Įkraunama...
Įkraunama...

Plauku galiukai

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 14, 20:59)
Kokia kaina jo LT? UK sampunas kainuoja 13 svaru (dabar akcija - virs 10)... Man biski brangoka unsure.gif tuo labiau kad plauku visas kupstas pas mane mirksiukas.gif

žinok net nežinau šampūnų jų kainų g.gif aš dabar keune pirkau litrą už 70lt, tai gal nebus tas brangesnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2009 03 14, 18:06)
žinok net nežinau šampūnų jų kainų  g.gif aš dabar keune pirkau litrą už 70lt, tai gal nebus tas brangesnis  ax.gif

Nu labai jau brangesnis neturetu buti ax.gif aisku jei labai geras tai verta tada moketi tokia suma g.gif as kolkas pigesni (po 5 svarus sampunas ir kondicionierius) atsitaikiau savo plaukuciams (galu man eispucia ir graziai visi susigarbanoja thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2009 03 14, 18:32)
kur perki ir kiek moki? blush2.gif

perku Vilniuje CUP'e pirmam aukste. Vitrina berods parduotuve vadinasi. Ju buna dvieju dydziu - 60ml - 57lt ir 100ml - 80lt. Turiu 60ml tai metam beveik uzteko - dabar jau baiginejasi. Reiks vel apsirupinti. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogyte_: 15 kovo 2009 - 18:52
Šiandien pagaliau sulaukiau Biotraitement aliejuko plaukų galiukams clap.gif
Jau išbandžiau,visai nieko, aišku ilgiau reiks panaudoti,kad pasimatytų efektas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2009 03 19, 19:39)
Šiandien pagaliau sulaukiau Biotraitement aliejuko plaukų galiukams clap.gif
Jau išbandžiau,visai nieko, aišku ilgiau reiks panaudoti,kad pasimatytų efektas biggrin.gif

Toks sodriai geltonas, skaidriam buteliuke? turejau, lb fainas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 19, 19:41)
Toks sodriai geltonas, skaidriam buteliuke? turejau, lb fainas smile.gif

Štai toks bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2009 03 19, 19:57)
Štai toks bigsmile.gif
user posted image

o man jis lb nepatiko schmoll.gif avono man 100 kart geresnis ir kvapas man biotraiment ne koks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 03 19, 20:03)
o man jis lb nepatiko schmoll.gif avono man 100 kart geresnis ir kvapas man biotraiment ne koks schmoll.gif

Nu apie avona tai isvis nieko gero negaliu pasakyt..riebalas ir tiek..aisku, kiekvienam savo smile.gif
Atsakyti
as ir apie avon nieko gero negaliu pasakyti,slamstas kazkoks
Atsakyti
Girdėjau atsiliepimus,kad daug kam kvapas nepatinka Biotraitement, bet man tai visai nieko ax.gif
Ir dar rinkausi jį dėl to, kad sudėtyje nėra silikono, tai irgi pliusas manyčiau biggrin.gif

Atsakyti
Kiek teko bandyti priemoniu tai geriau nieko kaip AVON aliejuko galiukams nieko neradau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2009 03 19, 19:57)
Štai toks bigsmile.gif
user posted image

labai nepatiko sitas,tas pats kas butum nieko nenaudojus.. pats geriausias kerastase-oleo relax thumbup.gif
Atsakyti