QUOTE(LandL84 @ 2011 01 04, 14:40)
1. Na pradėjus draugauti poroje galbūt tokio žodinio susitarimo ir nėra, bet abi pusės tikisi, kad jie bus vienas kitam ištikimi.. bent jau aš taip suprantu..
Na, o santuoka tai dalykas yra rimtas.. nes kam tada tuoktis ir prisiekti, jei nesi garantuotas, kad laikysiesi priesaikos, santuokos saitų..
2. Man, pvz, Gordono kalbos nepasirodė 'tupos'.. jeigu jis turi savo vertybes, pasaulėžiūrą, kuri yra graži ir nuoširdi, tebūnie. Juk jis yra laimingas, bent jau tiek iki šiol supratau
Papildyta:
3. Neištikimybė yra nelaimė, kurią pats žmogus savo protu, savo pasirinkimu ir sukuria..
2. Man, pvz, Gordono kalbos nepasirodė 'tupos'.. jeigu jis turi savo vertybes, pasaulėžiūrą, kuri yra graži ir nuoširdi, tebūnie. Juk jis yra laimingas, bent jau tiek iki šiol supratau
Papildyta:
3. Neištikimybė yra nelaimė, kurią pats žmogus savo protu, savo pasirinkimu ir sukuria..
1. tikėtis ir susitarti yra du skirtingi dalykai
2. O man pasirodė, būtent naivios ir kategoriškos. O prie laimingų jis ir nestovėjo - pažiūrėk kiek nelaimių jam ištisai vaidenasi, kaip jo supratimu normalūs žmonės guvena... labai greitas reikšti nuomonę, ten kur mąstyti nereikia, bet kai situacija sudėtingėja - į krūmus. Kur atsakymas į Moontės klausimą: Jus kada nors mylejote taip, jog neistikimybe sukeltas skausmas butu menkniekis palyginus su mylimo zmogaus praradimu? Nėra ir nebus, nes supratimas tiek neneša, o paplepėti apie ištikimybę ir išdavystes kaip naiviai keturiolikmetei tai daug proto nereikia
3. vėl aritmetika...zzzzzzzzzzzzzzzzz... ar tu suvoki, kad žmogus viso labo yra žmogus?
Papildyta:
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2011 01 04, 14:52)
Taip, jeigu išduoda, nieko rimto nebuvo. O jei atleidžia - juo labiau, nes tampa skuduru kitam. Gordon labai teisus. Pačią esmę pasakė. Šaunuolis, 1000 balų.
Papildyta:
Būtent. Todėl čia neįmanoma klaidos sąvoka. Nes sukuria ją pats, žinodamas, ką daro, savo pasirinkimu.
Papildyta:
Būtent. Todėl čia neįmanoma klaidos sąvoka. Nes sukuria ją pats, žinodamas, ką daro, savo pasirinkimu.
Būtent taip ir nekitaip
Papildyta:
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2011 01 04, 14:59)
Išpaukiau, kaip ir buvo rašoma
. O jei myli, nemeluos. Neapgaudinės, savom rankom santykių nelaužys. Negalėsi gyventi po neištikimybės, neišeis. Patikrinau
. Neišeina niekaip.
Papildyta:
Būtent. Taip ir yra. Nieko neišeina iš tolimesnio gyvenimo. Jis jau žlugęs. Tiesiog Priklausoma, žinau, mąsto grynai teoriškai. Ne praktiškai. Aišku, duok Dieve, tos praktikos ir neturėti.
Papildyta:
Būtent. Taip ir yra. Nieko neišeina iš tolimesnio gyvenimo. Jis jau žlugęs. Tiesiog Priklausoma, žinau, mąsto grynai teoriškai. Ne praktiškai. Aišku, duok Dieve, tos praktikos ir neturėti.
Klausyk, Ledine, Tu dar ne visas pasaulis. Yra stiprių asmenybių, kurios sugeba atleisti ir meilė nuo to ne tik kad nenukenčia, bet atsiskleidžia naujomis spalvomis