Kaip panaikinti ta bloga burnos kvapa? Valau dantis ryte ir vakare, po kokias 2-3 minutes, dar skalauju skysciu, ir kartais naudoju dantu siula. Nu bet tas kvapas negeras vistiek yra
Na, kad man cia ne del to manau
nes tarkim kai naudoju ta siula tarpdanciu, tai ji po proceduros pauoscius jaucias tas nemalonus kvapas (bet ne su visais tai tarpdanciais )
Taigi, darau isvada, kad visgi tai man nuo dantu.
Na, o pas stomatologe apsilankius, tai ji taip pat neranda jokiu skyluciu dantyse
tuomet man dantiste pasiule kuo dazniau praskalauti burna paprastu vandeniu. tiesiog visada turek po ranka buteliuka vandens-juk ir siaip reikia vandens daug gerti, o to paciu ir pamakaluosi burnoj...;-)
tuomet man dantiste pasiule kuo dazniau praskalauti burna paprastu vandeniu. tiesiog visada turek po ranka buteliuka vandens-juk ir siaip reikia vandens daug gerti, o to paciu ir pamakaluosi burnoj...;-)
Gal turi akmenuku ant dantuku? Nueik pas dantu higieniste. Man irgi taip buvo, maza to dar ir dantenos siaubingai kraujavo! bet odontologe mane nusiunte pas higieniste ir dabar esu labai patenkinta! Ir dantenos nekraujuoja, ir gaivus burnos kvapas!