Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima mylėti du vyrus vienu metu?

Na, gal paauglysteje ir buvo taip, kad 2 is karto isimyleciau. Bet veliau kazkaip ne. O jau kai su savuoju susipazinau, tai nuo to laiko apie kitus ne negalvoju wub.gif
Atsakyti
na as ne paaugle buvau tai jau tikrai ir ne iskarto du isimylejau laugh.gif tikrai ne iskarto laugh.gif tokio dalyko ir as neisivaizduoju laugh.gif
Atsakyti
Cia taip buna, kai viena lyg jau myli, tada pasimaiso dar vienas, o svieziena traukia, idomu, smalsumas begalinis, paskui nepatogu pries abudu atsikalbineti... cool.gif

Man atrodo, tokios situacijos atsiranda, kai kur i kaire nugrybauji... wink.gif smile.gif
Atsakyti
Kuri laika galima dvejot tarp dvieju, bet vistiek kazkuris paskui paima virsu. O protingiausia rinktis ta kuris labiau myli tave. Negalima saves apgaudinet ir manyt kad taves nemylintis vien tik is tavo dideles meiles staiga atsikvoses ir taps idealiu mylinciu vyru. Patikekit ne knygutese skaiciau. rolleyes.gif
Atsakyti

Niu pavarot mergikes...
As tai nemanau, kad galima mylet abu is kart..Gal cia paprasciausia simpatijos...??? Man tai buvo tik mokyklos laikais ir tai ne meile, o simpatija vaikinams ( t.y. graziems berniukams) g.gif
Atsakyti
QUOTE (mamulka_1 @ 2004 04 13, 11:36)
As tai nemanau, kad galima mylet abu is kart..Gal cia paprasciausia simpatijos...???

Visiskai pritariu smile.gif
Atsakyti
nu as irgi pvz. nemanau, kad gruzina ar albinosa galeciau mylet.... thumbup.gif
bet manyt ir mylet jau skirtingi dalykai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merida: 26 balandžio 2004 - 08:01
Net pavydziu tom, aks du myleti gali. Kartas nuo akrto sauna man mintis, kad gal kokio meiluzio reiktu ar siaip naujo "draugo". Tik niekaip negaliu save isivaizduoti, gyvenant su vyru, dar kazkur duotis su kitu. As net sapnus "romantiskus" tik apie savo vyra sapnuoju. GAl as nenormali? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Akva @ 2004 04 15, 16:54)
Net pavydziu tom, aks du myleti gali. Kartas nuo akrto sauna man mintis, kad gal kokio meiluzio reiktu ar siaip naujo "draugo". Tik niekaip negaliu save isivaizduoti, gyvenant su vyru, dar kazkur duotis su kitu. As net sapnus "romantiskus" tik apie savo vyra sapnuoju. GAl as nenormali? tongue.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Aisku, kad nenormali. Normaliom tikru meiluziu reikia smartass.gif
biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ponios gerbiamosios, nejau zodis meile = neistikimybe ?nes paskaicius jusu mintis , susidaro toks ispudis, kad jus taip manot....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merida: 26 balandžio 2004 - 08:03
Nesvaistykit energijos ir minciu. Myletis galima nors ir su desimt, bet myleti tiktai viena. Uzsirasykit tai wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 04 16, 13:45)
Nesvaistykit energijos ir minciu. Myletis galima nors ir su desimt, bet myleti tiktai viena. Uzsirasykit tai wink.gif

Užsirašiau, ačiū rolleyes.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti