Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

4u.gif labas mergates gal galit patarti kaip ikelti prisegta paveiksliuka, man niekaip nepavyksta
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pelyte7 @ 2008 10 13, 23:19)
4u.gif labas mergates gal galit patarti kaip ikelti prisegta paveiksliuka, man niekaip nepavyksta
smile.gif

100 zinciu dar neparasei rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pelyte7 @ 2008 10 14, 00:19)
smile.gif

kelk per http://www.radikal.ru/ - labai patogu ir nereikia jokių žinučių skaičiaus būti surinkus mirksiukas.gif
Atsakyti
nu va mergaites....radau kaip atrodo tikrovei model novias suknele....
nuotrauka radau ispanu forume... biggrin.gif

balta spalva tikrai kad nesiziuri ir atrodo kad visai kita suknele... g.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
va dar viena...ispanu forume irgi moterys kalba apie sukneles paie modelius ir tikrovei..tai atsiliepimai ne kokie apie ta suknele.....nes tikrovei ji atrodo zymiai prasciau.... g.gif

user posted image

ziuriu i tas nuotraukas ir padariau isvada kad mano pasiuta suknele labai panasiai atrodo.... g.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

padariau isvadas kad ta suknele atrodo labai paprastai..... g.gif ispudingo grozio kaip profesionalioje nuotraukoj nera....

nusivyliau ta suknele..... doh.gif
Atsakyti
dar vienas pavyzdys...katalogu nuotraukose sukneliu detales buna ryskesnes....

suknele kataloge..'

user posted image

suknele ant merginos..

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 14 spalio 2008 - 08:16
QUOTE(Isabelle @ 2008 10 14, 09:14)
suknele kataloge..'

user posted image

suknele ant merginos..

user posted image

Tikrai atrodo kaip diena ir naktis g.gif
Papildyta:

grazu wub.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 10 14, 09:14)
suknele kataloge..'

user posted image

suknele ant merginos..

user posted image

Nezinau, nenoriu sutikti, kad suknele atrodo kaip diena ir naktis. Nesupykit...Bet: visu pirma, ant modelio sukneles uzdetas juodas kaspinas, taigi suknele atrodo baltesne ir ryskesne nei ant merginos salone (blankus kaspinas). Be to, prof. foto zymiai ryskesnis fonas/siena uz modelio nei salone, tai irgi sudaro kontrasta ir isryskina suknele. Plius, manekene zymiai lieknesne ir daug lemia laikysena, todel ir atrodo zymiai ispudingiau suknute... wub.gif Cia mano nuomone, bet manau, juk ne siaip sau kruopsciai parenkamas ir apsvietimas, ir fonas, darant profesionalias nuotraukas.
Atsakyti
QUOTE(Netikra @ 2008 10 14, 07:21)
Nezinau, nenoriu sutikti, kad suknele atrodo kaip diena ir naktis. Nesupykit...Bet: visu pirma, ant modelio sukneles uzdetas juodas kaspinas, taigi suknele atrodo baltesne ir ryskesne nei ant merginos salone (blankus kaspinas). Be to, prof. foto zymiai ryskesnis fonas/siena uz modelio nei salone, tai irgi sudaro kontrasta ir isryskina suknele. Plius, manekene zymiai lieknesne ir daug lemia laikysena, todel ir atrodo zymiai ispudingiau suknute... wub.gif  Cia mano nuomone, bet manau, juk ne siaip sau kruopsciai parenkamas ir apsvietimas, ir fonas, darant profesionalias nuotraukas.

tu teisi..bet pamaciusios nuotrauka isisvaizduojame kad suknele atrodys lygiai taip pat....... doh.gif o taip toli grazu nera ir nebus......

uztat visada reikia matuotis o ne akimis rinktis suknia...nes paskui buna nusivylimai....
Atsakyti
vita suknele atrodo labai graziai ir ant nuotraukos ir ant merginos...nesiskiria niekuom......

user posted image

user posted image

Papildyta:
va cia tai mergaites kosmaras.... doh.gif

suknele ant manekenes..

user posted image

suknele ant merginos.... doh.gif kaip skuduras.... doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 14 spalio 2008 - 10:01
QUOTE(Isabelle @ 2008 10 14, 10:35)
tu teisi..bet pamaciusios nuotrauka isisvaizduojame kad suknele atrodys lygiai taip pat....... doh.gif  o taip toli grazu nera ir nebus......

uztat visada reikia matuotis o ne akimis rinktis suknia...nes paskui buna nusivylimai....

tai žinoma... nors apskritai ta pirmoji suknelė man nėra jau tokia prasta - tiesiog reikia nerealios figūros, ūgio ir, kaip teisingai pastebėjot, atspalvio - balta kažkaip tikrai "išskysta"... o visa kita - profesionalaus fotografo darbas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 10 14, 09:58)
vita suknele atrodo labai graziai ir ant nuotraukos ir ant merginos...nesiskiria niekuom......

suknele ant manekenes..

man tai pimoji suknele dar puse velnio ant merginos atrodo, o ta antorji doh.gif siaip as pastebejau, kad dazniausiai vaizdas realybej labai nuvilia unsure.gif Bet todel, kad tos sukneles buna aprengtos ant laaabai plonu manekeniu ir net nepusta suknele graziau stovi, dar neskaitant fotografo, apsvietimo ir to, kad be abejo per fotosesijas iskedena kiekviena sukneles centimetra ax.gif
Atsakyti