Įkraunama...
Įkraunama...

Plauku galiukai

QUOTE(Mertise @ 2009 03 11, 20:13)
o ta kremuka ant sausu plauku naudojate?koks poveikis?ar taupiai naudojasi?neliebina plauku?mano tai tiesus plaukai,gal reiks pabandyti toki kremuka,tik tiesiems plaukams g.gif

As ji tepu ant dregnu plauku, man taip lengviau issikuoja ax.gif tikrai neriebina ir nesulipina nes jis toks skystokas rolleyes.gif o su tuo taupumu tai ziurint kiek ir kaip daznai naudosit, mano ilgoki, stori ir garbanoti plaukai, tai as jau negailiu jo ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fantamsagorija @ 2009 02 26, 16:14)
As naudoju Avon seruma plauku galiukams (zalia bobkute), visiskai neseniai nusipirkau ir esu lb patenkinta - plaukai svelnus, nesiriebina, nors galus tepu kasdien smile.gif  nzn ar ten formule pakeite ar ka, bet dabar avono aliejukas palikes daug geresnis mirksiukas.gif

Aš irgi dabar šitą Avon serumą galiukams naudoju. Visai patinka, tepu kasdien, man didelis pliusas, kad neriebina plaukų. Anksčiau vis šakodavosi galiukai, paskutinį kartą juos nukirpau sausio mėn. pradžioj ir iki dabar neišsišakojo. Galvoju, kad šito aliejuko dėka smile.gif
Kai baigsiu, bandysiu Kerastase.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 11 kovo 2009 - 22:44
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 11, 21:49)
Galesim pasikeist ispudziais mirksiukas.gif  beje kokia spalvyte pirksi? kiek pamenu tavo tiesus plaukuciai, sitas kur paveikslyje tai garbanotiems labiau.. g.gif

ane? tai manau reikės pasitarti su pardavėja smile.gif tik dabar dar nepirksiu, nes turiu visokių priemonių, reikia subaigti, nenoriu maišyti visko per daug 4u.gif
Atsakyti
O jis tik Kaune yra ar dar kur galima rasti, pvz, Vln? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 03 12, 12:56)
O jis tik Kaune yra ar dar kur galima rasti, pvz, Vln?  blush2.gif

vilniuje tuo labiau galima rasti 4u.gif aš ne vilnietė, tad manau kitos panelės tikrai išduos vietas kur jų būna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2009 03 12, 15:13)
vilniuje tuo labiau galima rasti  4u.gif aš ne vilnietė, tad manau kitos panelės tikrai išduos vietas kur jų būna  4u.gif

Bukit geros, mergaites, iduokit paslapti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 03 12, 15:52)

Kerastase? yra Figaro salonuose...turbut ir dar kazkur- tik as nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 03 12, 16:52)

Burzua salone Akropolyje rolleyes.gif
Atsakyti
Dekui uz info 4u.gif
Atsakyti
O as galiukams naudoju linu semenu aliejuka is Green Light. Superinis daiktas thumbup.gif ilgam uztenka, galiukai nesisakoja ir tokie svelnuciai o dar ir blizgesio suteikia clap.gif
Atsakyti
Siandien pagaliau nusipirkau Kerastase ta aliejuka wub.gif ziuresim kas cia per stebuklas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uogyte_ @ 2009 03 14, 16:55)
O as galiukams naudoju linu semenu aliejuka is Green Light. Superinis daiktas thumbup.gif ilgam uztenka,  galiukai nesisakoja ir tokie svelnuciai o dar ir blizgesio suteikia  clap.gif

kur perki ir kiek moki? blush2.gif
Atsakyti