Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima mylėti du vyrus vienu metu?

QUOTE(Moonte @ 2011 01 05, 17:54)
Issiziok nesu tiesiai i burnyte...

user posted image

wasabis kur???????????? verysad.gif Ačiū, susiradau bigsmile.gif Tu nuostabi, sakyk ko pageidauji ryt aš statau. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 01 05, 16:54)
man asmeniškai -dvasinė. užpelenguoti galima viską , tam tik noro reikia. dažniausiai aišku nenorint atsiranda kažkas kas padeda viską sužinoti smile.gif
dvasinę neištikimybę atleisčiau sunkiau . nežinau ar  išvis atleisčiau

Kaip apibrėžtumėt dvasinę neištikimybę?
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 01 05, 17:56)
aj čia apie tave buvo . matai kažkaip nesureikšminau tavęs iki tiek  biggrin.gif

O be reikalo, žiūrėk ant ko bulką trupini biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2011 01 05, 18:58)

galėčiau raštyi daug bet jau einu nafik iš čia biggrin.gif pasakysiu taip -kai būdamas su manim jis mylės kitą moterį-man tai bus dvasinė neištikimybė smile.gif čia jei trumpai. rytoj pratęsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 05, 18:57)
wasabis kur???????????? verysad.gif Ačiū, susiradau bigsmile.gif Tu nuostabi, sakyk ko pageidauji ryt aš statau.  bigsmile.gif

Ledu su ekspreso kava blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 05, 18:59)
O be reikalo, žiūrėk ant ko bulką trupini biggrin.gif  tongue.gif

ša tik smile.gif dar matai atsirado viena lotuliukas.gif užtrupinsiu aš tau tuoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 01 05, 17:02)
galėčiau raštyi daug bet jau einu nafik iš čia  biggrin.gif pasakysiu taip -kai būdamas su manim jis mylės kitą moterį-man tai bus dvasinė neištikimybė smile.gif čia jei trumpai. rytoj pratęsim smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2011 01 05, 18:58)

Girdejai posaki, trise lovoje? Kaip darp dvieju zmoniu dar yra ir vaiduoklis...
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 01 05, 18:02)
galėčiau raštyi daug bet jau einu nafik iš čia  biggrin.gif pasakysiu taip -kai būdamas su manim jis mylės kitą moterį-man tai bus dvasinė neištikimybė smile.gif čia jei trumpai. rytoj pratęsim smile.gif

nea, kai dulkina vieną, o svajoja apie kitą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2011 01 05, 18:03)
Ledu su ekspreso kava  blush2.gif

Būtinai, žodis gipsas bigsmile.gif Ryte ar per pietus peteikti? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(wit @ 2011 01 05, 18:03)
ša tik smile.gif dar matai atsirado viena  lotuliukas.gif užtrupinsiu aš tau tuoj  biggrin.gif

Joooo, Tu ne LandL, nenori man skirti išskirtinio dėmesio, o gaila gaila biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 05, 19:07)

Būtinai, žodis gipsas bigsmile.gif Ryte ar per pietus peteikti? bigsmile.gif

Po pietu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 01 05, 17:05)
Girdejai posaki, trise lovoje? Kaip darp dvieju zmoniu dar yra ir vaiduoklis...

Tokio posakio negirdėjau, bet dabar žinosiu smile.gif Tiesiog įdomu, kaip tą dvasinę neištikimybę žmonės supranta ir kur ji prasideda.. Sutinku su wit ir jūsų teiginiais drinks_cheers.gif

QUOTE(mamairute @ 2011 01 05, 17:07)
Joooo, Tu ne LandL, nenori man skirti išskirtinio dėmesio, o gaila gaila biggrin.gif

hi.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 01 05, 17:19)
Analogiskai su atleidimu, atleisti visu prima reikia del saves, o ne del prasikaltusio zmogaus, nes neatleidziant tas pyktis, nepasitenkinimas lieka zmoguje, o tai griauna ji kaip asmenybe is vidaus, nera harmonijos, nes pyktis destrukcine jega.

Taip,pyktis griauna pati zmogu kaip asmenybe,bet...jis turi tam pribresti. Per viena ar dvi dienas ,tai nepasidaro,gali praeiti menuo,metai...Bet juk reikia kazkaip gyventi...
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2011 01 05, 17:52)
I tema, na gali piktintis, del fizines neistikimybes, o kaip su dvasine, kaip ja uzpelenguosi, ne telepatai esam? Kuri neistikimybe bjauresne?

Manau,abi busenos yra ne kokios,sukeliancios skausma,nusivylima... doh.gif blink.gif
Atsakyti