QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 10 03, 09:28)
Labas rytas
Atsikeliau ir ziuriu pro langa,na toooks grazus rytas,pasaka

Saules spinduleliai skverbiasi pro mano langa ir taip,kaip vasara.Tik kai iseini i lauka supranti kad ne taip silta,kaip atrodo
O kokie jusu planai siam vakarui?Uf,kaip gera,kad jau penktadienis,Na ir greit tas laikas bega,nerealiai
Gal kas zinot koks siandien koncertas siemens arenoj bus?Mano drauge turi du pakvietimus,tai siulo nueiti.ne nezinau ar verta,juk ten pagrinde su mokytojo diena susijes
P.S.
Visas mokytojas su JU diena
Jo, is paziuros oras labai grazus, bet ryte labai salta buvo, stoteliu tie stiklai apledeje.... Brrrr...
Nezinau koks koncertas, kazkaip negirdejus as nieko, bet as manau, jei jau tau siulo pakvietima, tai butinai nueik, vistiek smagu, o jei nepatiks galesi gi pabegt, juk uz bilieta nebusi mokejus
Pas mus siandien turbut draugai ateis i svecius, tokia porele, su kuria mes labai gerai sutariam, tai tokios mazos ikurtuves bus, tik turesiu dar po darbo tada patvarkyt namus.
Ooo, gerai, kad priminei, gi turim savo tarpe kai ka kas siandien svencia
TITIJU - SVEIKINIMAI
Papildyta:
QUOTE(Sentinel @ 2008 10 03, 09:59)
Nea...Tas ir esmė,kad žinau tas krizes,kurios eina ir praeina.O dabar...Nebežinau,ką aš jam jaučiu-ar vis dar kažką ar tik prisirišimą.To nebuvo dar

Pavargau mintyse sau kalt į galvą "viskas gerai,viskas bus gerai"
Ojej, nefainai tada...
Na neskubek jokiu drastisku sprendimu daryti

Gal jus pernelyg daug bunat kartu ir pavargai nuo jo? gal reiktu siek tiek pasiilgti? Bet aisku tai ne taip paprasta, kai darbai nepalkeidzia, negali juk imt ir isvaziuot savaitei...
na siaip ar taip linkiu, kad ateitu ramybe i tavo sirdi ir viskas issisprestu i gera