Įkraunama...
Įkraunama...

Plauku galiukai

QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 16, 02:19)

Beja, prekese kirpykloms,pardaveja man patare pirkti ne seruma galiukams, o purskiama Biotraiment alieju, toki dideliam flakone, ji reik ant isplautu plauku uzpurkst ,palaikyti ir isplauti vandeniu,atseit toki naudojant nereik nei serumu galiukams. Sake tokiems kaip mano sausiems ir pasiputusiems plaukams pats tas.. bet as nenoriu nuplaunamu..., o gal bandet?

turiu ta alieju biggrin.gif kadangi turiu visa galybe priemoniu, tai retai ji naudoju, bet paskutini karta ypac isidemejau, tada ploviau su fitoval ir ta alieju palaikiau, plaukai gavos kazkokie nenormalus, ziauriai susivele, kol nuejau i paskaitas, paskui vos issukavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 11 16, 14:59)
turiu ta alieju  biggrin.gif  kadangi turiu visa galybe priemoniu, tai retai ji naudoju, bet paskutini karta ypac isidemejau, tada ploviau su fitoval ir ta alieju palaikiau, plaukai gavos kazkokie nenormalus, ziauriai susivele, kol nuejau i paskaitas, paskui vos issukavau  doh.gif

nu nuo aliejaus veltis negali...gal cia nuo fitovalio? jis tikrai sausina plaukus smile.gif
[color=purple]jeigu jau visai nenaudoji,gal perparduot nori? mirksiukas.gif [/color]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 16 lapkričio 2008 - 14:39
QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 16, 15:39)
nu nuo aliejaus veltis negali...gal cia nuo fitovalio? jis tikrai sausina plaukus smile.gif
[color=purple]jeigu jau visai nenaudoji,gal perparduot nori?  mirksiukas.gif [/color]

fitovalis sausina? g.gif sito nepastebejau, be to jis kaip tik skirtas silpniems, luzinejantiems plaukams.
gal ir noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2008 10 21, 13:56)
As antra karta nusipirkau Gliss Kur plauku galiuku krema, pirma karta jis man patiko, ziuresiu kaip dabar tiks smile.gif Siandien pasitpiau tai galai tokie minksti, lankstus, siurkstumo neliko smile.gif

man irgi jis patinka thumbup.gif , jau n-taji naudoju. blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(marmaliade @ 2008 11 12, 12:52)
Kosmaras, man po sviesinimo plauku galiukai eme bireti... Kaip galima juos isgelbet?  unsure.gif

pakirpti verysad.gif
Atsakyti
isigijau Wella seruma galiukams is prof serijos, naudosiu naudosiu, nes iki plauku kirpimo dar geras menuo rolleyes.gif
Atsakyti
kai augini plaukus,taip gaila juos kirpti...
reikia rast kirpeja,kuri taip pat augina plaukus ir kuriai butu gaila nukirpt 10 cm... smile.gif
deja,tai nelengva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2008 11 02, 05:44)
man kirpeja rekomendavo isigyti JOICO aliejuka. mirksiukas.gif  jis yra gydomasis, jei pvz nenori kirptis galiuku, lb padeda kad jie neskilinetu toliau, nesiveltu plaukai.

Aš irgi šitą naudoju, visai neblogas thumbup.gif Man įdomu, kiek jis kainuoja Lietuvoje? (Aš tai moku 15 $ g.gif )
Tik dėl nesivėlimo tai turiu paprieštarauti- man visada veliasi... Nors ai... veliasi nesvarbu kokią priemonę naudočiau, tai gal nesiskaito tada biggrin.gif

QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 11 15, 16:10)
turejau ji bet man simta kart geriau is Tigi S factor serijos galiukams smile.gif

Ane? bigsmile.gif Kaip tik šiandien rinkausi iš šitų abejų, bet visgi pėmiau Joico, nes jis jau mano išbandytas, o apie Tigi jokių atsiliepimų nebuvau girdėjus...et.. na gal kitą kartą rolleyes.gif

Taip pat esu naudojusi ir Wella elixir'ą - irgi lyg neblogas...
Atsakyti
Sveikutes, ir as esu blondine jau en metu, tai naudoju siuo metu Semi Di Lino aliejuka plaukam, kolkas visai fainai su juo, plaukai neapsunksa, glizga graziai, labiau patinka uz Lakmes aliejuka, nes Lakmes toks skystokas, ir man biskiuka riebino, dar gan tikrai geras man buvo is Vivalycio, ten jis su vitaminu b5, tirstas, isnaudojau per tris menesius, tepdama kasdien, o Semi Di Lino, 30ml kainuoja Kristijanoj 74lt dar dorai nera savaites o jau kiek nusinaudojo, baisiai netaupus, naudojimas ant slapiu plauku, kazin mergaites jei naudociau ji ant sausu plauku? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2008 11 18, 15:59)
Sveikutes, ir as esu blondine jau en metu, tai naudoju siuo metu Semi Di Lino aliejuka plaukam, kolkas visai fainai su juo, plaukai neapsunksa, glizga graziai, labiau patinka uz Lakmes aliejuka, nes Lakmes toks skystokas, ir man biskiuka riebino, dar gan tikrai geras man buvo is Vivalycio, ten jis su vitaminu b5, tirstas, isnaudojau per tris menesius, tepdama kasdien, o Semi Di Lino, 30ml kainuoja Kristijanoj 74lt dar dorai nera savaites o jau kiek nusinaudojo, baisiai netaupus, naudojimas ant slapiu plauku, kazin mergaites jei naudociau ji ant sausu plauku? mirksiukas.gif

esu ji naudojusi ir ant slapiu ir ant sausu plauku, is esmes tas pats efektas, tikrai nesulipindavo ar kazko panasaus blogo nepadarydavo mirksiukas.gif bet kad neekonomiskas tai faktas, per brangu man ji kas pora savaiciu pirkti doh.gif
Atsakyti
gal zinot,kuris aliejukas yra gydomasis?zinau is orising,bet jo negaunu niekur,kokiu dar firmu?kad tikrai gydytu,o ne tik del vaizdo
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2008 11 18, 18:42)
esu ji naudojusi ir ant slapiu ir ant sausu plauku, is esmes tas pats efektas, tikrai nesulipindavo ar kazko panasaus blogo nepadarydavo mirksiukas.gif bet kad neekonomiskas tai faktas, per brangu man ji kas pora savaiciu pirkti doh.gif

ane? pas mane tas didesnis buteliukas, tai naudoju ji nuo geguzes mes, kaskart tepu kai galva issiplaunu (4 paspaudimai), tai isnaudojau vos daugiau negu puse g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 11 18, 22:19)
ane? pas mane tas didesnis buteliukas, tai naudoju ji nuo geguzes mes, kaskart tepu kai galva issiplaunu (4 paspaudimai), tai isnaudojau vos daugiau negu puse g.gif

na maniskis tai mazoje pakuoteje buvo ir panasiai tiek pat vienu metu isnaudodavau, todel nezinau kodel jis man taip greitai pasibaige doh.gif bet kvapas jo thumbup.gif praktiskai vien del jo man jis labai patiko mirksiukas.gif
Atsakyti