Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

merginos, gal zinote kokiose salonouse galima rasti stephanie allin sunkeliu? aciu!
Atsakyti
QUOTE(sannda @ 2008 10 12, 20:46)
man tokio stiliaus sukneles pačios pačiausios  thumbup.gif  gal kas uzmate kur tokias  ar panašias nuomoja (Kaunas)?  ax.gif

Kaune tokiu niekur nenuomoja, nebent Vilniuje. Arba pirkis ar siukis
Atsakyti
QUOTE(Netikra @ 2008 10 10, 18:12)
Mergaites, gal kuri prisimenat, praeitoj temoj buvo placiai aptarta viena suknele  lotuliukas.gif  Tokia rausva, su volanais, Zenobia Zn310 vadinasi... Gal kuri zino, ar kur  nors ja galima nusipirkti:internete, ar JAV.... Kaune matavausi, bet ja tik nuomoja, tik kaina  - kosmine... Jei kas zino - labai dekinga  4u.gif

Isnarsiau visa interneta pirkti neradau internete... g.gif ..radau pirkti tik vienam jav salone ir tai pagal uzsakyma.....tik nesisiuk ....nes tokios pat nepasius niekas........ schmoll.gif panasia pasius bet tokios pat ne....todel dizaineriu darbas ir lieka dizaineriu.....o kopijos ir liks kopijos....nenent suknele prie akiu tokia pat turetu...ir medziaga lygiai tokia pat gautu....... man kai pasiuvo tai i siuksliu kibira reikia mesti..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 10 13, 10:12)
Isnarsiau visa interneta pirkti neradau internete... g.gif

visaineseniai kažkur internete buvau tokią baltą užsekusi... betįspūdis gerokai blankesnis nei rausvos....

dar vienas simpatiškas variantas 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Sios patiko sukneles, sorriuks jei netycia pasikartosiu blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
o stai mano vestuvine:)

http://skelbiu.lt/4769908.html
Atsakyti
[quote=upsikaz,2008 10 13, 11:18]
visaineseniai kažkur internete buvau tokią baltą užsekusi... betįspūdis gerokai blankesnis nei rausvos....

Nuotraukoj tikrai rausva ispsudingai atrodo, bet kadangi gyvai nemaciau ... smile.gif Bet turejau laimes pasimatuoti ja balta... eina sau, zinokit, nerealu wub.gif wub.gif Po jos - gali matuotis ka tik nori. Absoliuciai niekas nesiziuri blush2.gif Be galo ispudinga ta suknele.Man dar dejo pasijoni, tai tos sukneles taip daug...yra us ko paimti...Superine...Bet brangi suknele, nuoma 2200 Lt.
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2008 10 13, 11:18)
dar vienas simpatiškas variantas 4u.gif user posted image

grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciukyta @ 2008 10 13, 14:52)

Nuotaka užguožė suknelės grožį biggrin.gif
Gražios abi: ir nuotaka, ir suknelė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardĖ.** @ 2008 10 10, 20:03)
O aš įsimylėjau šias dvi iš Pronovias (Elie by Elie Saab 2009) kolekcijos.  blush2.gif
Kam įdomu, nepatingėkit pasididint miniatiūrų.  mirksiukas.gif

user posted image user posted imageuser posted image user posted imageuser posted image

user posted image user posted imageuser posted image user posted imageuser posted image

pirma suknele tai labai grazi,jai nebuciau jau istekejus tuokciaus tik su ta eh.... wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(solidi @ 2008 10 13, 16:04)

drinks_cheers.gif kuklu ir elegantiška wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti