Įkraunama...
Įkraunama...

Plauku galiukai

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 14, 19:18)
Siandien pagaliau nusipirkau Kerastase ta aliejuka wub.gif ziuresim kas cia per stebuklas mirksiukas.gif

Koki pirkai?oleo relax?nes maciau dar kitoki jie turi unsure.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 14, 15:44-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 14, 15:44)
Koki pirkai?oleo relax?nes maciau dar kitoki jie turi unsure.gif

Pirkau toki
user posted image

Turi ir mazesniame buteliuke tirstesni bet sita galima ir ant sausu tept (bent mane taip salone konsultavo) ax.gif nepatinka man labai riebus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 14, 20:28)
Pirkau toki
user posted image

Turi ir mazesniame buteliuke tirstesni bet sita galima ir ant sausu tept (bent mane taip salone konsultavo) ax.gif  nepatinka man labai riebus schmoll.gif

gal bandei ta ju silikonini skilinejantiems galiukams?
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 14, 19:28)
Pirkau toki

mano mylimiausias wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2009 03 14, 16:55)
mano mylimiausias  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

Kokiam laikui tau jo uztenka? ax.gif

Bonbonke, to skilinejantiems galams nebandziau (turbut kalbi apie ta tirstesni g.gif ) Visos labai gyre butent sita kur pirkau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chardonnay...: 14 kovo 2009 - 19:06
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 14, 20:04)

Bonbonke, to skilinejantiems galams nebandziau (turbut kalbi apie ta tirstesni g.gif ) Visos labai gyre butent sita kur pirkau bigsmile.gif

aš kas dieną tepiausi, tai 3-4mėn mirksiukas.gif be to mano plaukai ilgoki,o aš ne tik galiukus, bet ir per plauką stengiuosi tepti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liekna: 14 kovo 2009 - 19:14
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 14, 21:04)

zinau ta tirstesni is oleorelax as buvau dar viena,grynai silikonini,skilinejantiems galam unsure.gif cia toks daugiau kosmetinis unsure.gif
va toks

user posted image

Serum Nutri Sculpt (Serum Nutri Instantane), 30 ml
Instant repair treatment for damaged hair or split ends. Its 95% silicone macromolecules repair split ends in an instant and protect your hair. Ideal for disentangling and great for shine

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BOMBONKE :): 14 kovo 2009 - 19:21
smile.gif+2009 03 14, 17:17-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 14, 17:17)
zinau ta tirstesni is oleorelax as buvau dar viena,grynai silikonini,skilinejantiems galam unsure.gif cia toks daugiau kosmetinis unsure.gif

Net nemaciau tokio bigsmile.gif kadangi krema jau turiu, norejau kazko riebesnio (nes plaukai sausoki) ax.gif Siaip Kerastase visi produktai geri thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chardonnay...: 14 kovo 2009 - 19:46
aš tai dabar po keunes kai subaigsiu šampūną irgi galvoju iš kerastase pamėgint ir šampūną jau kokį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2009 03 14, 17:51)
aš tai dabar po keunes kai subaigsiu šampūną irgi galvoju iš kerastase pamėgint ir šampūną jau kokį  thumbup.gif

Kokia kaina jo LT? UK sampunas kainuoja 13 svaru (dabar akcija - virs 10)... Man biski brangoka unsure.gif tuo labiau kad plauku visas kupstas pas mane mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 14, 19:28)
Pirkau toki
user posted image

Turi ir mazesniame buteliuke tirstesni bet sita galima ir ant sausu tept (bent mane taip salone konsultavo) ax.gif  nepatinka man labai riebus schmoll.gif

O cia tiesiems plaukams kaip supratau daugiau ? Kiek kainavo ,jei nepaslaptis? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 14, 21:59)
Kokia kaina jo LT? UK sampunas kainuoja 13 svaru (dabar akcija - virs 10)... Man biski brangoka unsure.gif tuo labiau kad plauku visas kupstas pas mane mirksiukas.gif

as megstu tokius dalykus pirkt didesniais kiekiais,ypac jei dar plauku pas tave daug mirksiukas.gif bandyk ieskot litro sampuno ir dideles backos[berods 500gr] kaukes mirksiukas.gif
Atsakyti