Negaliu pripazinti tavo subjektyvaus poziurio i rukyma, neisizeisk ir nesupyk, del to, ka parasysiu..ir nepriimk asmeniskai - nes tokiu budu teks pripazinti, kad alkoholikai, narkomanai, vaiku tvirkintojai, zudkai, gyvuneliu myletojai ir kiti turintis priklausomybe nuo kvaishalu ir kitokiu savo iprochiu taip pat verti buti nesmerkiami del savo poziurio ir teises gyventi kaip nori..
o as esu minejusi, buvau rukanti, del to, puikiai suprantu, kad kai smegenys aptekusios dumais, ir tau 16, 18, netgi 25..tai viskas totaliai px..tu bandos mastymu gyveni...tau atrodo, kad su tavim niekada niekas nenutiks..nes ka cia viena kita cigarete...tu net fiziskai ja surukius nejauti jokiu pasikeitimu...BET...
fiziniai pasikeitimai...nematomai, nejuciomis ateina..nebent labai maskuosi pudrom, kremais...ir tikrai tau neateis i galva, kokia to ankstyva priezastis..
Kaip manai is kur atsiranda, nuvytusios grazuoles..su tona makiazo, kuri slepia neskaischia, kaip jaunystei turetu buti, nuvytusia su gilejanciomis raukslemis oda, isgeltusiais dantimis ir atsirandanchiu kosuliu....ir vel tas nekaltas iprotis..
As berukant syki pamachiau ant kito suolelio, tokia mergina...ji buvo pagal apsirengima akivaizdziai jaunesne..bet ir gerokai senesne..Tada as tik kaupiausi mesti..labai truko stimulo, akcento..ir jis atsirado...geriau zinoma ne toks..
Po kiek laiko emiau lauktis, mechiau rukyti per pirmus laukimosi menesius..deja atejus sestam nestumo menesiui pagimdziau negyva vaika...
Tada is vis permastai kas TU ESI, KO VERTA..perkratai vertybes ir suvoki, kad visi mes neamzini pasaulio gyventojai..kodel del sitos banalios smulkenos- cigaretes, as sumazinsiu savo shansus, kitu shansus ...GALU GALE juk manes dar gali prireikti - mylimam vyrui, sekantiems vaikams..siaip idomiam gyvenimui..Mano poziuris i ATSAKOMYBE labai pasikeite..
Nenorechiau, kad Tu galvotum, kad as tave ar kitas likimo drauges smerkiu..tikrai ne..man tik truputi gaila..Kaip zmogui speti pasakyti ankschiau..kad jis nebutu toks siauras ir ribotas..tu nieko nepraloshi , netgi svori susitvarkysi..jei noresi..
QUOTE(icing sugar @ 2010 08 23, 21:27)
Kaip tik norėjau tą patį parašyt.. Kad gal tada reiktų pagalvot apie valgomą maistą (nes oho, kiek ir kokio velnio valgom..), kvėpavimą išmetamosiomis dujomis, reiktų visiems sportuot, nebūt veikiamiems stresų, o kur dar genetika (įvarių ligų atsiradimo vienas iš neabejotinų įtakų..) ir t.t. ir t.t. 
S.w.a.t, taip, tai kiekvieno žmogaus pasirinkimas ir Niekas negali teisti, visi turi savo nuomonę, savus įsitikinimus ir savą gyvenseną, jei manoji nesutampa su jusiške, tai dar nereiškia, kad jūs teisi, o aš ne. Tiesos nėra, yra tik subjektyvus požiūris.. (čia jau jei apie tai prakalbom..), o kad visi aplink jus rūko - na, nekas, suprantu, kai pati esat nerūkanti.. Todėl taip nemėgstu visų "dėžučių" rajonų (paradoksas - pačiai tenka dabar tokioj gyvent
), nes čia nėra vienintelė bėda..

S.w.a.t, taip, tai kiekvieno žmogaus pasirinkimas ir Niekas negali teisti, visi turi savo nuomonę, savus įsitikinimus ir savą gyvenseną, jei manoji nesutampa su jusiške, tai dar nereiškia, kad jūs teisi, o aš ne. Tiesos nėra, yra tik subjektyvus požiūris.. (čia jau jei apie tai prakalbom..), o kad visi aplink jus rūko - na, nekas, suprantu, kai pati esat nerūkanti.. Todėl taip nemėgstu visų "dėžučių" rajonų (paradoksas - pačiai tenka dabar tokioj gyvent