na as ne paaugle buvau tai jau tikrai ir ne iskarto du isimylejau
tikrai ne iskarto
tokio dalyko ir as neisivaizduoju
Cia taip buna, kai viena lyg jau myli, tada pasimaiso dar vienas, o svieziena traukia, idomu, smalsumas begalinis, paskui nepatogu pries abudu atsikalbineti...
Man atrodo, tokios situacijos atsiranda, kai kur i kaire nugrybauji...
Man atrodo, tokios situacijos atsiranda, kai kur i kaire nugrybauji...
Kuri laika galima dvejot tarp dvieju, bet vistiek kazkuris paskui paima virsu. O protingiausia rinktis ta kuris labiau myli tave. Negalima saves apgaudinet ir manyt kad taves nemylintis vien tik is tavo dideles meiles staiga atsikvoses ir taps idealiu mylinciu vyru. Patikekit ne knygutese skaiciau.
Niu pavarot mergikes...
As tai nemanau, kad galima mylet abu is kart..Gal cia paprasciausia simpatijos...??? Man tai buvo tik mokyklos laikais ir tai ne meile, o simpatija vaikinams ( t.y. graziems berniukams)
| QUOTE (mamulka_1 @ 2004 04 13, 11:36) |
| As tai nemanau, kad galima mylet abu is kart..Gal cia paprasciausia simpatijos...??? |
Visiskai pritariu
nu as irgi pvz. nemanau, kad gruzina ar albinosa galeciau mylet....
bet manyt ir mylet jau skirtingi dalykai....
bet manyt ir mylet jau skirtingi dalykai....
Net pavydziu tom, aks du myleti gali. Kartas nuo akrto sauna man mintis, kad gal kokio meiluzio reiktu ar siaip naujo "draugo". Tik niekaip negaliu save isivaizduoti, gyvenant su vyru, dar kazkur duotis su kitu. As net sapnus "romantiskus" tik apie savo vyra sapnuoju. GAl as nenormali?
| QUOTE (Akva @ 2004 04 15, 16:54) |
| Net pavydziu tom, aks du myleti gali. Kartas nuo akrto sauna man mintis, kad gal kokio meiluzio reiktu ar siaip naujo "draugo". Tik niekaip negaliu save isivaizduoti, gyvenant su vyru, dar kazkur duotis su kitu. As net sapnus "romantiskus" tik apie savo vyra sapnuoju. GAl as nenormali? |
Aisku, kad nenormali. Normaliom tikru meiluziu reikia
Ponios gerbiamosios, nejau zodis meile = neistikimybe ?nes paskaicius jusu mintis , susidaro toks ispudis, kad jus taip manot....