Oi, negaliu, kiek prisizvengiau beskaitydama
As ir pasirinkau ta, kuris labiau mane myli
(na, bent jau labiau parode, kad myli)
manau kad tai neimanoma
Nu, o kaip tu pamatavai, kad vienas labiau nei kitas tave myli???
o jei tave labiau myles neryztingas ir biednas, o salia labai myles verzlus ir turtingas? pagalvok apie ateiti, perspektyvas, is meiles koses vaikui neisvirsi...
ir dviratuko nenupirksi
o jei tave labiau myles neryztingas ir biednas, o salia labai myles verzlus ir turtingas? pagalvok apie ateiti, perspektyvas, is meiles koses vaikui neisvirsi...
Tikrai, geriau palauk trečio
Gal jį užvis labiau mylėsi.
Bet, nepaisant jausmu, vyrą reikia rinktis su sveiku protu. Jei turi pažįstamą žmogiuką, lai pasižiūri neutraliu žvilgsniu iš šalies - nes matys tai, ko įsimylėjusios aky nemato.
Žinai, šiaip jau jei jie absoliučiai lygūs, pasiūlyčiau tokį variantą:
pasistenki pažiūrėti, kaip jų šeimose tėvas su mama sutaria, kas šeimosee gero - blogo, nus dar pasitenk sužinot ar alkoholiu nepiktnaudžiauja (siūlau pamatyt abudu girtus, ar nėra agresyvūs), paskui kaip su protu - ar turi išsilavinimą, ar žmogus įdomus ir t.t.t.t. Nu aš tiesa pasakius nežinau apie kokį vyrą eina kalba, ar apie subrendusį, ar piemeną 20-metį.
Bet, nepaisant jausmu, vyrą reikia rinktis su sveiku protu. Jei turi pažįstamą žmogiuką, lai pasižiūri neutraliu žvilgsniu iš šalies - nes matys tai, ko įsimylėjusios aky nemato.
Žinai, šiaip jau jei jie absoliučiai lygūs, pasiūlyčiau tokį variantą:
pasistenki pažiūrėti, kaip jų šeimose tėvas su mama sutaria, kas šeimosee gero - blogo, nus dar pasitenk sužinot ar alkoholiu nepiktnaudžiauja (siūlau pamatyt abudu girtus, ar nėra agresyvūs), paskui kaip su protu - ar turi išsilavinimą, ar žmogus įdomus ir t.t.t.t. Nu aš tiesa pasakius nežinau apie kokį vyrą eina kalba, ar apie subrendusį, ar piemeną 20-metį.
Na man irgi teko kazkada rinktis, bet daznai buna momentukai pagauna save mastan pasirinkau ne ta, nors nesakau kad pasirinkau pati blogiausia, abu turejo ir pliusu ir minusu...per daug jauna tada buvau, ir kazkaip i smulkmenas nesigilinau...
bet kazkaip likimas daro savo, tas zmogus gyvenime visada yra salia manes, na mes nesusitinkam ,nesimatom, per as apie ji beveik viska zinau...musu mamos dirba viename darbe, mokemes viename fake, jos zmona dirba su manim, galu gale dabar suzinojau, kad nusipirko buta gretimame name... pernelyg tau sutapimu...
bet kazkaip likimas daro savo, tas zmogus gyvenime visada yra salia manes, na mes nesusitinkam ,nesimatom, per as apie ji beveik viska zinau...musu mamos dirba viename darbe, mokemes viename fake, jos zmona dirba su manim, galu gale dabar suzinojau, kad nusipirko buta gretimame name... pernelyg tau sutapimu...
| QUOTE (Sara @ 2004 03 02, 20:30) |
| Nu, o kaip tu pamatavai, kad vienas labiau nei kitas tave myli??? |
as pasirinkau ta, kuris del manes padare beprotybe
| QUOTE (Tuja @ 2004 03 03, 13:39) | ||
as pasirinkau ta, kuris del manes padare beprotybe |
NUZUDE TA KITA?????????????????????
| QUOTE (Sara @ 2004 03 02, 20:30) |
| Nu, o kaip tu pamatavai, kad vienas labiau nei kitas tave myli??? o jei tave labiau myles neryztingas ir biednas, o salia labai myles verzlus ir turtingas? pagalvok apie ateiti, perspektyvas, is meiles koses vaikui neisvirsi... |
Siaip tai nematavau
Va kaip graziai parasiau, net pati stebiuosi
| QUOTE (Sara @ 2004 03 03, 13:40) | ||||
NUZUDE TA KITA????????????????????? |
Tai kokia beprotybe padare?
Gal kad vede tave??
| QUOTE (Libra @ 2004 03 03, 14:17) | ||||||
Tai kokia beprotybe padare? Gal kad vede tave?? |
Nebeklausinekit. Tuja keicia nika. Nuo siol ji bus Melnikaite