Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima mylėti du vyrus vienu metu?

QUOTE(Ledinė Ledi @ 2011 01 04, 14:56)
Šaunuolis, Gordon. Norėjau tą patį parašyti, tu mane aplenkei. Dėkui už postą.  drinks_cheers.gif

Gordon rašė:,,Mylimu zmoniu niekas neizduoda - neleidzia to padaryti nei jausmai, nei sazine. Jeigu leido - reiskia, nera meiles is isdavusio puses"

jei žmogų myli ir jam negali atleisti neištikimybės, jei jis dėl to nuoširdžiai gailisi, kaip ten su tais jausmais jam?

o šiaip...ką reiškia IŠDUOTI? mano nuomone išduoti galma tik Tėvynę ax.gif

ir dar šiap...jei vienas ,,išduoda" kitas neatleidžia-gal taip ir geriau...nieko ten rimto nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2011 01 04, 13:40)
Nesvarbu, taip sakyti yra negražu, pažeminama. Jei linkėti, tai linkėti, daugiau nei pridėti, nei atimti nereikėtų..

Alia jautrums, vienok bigsmile.gif Klausyk čia - žmogus, reiškiantis kategorišką nuomonę, visada nusipelno pašaipos, visada, ir nieko čia nėra nei negražaus, nei pažeminamo, kalbam ne apie žmogų, o apie jo manierą reikšti mintis biggrin.gif Nematau čia pagrindo moralizuoti, gal todėl aš niekaip nerandu pagrindo Moontės pavadinti pikta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 01 04, 13:05)
o šiaip...ką reiškia IŠDUOTI? mano nuomone išduoti galma tik Tėvynę ax.gif

Išduoti galima žmogų taip sulaužant susitarimą tarp abiejų dėl ištikimybės ir pan. Ypatingai santuokoje..
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 04, 13:59)
g.gif tai jau kai Myli, tai šventumo aureolė ant galvos? Nejuokinkit.

Nea, kai myli, tai esi paraližuotas, užprogramuotas, suskaičiuotas ir atsakai už savo veiksmus visam gyvenimui į priekį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 04, 16:21)
Nea, kai myli, tai esi paraližuotas, užprogramuotas, suskaičiuotas ir atsakai už savo veiksmus visam gyvenimui į priekį biggrin.gif

aa...nelemta man tada.
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 04, 13:18)
Alia jautrums, vienok bigsmile.gif Klausyk čia - žmogus, reiškiantis kategorišką nuomonę, visada nusipelno pašaipos, visada, ir nieko čia nėra nei negražaus, nei pažeminamo, kalbam ne apie žmogų, o apie jo manierą reikšti mintis biggrin.gif Nematau čia pagrindo moralizuoti, gal todėl aš niekaip nerandu pagrindo Moontės pavadinti pikta biggrin.gif

Nemanau, kad kažkas apskritai nusipelno pašaipos.. toks elgesys yra vaikiškas blush2.gif Gal Moonte ir nėra pikta, bet pasikandžioti, provokuoti kitą mėgsta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2011 01 04, 14:19)
Išduoti galima žmogų taip sulaužant susitarimą tarp abiejų dėl ištikimybės ir pan. Ypatingai santuokoje..

blink.gif blink.gif blink.gif Meilė yra susitarimas dėl ištikimybės? swoon.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 04, 16:24)
blink.gif  blink.gif  blink.gif Meilė yra susitarimas dėl ištikimybės? swoon.gif  swoon.gif

santuoka. tiesa, ten dar žodžiai būna-laimėj ir nelaimėj. tai jei neištikimybę traktuoti kaip nelaimę...
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 04, 14:23)
aa...nelemta man tada.

laiminga Tu, nes nesupranti, kas yra meilė pagal gordoną biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(LandL84 @ 2011 01 04, 14:24)
Nemanau, kad kažkas apskritai nusipelno pašaipos.. toks elgesys yra vaikiškas  blush2.gif Gal Moonte ir nėra pikta, bet pasikandžioti, provokuoti kitą mėgsta  cool.gif

O aš manau, provokuoja savo tupom kalbom ir gauna. Neišsigalvok, nieko Moontė neprovokuoja, tiesiog kai uodas aplink įkyriai zyzia, tai ji neapsikenčia ir pliaukšteli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 04, 15:25)
santuoka. tiesa, ten dar žodžiai būna-laimėj ir nelaimėj. tai jei neištikimybę traktuoti kaip nelaimę...

nu kokia mintis!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 01 04, 16:31)
nu kokia mintis!!!! 4u.gif

tuo užmėtys pomidorais įrodinėdami, kad neištikimybė-ne nelaimė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2011 01 04, 15:19)

na nežinau...išduoti man panašiau į tai: palikti mirštantį ir nesuteikti jam pagalbos, nors galėtum ir pan.
gyvenimas yra margas
Atsakyti