Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (3)

QUOTE(Eveline @ 2008 10 02, 17:08)

Oj,ka tik prisiminiau sudauzyta vyno taure vyninej ir kaip visi ziurejo i mus biggrin.gif gerai kad palikom daugiau arbatpinigiu

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir as prisimenu... biskuti geda, ale ka padarysi... buvo matyt iskilus ta taure, ir jai tetruko mazo smugio, kad suduztu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ale rimtai ziurejo visi i mus? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Otome @ 2008 10 02, 16:37)
Ale rimtai ot koksai  g.gif
Bet nieko, svarbiausia, kad tu neliudi, siandien tavo nuotaika turi buti pati puikiausia  thumbup.gif

O as jau baigineju darba, leksiu pas mama, skambino, kad prikepus karbonadu laukia, tai susitiksiu ten su draugu, prisikirsim ir trauksim namo isvirtusiais pilvais  nestuke.gif  lotuliukas.gif

oi oi, kaip jums skanu bus wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Eveline @ 2008 10 02, 16:33)
tik dbr atsikeliau.
kaip bebutu keista, tikrai neliudna. bet as tu vaikinu irgi nepazistu. galima sakyti gimtadienis su nepazistamom merginom, ir su beveik nepazistamais vaikinais. tokio dar nesu girdejus ir turejus.
o MB parase tik "Su gimtadieniu" ir viskas. Kaip jam sekasi nezinau, nes nebendrauja su manimi.  g.gif  (jau i sms atsakyti per visa diena matyt sunku labai).

as manau, jis uzsiemes, ir nelabai turi laiko, tik nesugalvok pykti ant jo... ax.gif
Atsakyti
user posted image
o čia nuo manęs 4u.gif
Su Gimimo diena!
happybday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 02 spalio 2008 - 19:14
aciu  flirt.gif
kaip tavo fotografavimas? Man idomu,o paskui perziuri tas nuotraukas? Numanau,kad nemazai pridarei  bigsmile.gif

Na fotografuoju vis biggrin.gif Žinoma peržiūriu nuotraukas, nes daugiau nei pusę tenka trint lotuliukas.gif
Atsakyti
aciu  flirt.gif
kaip tavo fotografavimas? Man idomu,o paskui perziuri tas nuotraukas? Numanau,kad nemazai pridarei  bigsmile.gif

Oj,ka tik prisiminiau sudauzyta vyno taure vyninej ir kaip visi ziurejo i mus biggrin.gif gerai kad palikom daugiau arbatpinigiu

man irgi dėl to labai gėda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 02, 20:47)
man irgi dėl to labai gėda 4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kokia cia geda? viskas normaliai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 02, 20:49)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kokia cia geda? viskas normaliai wink.gif

dėl aplinkinių žvilgsnių kažkaip sarmata blush2.gif
Nesugalvoju ką mamai gimtadienio proga padovanoti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Sentinel @ 2008 10 02, 20:14)
Na fotografuoju vis  biggrin.gif Žinoma peržiūriu nuotraukas, nes daugiau nei pusę tenka trint  lotuliukas.gif

Ar sugalvojai ką tėvams dovanosi? Aš tai dar suku galvą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 02 spalio 2008 - 19:58
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 02, 20:59)

Nesugalvoju ką mamai gimtadienio proga padovanoti? g.gif

Mano mamos gimtadienis irgi jau beveik ant nosies. Irgi nezinojau ka pdovanot, tai uzsakiau juoda puodeli su mano ir sesers nuotrauka (toks puodelis kuriame nuo karscio atsiranda fotke). Nezinau ar patiks, bet bent jau prisimins mus visada kai gers arbata...
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 02, 22:17)
Mano mamos gimtadienis irgi jau beveik ant nosies. Irgi nezinojau ka pdovanot, tai uzsakiau juoda puodeli su mano ir sesers nuotrauka (toks puodelis kuriame nuo karscio atsiranda fotke). Nezinau ar patiks, bet bent jau prisimins mus visada kai gers arbata...

įdomi idėja bigsmile.gif pasakok, kur, už kiek? g.gif
pagaliau padariau valgyti vyrui, galiu ramiai prisėsti prie kompo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 02, 23:01)
įdomi idėja bigsmile.gif  pasakok, kur, už kiek? g.gif
pagaliau padariau valgyti vyrui, galiu ramiai prisėsti prie kompo
user posted image

um, niam niam...noriu... siandien visa vakara sumustinius su pigia varske kramtau...
asuzsakinejau Eurokose per ineta. Bet ilgokai daro - savaite, tai as kiek anksciau uzsakiau. Kaina 25lt. Nezinau ar vykusi dovana, bet bet jau atminimui bus, kai jau visai is namu iseisim su sese
magiskas puodelis
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 03, 00:12)
um, niam niam...noriu... siandien visa vakara sumustinius su pigia varske kramtau...
asuzsakinejau Eurokose per ineta. Bet ilgokai daro - savaite, tai as kiek anksciau uzsakiau. Kaina 25lt. Nezinau ar vykusi dovana, bet bet jau atminimui bus, kai jau visai is namu iseisim su sese
magiskas puodelis

ir copy1 daro tokius dalykus, as pernai uzsakinejau kambariokui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TiTiJu: 03 spalio 2008 - 06:19
Labas rytukas 4u.gif Man dar 6šiandien ne paskutinė darbo diena, ryt dar reik doh.gif Na bet nieko, yra kaip yra ax.gif
saridon'e, nesumąsčiau nei tėčiui nei mamai ką dovanot schmoll.gif Na iki kito šeštadienio sumąstysiu vistiek ką nors biggrin.gif
O dabar kalam kavkės mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Labas rytas merginos, valiooo, penktadienis thumbup.gif
Oi nefainai tau, Sentinel, kad ir ryt teks dirbti.. O kiek paskui iseiginiu bus?

Oi as ryt miegosiu iki 12 tai tikrai thumbup.gif
Vakar torta valgem, maniskis vel saldumynu uzsimane, tai ir as aisku tam tortui neatsispyriau, o si ryta uzmaciau Saridones troskini, su super atrodo thumbup.gif gam,insiu ir as kazka panasaus gal si vakara, uzteks cia tortais maitintis biggrin.gif

Jooo, su taure ten geras buvo lotuliukas.gif Apsidairem ar nieks bartis neateina ir issprukom pabrukusios uodegas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Vakar knyga pradejau skaityt tai visa vakara negalejau atsitraukt, siandien ja i darba atsinesiau, visi isvaziuoja i kazkokia paroda Kaune, tai karaliausiu viena ir galesiuskaityt sau ramiai rolleyes.gif
Papildyta:
Pfe, kiek as klaidu pastoviai pridirbu rasydama doh.gif
Atsakyti