Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima mylėti du vyrus vienu metu?

Oi, negaliu, kiek prisizvengiau beskaitydama laugh.gif As ir pasirinkau ta, kuris labiau mane myli wink.gif (na, bent jau labiau parode, kad myli) tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
manau kad tai neimanoma
Atsakyti
Nu, o kaip tu pamatavai, kad vienas labiau nei kitas tave myli???

o jei tave labiau myles neryztingas ir biednas, o salia labai myles verzlus ir turtingas? pagalvok apie ateiti, perspektyvas, is meiles koses vaikui neisvirsi... biggrin.gif tongue.gif ir dviratuko nenupirksi wink.gif
Atsakyti
Tikrai, geriau palauk trečio smile.gif Gal jį užvis labiau mylėsi.
Bet, nepaisant jausmu, vyrą reikia rinktis su sveiku protu. Jei turi pažįstamą žmogiuką, lai pasižiūri neutraliu žvilgsniu iš šalies - nes matys tai, ko įsimylėjusios aky nemato.

Žinai, šiaip jau jei jie absoliučiai lygūs, pasiūlyčiau tokį variantą:
pasistenki pažiūrėti, kaip jų šeimose tėvas su mama sutaria, kas šeimosee gero - blogo, nus dar pasitenk sužinot ar alkoholiu nepiktnaudžiauja (siūlau pamatyt abudu girtus, ar nėra agresyvūs), paskui kaip su protu - ar turi išsilavinimą, ar žmogus įdomus ir t.t.t.t. Nu aš tiesa pasakius nežinau apie kokį vyrą eina kalba, ar apie subrendusį, ar piemeną 20-metį.
Atsakyti
man ir taip buvo rolleyes.gif oi, kiek prisikankinau bandyma apsispresti. Net buvo taip, kad ta pacia diena susitikdavau su abiem... blush-anim-cl.gif

Taciau dabar esu tikra, jog pasirinkau teisingai. Sveiku protu ir... jausmais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julyte: 02 kovo 2004 - 21:29
Na man irgi teko kazkada rinktis, bet daznai buna momentukai pagauna save mastan pasirinkau ne ta, nors nesakau kad pasirinkau pati blogiausia, abu turejo ir pliusu ir minusu...per daug jauna tada buvau, ir kazkaip i smulkmenas nesigilinau...
bet kazkaip likimas daro savo, tas zmogus gyvenime visada yra salia manes, na mes nesusitinkam ,nesimatom, per as apie ji beveik viska zinau...musu mamos dirba viename darbe, mokemes viename fake, jos zmona dirba su manim, galu gale dabar suzinojau, kad nusipirko buta gretimame name... pernelyg tau sutapimu... g.gif
Atsakyti
atsakysiu tiesiogiai i klausima,jei myli abu,vadinasi nemyli nei vieno,nes jei myletum tikrai suprastum kuri myli.tai vadinu prisirisimu,susizavejimu,na galim vadinti kaip norit,bet tai ne meile.
Atsakyti
QUOTE (Sara @ 2004 03 02, 20:30)

as pasirinkau ta, kuris del manes padare beprotybe blink.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Tuja @ 2004 03 03, 13:39)

NUZUDE TA KITA?????????????????????
Atsakyti

o jei tave labiau myles neryztingas ir biednas, o salia labai myles verzlus ir turtingas? pagalvok apie ateiti, perspektyvas, is meiles koses vaikui neisvirsi...  biggrin.gif  tongue.gif ir dviratuko nenupirksi wink.gif

Siaip tai nematavau smile.gif Jis tiesiog nuolat lakste is paskos, "dare" del manes nuostabius dalykus, istvere (ir dar dabar kencia wink.gif ) visas mano nuotaiku kaitas, pakente visus mano kaprizus ir issidirbinejimus. As zinau, kad tai - zmogus, kuriuo galiu pasikliauti visose gyvenimo situacijose. Jis tai irode ne karta. As jau ji pasirinkau (susituokeme 2003 spali) ir tikrai nesigailiu, nes jis labai stengiasi, kad mums nieko netruktu.
Va kaip graziai parasiau, net pati stebiuosi laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miau: 03 kovo 2004 - 14:16
QUOTE (Sara @ 2004 03 03, 13:40)

laugh.gif laugh.gif
Tai kokia beprotybe padare?
Gal kad vede tave?? blink.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Libra @ 2004 03 03, 14:17)
QUOTE (Sara @ 2004 03 03, 13:40)

laugh.gif laugh.gif
Tai kokia beprotybe padare?
Gal kad vede tave?? blink.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Nebeklausinekit. Tuja keicia nika. Nuo siol ji bus Melnikaite laugh.gif
Atsakyti