Įkraunama...
Įkraunama...

Plauku galiukai

QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 02, 22:08)
cia kalbejom butent apie rpeimones plauku galiukams,tai tu tas kapsulytes i galiukus tepdavai? pradurdavai kapsule ir ja galiukams sutepdavai per kelis kartus?

Tos kapsulytės ir yra būtent skirtos plaukų galiukams. tongue.gif Kapsulei yra uodegytė, aš ją nuplėšdavau, išsimazodavau pirštukus serumu, ir ištepdavau galiukus. Vienos kapsulės vienam kartui užtenka. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2008 11 02, 13:44)
man kirpeja rekomendavo isigyti JOICO aliejuka. mirksiukas.gif  jis yra gydomasis, jei pvz nenori kirptis galiuku, lb padeda kad jie neskilinetu toliau, nesiveltu plaukai. BET efektyviau kai ant ka tik nukirptu galiuku tepames. nors as nekirpau plauku, mano galiukai geri!  thumbup.gif

Kokia kaina ir kiekis Joico aliejuko? Sia produkcija Salon+ prekiauja ar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayte @ 2008 10 31, 13:47)
bukit geros patarkit..noriu pirkt plauku aliejuka bet niekaip neapsisprendziu kuri.... Galvoju apie henna plus raudonas kapsulytes, cenko toki raudona buteliuka su pilka juostele ir kerastase aliejuka. Gal kas esat naudoje visas ar bent dvi is situ priemoniu kad galetu palygint? Kuri naturalesne? Girdejau kad kerastase silikono yra, o kaip cenko ir henna plus?is anksto aciu:)

Aš irgi norėčiau cenko išbandyt. Sesuo turėjo, tai kelis kartus esu pasiskolinus pabandymui. Man jis labai patiko, bet niekur jo nerandu... Šnd apėjau pusę vaistinių, visas Sarma parduotuves ir niekur jo neradau doh.gif Sesuo pirko iš kirpyklos, bet ten taip pat nebeturi...
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2008 11 07, 17:09)
Aš irgi norėčiau cenko išbandyt. Sesuo turėjo, tai kelis kartus esu pasiskolinus pabandymui. Man jis labai patiko, bet niekur jo nerandu... Šnd apėjau pusę vaistinių, visas Sarma parduotuves ir niekur jo neradau  doh.gif Sesuo pirko iš kirpyklos, bet ten taip pat nebeturi...

o kupo jis tau patiko?
Atsakyti
Kosmaras, man po sviesinimo plauku galiukai eme bireti... Kaip galima juos isgelbet? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2008 11 12, 12:52)
Kosmaras, man po sviesinimo plauku galiukai eme bireti... Kaip galima juos isgelbet?  unsure.gif

Tepki alyvuogiu al kaukes - pasildyki aliejaus ir tepki nuo galiuku iki plauku vidurio - man labai padejo thumbup.gif 3-4 kartus per savaite.

O daugiau patarimu pasirankioki kaukiu temose mirksiukas.gif
Atsakyti
labai daug kalbeta buvo apie kerastase seriuma......kai reikia dabar neberandu informacijos.....mergaites jei galetumet idekit nuotrauka apie kuri seriuma kalba eina....? nes yra keli seriumai....morkavoj bonkutei ir baltoj....aciu
Atsakyti
del silikono: ketvirtadieni dejaus kauke prifarsiruota silikono double action, ja reikia palaikyt 15 min + antras zingsnis, kita kauke 5 min. o plauku galiukai issipute, susivele, vos eina issukuot. tai ant savo kailio dabar matau, kad silikonas tikrai yra blogis ir sausina plauka.
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2008 11 02, 13:44)
man kirpeja rekomendavo isigyti JOICO aliejuka. mirksiukas.gif  jis yra gydomasis, jei pvz nenori kirptis galiuku, lb padeda kad jie neskilinetu toliau, nesiveltu plaukai. BET efektyviau kai ant ka tik nukirptu galiuku tepames. nors as nekirpau plauku, mano galiukai geri!  thumbup.gif

turejau ji bet man simta kart geriau is Tigi S factor serijos galiukams smile.gif
Atsakyti
perskaiciau praita tema ,bet niekaip negaliu isirinti priemones galiukams biggrin.gif svarstau apie BODY SHOP vynuogių kauliukų serumą, BRELILL serumą plaukų galiukams ir HENNOS priemones galiukams.
ieškau priemonės kurios efektas butu kuo ilgiau galiukus apsaugot nuo šakojimosi biggrin.gif
kuri iš išvardintų priemonių geriausia?ir gal dar ką nors geresnio rekomenduotumet bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brilliante: 16 lapkričio 2008 - 00:52
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 11 16, 00:10)
turejau ji bet man simta kart geriau is Tigi S factor serijos galiukams smile.gif

man irgi patinka thumbup.gif nes toks skalsus riebus bet isigeria ir nepririebluoja,suteikai blizgesio.. o kuo jums taip patiko kad taip uztikrintai garantuojate? pastebejot kad galiukai ilgiau islieka neishsishakoja,negu vartojant kitas priemones? bigsmile.gif

As dabar baigineju S factor seruma ir lb mastau ka rintis Hempz, Green Light, ar vel S factor???? padekit ir man smile.gif

Beja, prekese kirpykloms,pardaveja man patare pirkti ne seruma galiukams, o purskiama Biotraiment alieju, toki dideliam flakone, ji reik ant isplautu plauku uzpurkst ,palaikyti ir isplauti vandeniu,atseit toki naudojant nereik nei serumu galiukams. Sake tokiems kaip mano sausiems ir pasiputusiems plaukams pats tas.. bet as nenoriu nuplaunamu..., o gal bandet?
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 11 01, 14:43)
aš naudojau "henna plus" raudonas kapsulytes, labai labai patiko man jos  bigsmile.gif

as irgi esu naudojusi sias kapsulytes, man labai patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tik kad va kainos ir kiekio santykis nekoks blush2.gif nes viena kapsulyte vienam kartui sunaudodavau, o kadangi plauku galiukus tepu po kiekvieno plovimo, tai nelabai ilgai uztekdavo ax.gif
Atsakyti