Tai va, sedziu ir galvoju
Sveikutes, mamytes ir dar nemamytes!!!
, ar galima myleti is kart du vyrus, "plesytis" tarp ju ir nezinoti kuri pasirinkti? Gal kuriai buvo kas nors panasaus nutike ir kas leme jusu apsisprendima?
| QUOTE (miau @ 2004 03 02, 12:39) |
| Tai va, sedziu ir galvoju |
manau, kad galima jeigu vienas is ju sunus, o kitas sutuoktinis
o jeigu rimtai, tai ir man taip buvo-turejau pasirinkt
nors imk ir suklijuok is 2 viena. sukau galva ne viena diena, dejau pliusus minusius, ka prarasiu ko neprarasiu, svarsciau visaip, 5 kg numeciau ,vos galva nenusisuko ir pagaliau apsistojau ties vienu ir, manau, neapsirikau
o jeigu rimtai, tai ir man taip buvo-turejau pasirinkt
| QUOTE (miau @ 2004 03 02, 14:39) |
| Sveikutes, mamytes ir dar nemamytes!!! Tai va, sedziu ir galvoju |
Kai atsistoji pries dilema, kuri rinktis is dvieju, vadinasi, reikia ieskoti trecio
Nagi, paskaiciuokim - du vaikai, vyras, tevas, senelis ir Kaledu senis...
Man va 6 gaunasi ir as nepergyvenu...
Tai cia dar nieko. Isigilinus paaisketu, kad dar myliu kelias moteris
įmanoma mylėti 2 vienu metu š tiesų, tik skirtingai.Pasirinkau taip, tą , kuris neskaudino ir nenuvylė ir yra patikimesnis, ir labiau myli mane, bet dažnai sapnuoju, kad tampaus tarp vieno ir kito, nors ir daug laiko praėjo nuo mano pasirinkimo, pasąmonėj, matyt, dar yra chaosas
, bet kad gailėčiaus-ne, dar reikia žiūrėt, kas realu ir logiška
, o širdelė, gal paskaudės ir nustos
| QUOTE (lengvute @ 2004 03 02, 14:52) |
| .Pasirinkau taip, tą , kuris neskaudino ir nenuvylė ir yra patikimesnis, ir labiau myli mane, bet dažnai sapnuoju, kad tampaus tarp vieno ir kito, nors ir daug laiko praėjo nuo mano pasirinkimo, pasąmonėj, matyt, dar yra chaosas |
lygiai taip pat ir man
Kartais visai malonu myleti daugiau nei ieina i pareigas...ir tas skausmas saldus ir kilogramai lengvai prarandami, ir akutes zvitrios...kol tai nepradeda trukdyti ir netampa patologija. Man tai problema kaip susirasti objekta kuri butu galima slapcia ir tyliai myleti, (nepasiekiami vaisiai patys skaniausi iki tol kol nuskini...)o ir toji meile net ir nenuskinama laikui begant dingsta.Ir vel kasdienybe,...iki sekancios kometos pasirodymo.
ne taip viskas paprasta ir paaiškinama kaip iš šono atrodo, jei nemylėtume, nebūtų tokių sielos kančių
, mylėti-plati prasmė išvis
| QUOTE (miau @ 2004 03 02, 14:39) |
| Sveikutes, mamytes ir dar nemamytes!!! Tai va, sedziu ir galvoju |
Siūlau traukti burtus-juk vistiek abu myli,tai koks skirtumas, kurį pasirinksi