Įkraunama...
Įkraunama...

Pirma cigaretė po gimdymo

Apklausa: Kada pirma karta paruket? (339 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Net nesitikejau,kad mamos,kurios taip lauke savo mazyliu ir tik jiems gimus pradejo rukyti ir dar juos maitina.bukyt mielos bent jau neduokit tu nuodu savokudykiams...
Atsakyti
Nenoreciau pradet, bet tikiu, kad po gimdymo ir maitinimo pradesiu... nebus valios tiek pas mane, kai jau nekenksiu vaikeliui rolleyes.gif Meciau rukyt LABAI lengvai, nes tik suzinojau-praadejo pykinti ir paciai nesinorejo...kartais uzsimanau, bet pasedziu, uzsimirsta ir vel viskas thumbup.gif Maitinant irgi tikrai kentesiu, nerukysiu...
Atsakyti
parukydavau ir nestumo metu, bo baisiai jau nestumas sunkus buvo, vien stresas. bet gimus sunui nerukiau, kol pienas nedingo, 1 menesi. jei nebutu dinges,m ir toliau nerukciau
Atsakyti
Kai baigiau maitinti, bet buvo visai nebeskanu.
Atsakyti
Kaip ziauriai atrodo kai mama stumia vezimeli o dantyse cigarete arba baisu isvysti besilaukiancia su cigrete. Tai norit pasakyti ji myli savo vaika? labai abejoju tokiomis tipo mamomis. Jei jos negerbia save tai bent apie vaika pagalvotu. Ka tokie mazi zmones gali kvepuoti bunant prie rukanciu moteru. Man rukancios mamos tolygu alkoholikems. Ir tos ,ir tos tik apie save galvoja ir tik save myli, kad tik patenkinti savo poreikius. Rukancios motinos yra egoistes.
Atsakyti
as,tai meciau rukyti kai buvau treciam nestumo men.o po gimdymo net ir nezadu pradeti...
Atsakyti
užsirūkiau po kelių dienų po to, kai vaikas visiškai atsisakė MP (jam tada 11 mėn. buvo).
dar kelias dienas laukiau, vis siūliau. galvojau, gal dar norės. bet kadangi vaikas nebenorėjo MP, tai leidau sau užsirūkyti.
Per visą nėštumą ir kol maitinau MP visiškai nerūkiau.
iki nėštumo rūkiau 7 metus.
Atsakyti
Pries nestuma rukiau daug metu. Kai susipazinau su MB, jis buvo grieztai pries, bet tai manes neveike schmoll.gif Suzinojusi, kad pastojau, ta pacia minute ismeciau visas cigaretes ir daugiau nesurukiau nei vienos iki siol. Dabar mazylei du menesiai, maitinu pati ir nerukau. Nestumo metu kazkaip net nesinorejo rukyti, tai buvo visai nesunku, o po gimdymo pastebejau, kad tas noras atsiranda doh.gif Jau su pavydu ziuriu i zmones, sedincius lauko kavineje, geriancius kava ir traukiancius cigarete blush2.gif Tikrai zinau, kad nerukysiu, kol maitinsiu, bet po to... nezinau, ar atsilaikysiu. Nors, kaip ir minejau MB grieztai pries unsure.gif Ir pati noreciau daugiau neberukyti, bet garantuoti negaliu.
Atsakyti
na as meciau rukyt kai suzinojau kad laukiuosi smile.gif aisku buvo labai lengva tai padaryti, nes nuo cigareciu pykino thumbup.gif per visa nestuma gal tik kelis kart uzsitraukiau kai susinervinau blush2.gif o dabar mano sunyciui beveik 3 men. ir neuztraukiau nei vienos. ir net neketinu kol maitinsiu, nenoriu nuodyti savo mazucio.... o veliau nezinau kaip bus ar rukysiu ar ne, nors dabar kartais norisi uzsitraukti... blush2.gif
Atsakyti
Nerūkiau nei prieš nei po gimdymo- nepatariu ir kitoms to daryti.
Atsakyti
QUOTE(Širdele @ 2010 04 02, 20:05)
Kaip ziauriai atrodo kai mama stumia vezimeli o dantyse cigarete arba baisu isvysti besilaukiancia su cigrete. Tai norit pasakyti ji myli savo vaika? labai abejoju tokiomis tipo mamomis. Jei jos negerbia save tai bent apie vaika pagalvotu. Ka tokie mazi zmones gali kvepuoti bunant prie rukanciu moteru. Man rukancios mamos tolygu alkoholikems. Ir tos ,ir tos tik apie save galvoja ir tik save myli, kad tik patenkinti savo poreikius. Rukancios motinos yra egoistes.

nu cia manau, jau per ziauriai lotuliukas.gif
Atsakyti
Rukyti maitinant kudiki doh.gif ??? Viena didziausiu nesamoniu kokia esu girdejus, sunku patiketi, kad mamos samoningai taip elgiasi... Kazkas baisaus
Atsakyti