Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (3)

QUOTE(Otome @ 2008 10 03, 08:38)
Oi nefainai tau, Sentinel, kad ir ryt teks dirbti.. O kiek paskui iseiginiu bus?

Na man kas antras mėnuo savaitgaliai laisvi visi, kitas mnuo-du šeštadienius turiu dirbt.Įpratau ir gerai rolleyes.gif
Pirmaidneis vėl į darbą tai gaunasi viena kaip ir laisva ax.gif
Atsakyti
Saridone, skelk man to troskinio recepteli mirksiukas.gif
Ten saldytu darzoviu gal rinkinys, ane? Troskinta, paskui kokios grietineles ideta? O kukuliukai atskirai pakepti ir paskui ten imesti, ane?
Nu labai man viliojanciai atrodo, darysiu kazka tokio drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Sentinel @ 2008 10 03, 08:42)
Na man kas antras mėnuo savaitgaliai laisvi visi, kitas mnuo-du šeštadienius turiu dirbt.Įpratau ir gerai  rolleyes.gif
Pirmaidneis vėl į darbą tai gaunasi viena kaip ir laisva  ax.gif

Aaa, tai dar puse velnio, ne tiek daug tu sestadieniu reikia dirbti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 03, 08:44)
Aaa, tai dar puse velnio, ne tiek daug tu sestadieniu reikia dirbti  smile.gif

Na vis geriau ,nei visus dirbt, bet galėtų išvis nereikėt biggrin.gif
Man pastarosios dienos siaubingos...Pasimetus juodai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sentinel @ 2008 10 03, 09:02)
Na vis geriau ,nei visus dirbt, bet galėtų išvis nereikėt  biggrin.gif
Man pastarosios dienos siaubingos...Pasimetus juodai  doh.gif

O del ko cia taip? Kas nors nutiko? unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsikeliau ir ziuriu pro langa,na toooks grazus rytas,pasaka smile.gif Saules spinduleliai skverbiasi pro mano langa ir taip,kaip vasara.Tik kai iseini i lauka supranti kad ne taip silta,kaip atrodo schmoll.gif
O kokie jusu planai siam vakarui?Uf,kaip gera,kad jau penktadienis,Na ir greit tas laikas bega,nerealiai lotuliukas.gif
Gal kas zinot koks siandien koncertas siemens arenoj bus?Mano drauge turi du pakvietimus,tai siulo nueiti.ne nezinau ar verta,juk ten pagrinde su mokytojo diena susijes mirksiukas.gif
P.S.Visas mokytojas su JU diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 03, 09:19)
O del ko cia taip? Kas nors nutiko?  unsure.gif

Santykiai su MB...Nesipykstam, bet ir nėr gerai (man iš mano pusės) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sentinel @ 2008 10 03, 09:28)
Santykiai su MB...Nesipykstam, bet ir nėr gerai (man iš mano pusės) doh.gif

Aaa, na suprantu, buna tokiu kriziu, kai tiesiog viskas erzina, lyg norisi kazko kito, o ko pati nezinai... Kazkas panasaus, ar ne? Na bent jau man taip budavo kartais, bet kazkaip praeidavo lyg rolleyes.gif
Tai linkiu, kad ir tau praeitu, o jei bus kokiu permainu gyvenime - tai kad tik visos i gera butu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otome: 03 spalio 2008 - 08:58
QUOTE(Otome @ 2008 10 03, 09:57)
Aaa, na suprantu, buna tokiu kriziu, kai tiesiog viskas erzina, lyg norisi kazko kito, o ko pati nezinai... Kazkas panasaus, ar ne? Na bent jau man taip budavo kartais, bet kazkaip praeidavo lyg  rolleyes.gif
Tai linkiu, kad ir tau praeitu, o jei bus kokiu permainu gyvenime - tai kad tik visos i gera butu  mirksiukas.gif

Nea...Tas ir esmė,kad žinau tas krizes,kurios eina ir praeina.O dabar...Nebežinau,ką aš jam jaučiu-ar vis dar kažką ar tik prisirišimą.To nebuvo dar doh.gif
Pavargau mintyse sau kalt į galvą "viskas gerai,viskas bus gerai" verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sentinel: 03 spalio 2008 - 09:00
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 10 03, 09:28)
Labas rytas 4u.gif
Atsikeliau ir ziuriu pro langa,na toooks grazus rytas,pasaka smile.gif Saules spinduleliai skverbiasi pro mano langa ir taip,kaip vasara.Tik kai iseini i lauka supranti kad ne taip silta,kaip atrodo schmoll.gif
O kokie jusu planai siam vakarui?Uf,kaip gera,kad jau penktadienis,Na ir greit tas laikas bega,nerealiai lotuliukas.gif
Gal kas zinot koks siandien koncertas siemens arenoj bus?Mano drauge turi  du pakvietimus,tai siulo nueiti.ne nezinau ar verta,juk ten pagrinde su mokytojo diena susijes mirksiukas.gif

Jo, is paziuros oras labai grazus, bet ryte labai salta buvo, stoteliu tie stiklai apledeje.... Brrrr...
Nezinau koks koncertas, kazkaip negirdejus as nieko, bet as manau, jei jau tau siulo pakvietima, tai butinai nueik, vistiek smagu, o jei nepatiks galesi gi pabegt, juk uz bilieta nebusi mokejus mirksiukas.gif
Pas mus siandien turbut draugai ateis i svecius, tokia porele, su kuria mes labai gerai sutariam, tai tokios mazos ikurtuves bus, tik turesiu dar po darbo tada patvarkyt namus.

Ooo, gerai, kad priminei, gi turim savo tarpe kai ka kas siandien svencia mirksiukas.gif

TITIJU - SVEIKINIMAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Sentinel @ 2008 10 03, 09:59)
Nea...Tas ir esmė,kad žinau tas krizes,kurios eina ir praeina.O dabar...Nebežinau,ką aš jam jaučiu-ar vis dar kažką ar tik prisirišimą.To nebuvo dar  doh.gif
Pavargau mintyse sau kalt į galvą "viskas gerai,viskas bus gerai"  verysad.gif

Ojej, nefainai tada... unsure.gif
Na neskubek jokiu drastisku sprendimu daryti mirksiukas.gif Gal jus pernelyg daug bunat kartu ir pavargai nuo jo? gal reiktu siek tiek pasiilgti? Bet aisku tai ne taip paprasta, kai darbai nepalkeidzia, negali juk imt ir isvaziuot savaitei...
na siaip ar taip linkiu, kad ateitu ramybe i tavo sirdi ir viskas issisprestu i gera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 10 03, 09:28)
Labas rytas 4u.gif
Gal kas zinot koks siandien koncertas siemens arenoj bus?Mano drauge turi  du pakvietimus,tai siulo nueiti.ne nezinau ar verta,juk ten pagrinde su mokytojo diena susijes mirksiukas.gif

Dalyvaus ZVAIGZDZIU VARTU dalyviai, bent jau as taip zinau wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Otome @ 2008 10 03, 10:10)

TITIJU - SVEIKINIMAI  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu ax.gif Kieeeeeeeeek siandien geliu gavau..... kaip faina... o gal as ne tokia jau ir bloga blush2.gif
Atsakyti
Eik tu, rimtai kaip faina, dabar visi namia kvepes ir buis tokie sventiski visa savaitgali thumbup.gif

Eeeeee, ar jums rodo mano nuotraukyte? Toooki grozi idejau, is pradziu rode, o dabar man jau nebrodo unsure.gif
Papildyta:
O, vel rodo, tvarkele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 03, 10:10)
Ojej, nefainai tada...  unsure.gif
Na neskubek jokiu drastisku sprendimu daryti  mirksiukas.gif Gal jus pernelyg daug bunat kartu ir pavargai nuo jo? gal reiktu siek tiek pasiilgti? Bet aisku tai ne taip paprasta, kai darbai nepalkeidzia, negali juk imt ir isvaziuot savaitei...
na siaip ar taip linkiu, kad ateitu ramybe i tavo sirdi ir viskas issisprestu i gera  mirksiukas.gif

Nesakau, kad si situacija turetu atvesti prie kazko negero, bet kai mane buvo uzklupusios tokios mintys, as po poros men radau kita zmogu, su kuriuo man buvo gera ir nei kiek nepasigailejau, kad tu anuo zmogum issiskyre keliai verysad.gif TIK NENORIU SAKYTI, kad taip gali ir jums, Sentinel, baigtis... Viskas bus gerai, gal menulis veikia, gal PMS, gal ne ta koja is lovos islipai? wink.gif Viskas bus gerai console.gif friends.gif
Atsakyti