Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima mylėti du vyrus vienu metu?

Sveikutes, mamytes ir dar nemamytes!!!
Tai va, sedziu ir galvoju g.gif , ar galima myleti is kart du vyrus, "plesytis" tarp ju ir nezinoti kuri pasirinkti? Gal kuriai buvo kas nors panasaus nutike ir kas leme jusu apsisprendima?
Atsakyti
Rinkis tą, kuris labiau myli tave wink.gif
Atsakyti
QUOTE (miau @ 2004 03 02, 12:39)
Tai va, sedziu ir galvoju g.gif , ar galima myleti is kart du vyrus, "plesytis" tarp ju ir nezinoti kuri pasirinkti

laugh.gif galima,kai vienas gražus, o kitas-protingas (ta prasme "krūtas",nes daug uždirba) laugh.gif
Atsakyti
manau, kad galima jeigu vienas is ju sunus, o kitas sutuoktinis laugh.gif
o jeigu rimtai, tai ir man taip buvo-turejau pasirinkt g.gif nors imk ir suklijuok is 2 viena. sukau galva ne viena diena, dejau pliusus minusius, ka prarasiu ko neprarasiu, svarsciau visaip, 5 kg numeciau ,vos galva nenusisuko ir pagaliau apsistojau ties vienu ir, manau, neapsirikau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (miau @ 2004 03 02, 14:39)
Tai va, sedziu ir galvoju g.gif , ar galima myleti is kart du vyrus, "plesytis" tarp ju ir nezinoti kuri pasirinkti? Gal kuriai buvo kas nors panasaus nutike ir kas leme jusu apsisprendima?

Kai atsistoji pries dilema, kuri rinktis is dvieju, vadinasi, reikia ieskoti trecio laugh.gif Jei reiks, ir ketvirto. Ieskoti tol, kol klausimu nebekils.
Atsakyti
Nagi, paskaiciuokim - du vaikai, vyras, tevas, senelis ir Kaledu senis... biggrin.gif Man va 6 gaunasi ir as nepergyvenu... g.gif Tai cia dar nieko. Isigilinus paaisketu, kad dar myliu kelias moteris biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
įmanoma mylėti 2 vienu metu š tiesų, tik skirtingai.Pasirinkau taip, tą , kuris neskaudino ir nenuvylė ir yra patikimesnis, ir labiau myli mane, bet dažnai sapnuoju, kad tampaus tarp vieno ir kito, nors ir daug laiko praėjo nuo mano pasirinkimo, pasąmonėj, matyt, dar yra chaosas blink.gif , bet kad gailėčiaus-ne, dar reikia žiūrėt, kas realu ir logiška wink.gif , o širdelė, gal paskaudės ir nustos g.gif
Atsakyti
QUOTE (lengvute @ 2004 03 02, 14:52)
.Pasirinkau taip, tą , kuris neskaudino ir nenuvylė ir yra patikimesnis, ir labiau myli mane, bet dažnai sapnuoju, kad tampaus tarp vieno ir kito, nors ir daug laiko praėjo nuo mano pasirinkimo, pasąmonėj, matyt, dar yra chaosas blink.gif , bet kad gailėčiaus-ne, dar reikia žiūrėt, kas realu ir logiška wink.gif , o širdelė, gal paskaudės ir nustos g.gif

lygiai taip pat ir man biggrin.gif
Atsakyti
Kartais visai malonu myleti daugiau nei ieina i pareigas...ir tas skausmas saldus ir kilogramai lengvai prarandami, ir akutes zvitrios...kol tai nepradeda trukdyti ir netampa patologija. Man tai problema kaip susirasti objekta kuri butu galima slapcia ir tyliai myleti, (nepasiekiami vaisiai patys skaniausi iki tol kol nuskini...)o ir toji meile net ir nenuskinama laikui begant dingsta.Ir vel kasdienybe,...iki sekancios kometos pasirodymo.
Atsakyti
laugh.gif laugh.gif laugh.gif Nu ir prijuokinot, negaliu laugh.gif Mylejau du, o pasirinkau tipo viena laugh.gif

Nei vieno nemylejot, vadinasi. paaiskinimas auksciau tongue.gif
Atsakyti
ne taip viskas paprasta ir paaiškinama kaip iš šono atrodo, jei nemylėtume, nebūtų tokių sielos kančių sad.gif , mylėti-plati prasmė išvis wink.gif
Atsakyti
QUOTE (miau @ 2004 03 02, 14:39)
Tai va, sedziu ir galvoju  g.gif , ar galima myleti is kart du vyrus, "plesytis" tarp ju ir nezinoti kuri pasirinkti? Gal kuriai buvo  kas nors panasaus nutike ir kas leme jusu apsisprendima?

Siūlau traukti burtus-juk vistiek abu myli,tai koks skirtumas, kurį pasirinksi laugh.gif ?
Atsakyti