

Na, kol kas nesijauciu nieko zudanti. o jei del leto , metu metus trunkancio saves zudymo, tai daug ko reiktu atsisakyt ir paprasciausiai isvykt i laukine gamta, kur nei nuo gatviu svino nebus, nei maisto su "E"
Atsakyti
QUOTE(L'aurora @ 2010 08 23, 21:07)
Na, kol kas nesijauciu nieko zudanti. o jei del leto , metu metus trunkancio saves zudymo, tai daug ko reiktu atsisakyt ir paprasciausiai isvykt i laukine gamta, kur nei nuo gatviu svino nebus, nei maisto su "E"

Kaip tik norėjau tą patį parašyt.. Kad gal tada reiktų pagalvot apie valgomą maistą (nes oho, kiek ir kokio velnio valgom..), kvėpavimą išmetamosiomis dujomis, reiktų visiems sportuot, nebūt veikiamiems stresų, o kur dar genetika (įvarių ligų atsiradimo vienas iš neabejotinų įtakų..) ir t.t. ir t.t. ax.gif

S.w.a.t, taip, tai kiekvieno žmogaus pasirinkimas ir Niekas negali teisti, visi turi savo nuomonę, savus įsitikinimus ir savą gyvenseną, jei manoji nesutampa su jusiške, tai dar nereiškia, kad jūs teisi, o aš ne. Tiesos nėra, yra tik subjektyvus požiūris.. (čia jau jei apie tai prakalbom..), o kad visi aplink jus rūko - na, nekas, suprantu, kai pati esat nerūkanti.. Todėl taip nemėgstu visų "dėžučių" rajonų (paradoksas - pačiai tenka dabar tokioj gyvent biggrin.gif ), nes čia nėra vienintelė bėda..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo icing sugar: 23 rugpjūčio 2010 - 20:36
Cigaretems Ne protest.gif
Atsakyti
QUOTE(L'aurora @ 2010 08 23, 21:07)

matai bet yra skirtumas tame, kad žmogus gyvendamas mieste arba šalia kokios cheminės gamyklos jis neturi kito pasirinkimo ir yra priverstas tais nuodais kvėpuoti, nes neturi pinigėlių nusipirkti kokią fazendą kur šaunus oras, arba valgo užnuodytą maistą,
O cigaretes perka žmonės niekieno neverčiami, jie sąmoningai pasirenka ar save ir kitą tabako dūmais dusinti ir varyti vėžio ligas ar to atsisakyti.
Pakaityk pasidomek kiek daug medikai yra išaiškinę apie rūkymo žalą ir tam kas rūko, ir tam kas šalia rūkančiojo, o ypač kenčia naujagimiai ir maži vaikai, nes jų ligos atsilieps po vėlesnių metų.
Atsakyti
Kai laukiausi nerukiau, bet norejau. Kai maitinai nezinau net i ta puse nenorejau ziuret- tiesiog nenorejau. Bet parukiau kai leliu ismaitinau tik menesi- dingus pienui. Ir rukiau iki...sio nestumo. Dabar vel meciau, vel noriu, ir laukiu kada pagimdysiu gal vel nebenoresiu g.gif Dabar turiu kita zalinga iproti- cipsai rolleyes.gif Nesveika, bet... biggrin.gif
Atsakyti