Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima mylėti du vyrus vienu metu?

Labas rytas.
Na Moontyte, taip skaniai mane vakar pripenėjai good.gif good.gif
Atnešu Tau espresiuko su putele, po pietų gausi antrą - su ledais
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 05, 17:55)
mergos marš burnų skalautis feiriu  doctor.gif
viskas su pykčiu paprasta. turi turtingą vyrą, nedirbi, nes tipo vaikus lavini ir namus kuopi, ir lankai sielovados bei pykčio kontrolės kursus. vat. vyro jums turtingo reikia.

Bijau, kad LandL raunantis jokie sielovados kursai nepadės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamairute: 06 sausio 2011 - 09:43
QUOTE(Moonte @ 2011 01 05, 16:16)
Cia ir yra suo pakastas, kad zmogui neduota tai suprasti, nes neprisirpo iki supratimo, kad atleisti tai nera joks zeminimasis, saves prievartavimas, melavimas ir t.t.
Siaip sauniai merginos cia vakar pridiskutavot. Wit kaip pirstu i aki, bet kaip matot, kad kai kurios neskaito postu, o jei skaito mato savo, neskaito spec literaturos sia tema, nes jos zino geriau ir gipsas. Nezinau kodel, bet man paralele su gejai siejasi. Toks tolerantiskumas ten ir jo nebuvimas zmogiskai prigimciai cia... Keista ir tiek, raisa tolerancija.

O man keista tokia logika, kad žmogaus prigimtis (gėjai) yra netoleruojama, o melas, išdavystė ir apgaulė laikoma prigimtimi. Kažkoks iš viso alogizmas. Nes gi savom rankom žmogus išduoda, žino, ką daro. Kad po to laukia tik išsiskyrimas. O va, pagal Moonte tai prigimtis. Turbūt kažkoks ligotas psichologas knygą išleido, kad neištikimybė yra prigimtis biggrin.gif Negalima atleisti neištikimybės, nebus po jos gyvenimo kartu. Bus kančia, kentėjimas, saviapgaulė, bet nebus taip, kaip iki jos niekada.
Atsakyti
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2011 01 06, 11:53)
O man keista tokia logika, kad žmogaus prigimtis (gėjai) yra netoleruojama, o melas, išdavystė ir apgaulė laikoma prigimtimi. Kažkoks iš viso alogizmas. Nes gi savom rankom žmogus išduoda, žino, ką daro. Kad po to laukia tik išsiskyrimas. O va, pagal Moonte tai prigimtis. Turbūt kažkoks ligotas psichologas knygą išleido, kad neištikimybė yra prigimtis biggrin.gif Negalima atleisti neištikimybės, nebus po jos gyvenimo kartu. Bus kančia, kentėjimas, saviapgaulė, bet nebus taip, kaip iki jos niekada.

o nebūtų paprasčiau pasakyti-aš negalėjau atleisti neištikimybės?
negu kategoriškai tėkšti -NEGALIMA IR NEBUS?
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2011 01 05, 17:36)
unsure.gif nejau jau taip jus nervinu?.. na galime užvesti temą apie pykčio kontrolę, pakalbėtume  smile.gif juk Moonte va kaip tik ir pasakė, kad pyktis yra destrukcinė jėga, nepykit, atleiskit juk apie tai ir kalbėjom  ax.gif
Atsiriboti reikia išties, bet ne visada pavyksta, ypatingai kai paliečiamos asmeninės problemos.. kartais per daug atsiveri ir skauda.. sutinku, kad tai galbūt ir kvaila, nes juk čia tik virtuali erdvė after all..
Soriukas, jei jus erzinu smile.gif stengiuosi būti kiek įmanoma maloni jums, kad tik nevirstumėt žvėrimi  friends.gif

Jėga komentaras. Būtent. Nes asmeninė išdavystės patirtis (mano, kai kurių mano pažįstamų) byloja, kad neištikimybės, išdavystės vaiduoklis graužia iki "smertės", jei galima taip sakyti. Nepaleis niekada. Gali jį maskuoti, nustūmti giliai pasąmonėn, bet jis gyvas ir gyvens. Nes jeigu myli, niekada ir neišduosi. Jei nemyli - išeik, esi laisvas. Su viskuo, ką parašei, LandL, sutinku.
Papildyta:
QUOTE(wit @ 2011 01 06, 10:55)
o nebūtų paprasčiau pasakyti-aš negalėjau atleisti neištikimybės?
negu kategoriškai tėkšti -NEGALIMA IR NEBUS?

Tik sąlyginai paprasčiau. Nes neištikimybė nėra klaida ir tiek. Va šitas dalykas ir sąlygoja mano postą ir kategoriškumą šiuo klausimu.
Atsakyti
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2011 01 06, 10:53)

Tai gal sąmoningai tom savom rankom išduoda, kad greičiau ateitų tas ilgai lauktas išsiskyrimas biggrin.gif Kur Tu alogiszmą matai? Ir prie ko čia gėjai? Beje pastarieji itin linkę į neištikimybę biggrin.gif
Ir kas čia per pareiškimas - negalima, sakyk negaliu, nesugebu, o tai - negalima negalima biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes

matau atsirado nauja temą,maistas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2011 01 06, 11:58)
Jėga komentaras. Būtent. Nes asmeninė išdavystės patirtis (mano, kai kurių mano pažįstamų) byloja, kad neištikimybės, išdavystės vaiduoklis graužia iki "smertės", jei galima taip sakyti. Nepaleis niekada. Gali jį maskuoti, nustūmti giliai pasąmonėn, bet jis gyvas ir gyvens. Nes jeigu myli, niekada ir neišduosi. Jei nemyli - išeik, esi laisvas. Su viskuo, ką parašei, LandL, sutinku.
Papildyta:

Tik sąlyginai paprasčiau. Nes neištikimybė nėra klaida ir tiek. Va šitas dalykas ir sąlygoja mano postą ir kategoriškumą šiuo klausimu.

jei ji pastovi -taip tai ne klaida. tačiau jei tai buvo vienkartinis nuotykis ir žmogus suprato kad PADARĖ KLAIDĄ manydamas kad ten bus rojus - jam įmanoma atleisti ir gyventi toliau. gražiai ir laimingai. ir niekas niekur nieko negraužia. jei jūs to npatyrėte-nereiškia kad to būti negali.
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 06, 11:10)
Tai gal sąmoningai tom savom rankom išduoda, kad greičiau ateitų tas ilgai lauktas išsiskyrimas biggrin.gif Kur Tu alogiszmą matai? Ir prie ko čia gėjai? Beje pastarieji itin linkę į neištikimybę biggrin.gif
Ir kas čia per pareiškimas - negalima, sakyk negaliu, nesugebu, o tai - negalima negalima biggrin.gif

Apie gėjus, nukrypusi nuo bet kokios logikos, kalbėjo Moonte. Visišką alogizmą pasakė, net negirdėjau tokios nesąmonės dar. Tai ir atsakiau į jos postą. Beje, iš kur žinai, kad jie linkę į neištikimybę biggrin.gif Tokių tyrimų tikrai nebuvo biggrin.gif O jeigu jau nori skirtis, tai skirkis, ir daryk ką nori. Kam gi išdavinėti? Tūpizmas tą išdavimą lemia ir tiek. Bailumas, nemokėjimas spręsti problemų, bėgimas nuo jų. Todėl ir sakau, kad "negalima", nes gi tampi pažeminti, išduotu ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(wit @ 2011 01 06, 11:13)
jei ji pastovi -taip tai ne klaida. tačiau jei tai buvo vienkartinis nuotykis ir žmogus suprato kad PADARĖ KLAIDĄ manydamas kad ten bus rojus - jam įmanoma atleisti ir gyventi toliau. gražiai ir laimingai. ir niekas niekur nieko negraužia. jei jūs to npatyrėte-nereiškia kad to būti negali.

Neištikimybė bet kokiu atveju ne klaida. Net ir vienkartinė, nes vis tiek žinojo, kad išduoda. ŽINOJO BET KOKIU ATVEJU, TODĖL ČIA NEĮMANOMA NET KLAIDOS SĄVOKA. Ir vis tik, išdavęs kartą, išduos dar. Šituo labai tikiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledinė Ledi: 06 sausio 2011 - 11:15
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2011 01 06, 12:14)

Neištikimybė bet kokiu atveju ne klaida. Net ir vienkartinė, nes vis tiek žinojo, kad išduoda. ŽINOJO BET KOKIU ATVEJU, TODĖL ČIA NEĮMANOMA NET KLAIDOS SĄVOKA.  Ir vis tik, išdavęs kartą, išduos dar. Šituo labai tikiu.

aš tai netikiu.
Atsakyti
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2011 01 06, 10:58)
Papildyta:

A Tu suvoki, kad ne apie Tave kalba? fool.gif fool.gif Mes kalbam apie taip vadinamą netyčiuką - nu prisigėtė per team buildingą, nu užsimovė kokią skylutę, išsiblaivė ir pats savo durnumu patikėti negali, o dar paslaugieji kolegos su mobilka pafilmavo ir žmonai į pašto dėžutę nusiuntė skylutės movimo vaizdus. Tai ką dabar, nusišaut? Neduot žmogui šanso? Nu neiieškojo jis tos skylutės sąmoningai, neieškojo, va atsitiko taip bigsmile.gif Tu nors vienam team buildinge buvai? Matei, kokia ten Sodoma su Gomora linksminasi? tease.gif
Atsakyti
juk būna aistra, kuriai negali atsispirti. negi tai taip sunku suprast?
Atsakyti
QUOTE(Iden @ 2011 01 06, 11:10)
Sveikutes

matau atsirado nauja temą,maistas smile.gif

Ko pageidautumėte? mirksiukas.gif
Atsakyti